Oud nieuws! Twee artikelen over mij in de CIKOERIER van april 2011

Wel oud maar toch wel leuk voor wie het interessant vindt. Dank zij Anja Verweij kon ik het eindelijk lezen. Met dank aan 2 oud groepsleden van de donderdaggroep van CIKO '66, Age Bertoen voor het redactioneel artikel van de Cikoerier, en van Josan Tielen voor het artikel over de afscheidsavond zelf op donderdag 31 maart, na de allerlaatste training van mij op donderdag bij CIKO'66. Age en Josan, bedankt voor de twee mooi geschreven artikelen!

Ik begin met het artikel van Age, staat tenslotte ook op pagina 2 in de Cikoerier, zo ongeveer het hoofdartikel.ArtikelCikoAgeafsCiko'11
ArtCiAgeVerv

En dan als tweede maar niet minder goed geschreven. (Klasse Josan en bedankt schat!) het artikel van Josan over de laatste donderdagavond bij CIKO'66.

AfscheidCiKoJosan'11

En voor wie het leuk vindt, hier nog even de link naar een filmpje wat ik zelf van de avond gemaakt heb. Vind het zelf nog steeds behoorliijk emotioneel als ik het afkijk, kom dan meestal ook niet zover. Bovendien, op deze manier in de belangstelling staan.... heb ik wel moeite mee!

blog comments powered by Disqus