mistheide2glow

Door het succes van deze groep is er momenteel een ledenstop voor deze groep. Je kunt je wel opgeven voor de wachtlijst, zodra er plaats is nemen we dan contact met je op. En je kunt je nog wel aansluiten bij de andere groepen.


Verbeter je conditie en looptechniek bij deze gezellige groep


De dinsdaggroep is ideaal als je al een redelijke conditie hebt of net een hardloopcursus voor beginners hebt gedaan. Bij deze groep staat plezier in beweging voorop. Je verlegt spelenderwijs je grenzen en wordt steeds fitter. Door loopscholing, afwisselende trainingen en persoonlijke begeleiding, verbetert je conditie en looptechniek.

Je krijgt een hardloopschema om naast de dinsdagavondtraining nog 2 keer zelf te lopen.

Hoe zien de trainingen eruit?

De training bestaat uit een aantal vaste onderdelen. Na de warming up volgt een loopscholing van 10-15 minuten met oefeningen voor een optimale looptechniek. De kern van de training bestaat meestal uit een intervaltraining die je helpt om op een speelse manier je conditie verder uit te bouwen. Elke training is anders; van fartlek, piramide of climaxloop tot heuveltraining.

In 90 minuten loop je gemiddeld 7-10 km. We eindigen met een cooling down en daarna is er thee!

Niveau: Beginners plus tot gevorderden. Minimaal loopniveau: 5 km in +/- 35 min. Tijd: 19.30-21.00 Plaats: Zomer: Parkeerplaats Oranjerie Warnsborn. Winter: Park Sonsbeek en omliggende wijken Kosten: Vast jaarlidmaatschap (€ 31,50 per kwartaal ) of lid voor één kwartaal (€ 41,50)

Hoe leuk de training is zie je in deze kleine impressie.

IMG_0785 IMG_0789IMG_0786

Wat zeggen lopers van Loopgroep Warnsborn zelf?

anoniem (37)

Door albert en de loopgroep heb ik doelen verwezenlijkt waar ik zelf niet over had durven dromen. Dat komt door de juiste mix aan betrokkenheid en ambitie.

Naam onbekend, (..)

Enthousiaste trainer met oog voor detail. Ik ben door Albert meer bewust gaan lopen en dat heeft mij geholpen in het behalen van betere resultaten!

Marieke (..)

Sportiviteit, gezelligheid en kwaliteit: loopgroep Warnsborn is op alles voorbereid!