Als stimulans voor de laatste les als beginner.

Morgen, 21 en zaterdag 24 maart alweer de laatste les van de beginnerscursus. Met de uitdaging, die ons staat te wachten om 20 minuten achter elkaar door te lopen. Om te laten zien dat dat geen probleem hoeft te zijn en als opsteker, de afbeeldingen met de afstanden die vorige week afgelegd zijn. En toen liepen we 12 en 15 minuten. Hoewel we dat op de woensdag meer omgezet hebben in afstand en zelfs iets langer hebben gelopen.

Eerst de woensdag:
1.2-26-km2ex2,9km-
Woensdag was het eerste gedeelte, rondje A'damseweg, Bakenbergseweg, Bauerstraat. Ik dacht 2 rondjes met een afstand van rond de 2 kilometer.
Voor de 2e keer was de tijd nog langer en dus de afstand ook, voor sommigen over de 2.5 km. Zeer knappe prestatie! Rondje nu weer A'damseweg, Bauerstraat, Gabrielstraat en Jacob Marislaan. Moet zeggen, helemaal zeker ben ik ook weer niet want helaas was mijn gps app op de iphone gecrasht.

En de zaterdag:
15minstuk 12min_1700m
Hebben we op verzoek van de groep, eerst de langste tijd gelopen, de 15 minuten en daarna de 12 minuten. Het parcours was een grote lus door Lichtenbeek. Een uitdagend en afwisselend pad door weer een mooi stukje natuur! Hoewel sommigen, zoals Onno het iets te uitdagend vonden. Gelukkig hadden we voor hen ook nog een stukje asfalt op de Harderbergerweg!

blog comments powered by Disqus