De training van dinsdag 5-7

Alweer de 7 de les van de beginnerscursus die gestart is in mei.

Met een veel grotere opkomst dan een week daarvoor, niet raar omdat het toen boven de 30 graden was met dreiging van onweer letterlijk en figuurlijk in de lucht. Nu was de temperatuur veel aangenamer om lekker hard te lopen. Als trainingsvorm hebben we twee duovormen als training gedaan. Gaf de lopers de gelegenheid om op, in mijn ogen, één van de mooiste stukken van Warnsborn te lopen. Het Hoog Erf, de weilanden voor de bossen van Warnsborn. Onder de kaart van het parkoers zodat je kunt zien waar dat precies ligt en welke weggetjes we gebruikt hebben voor de training.

dinsdagtraining

De afstand klopt niet helemaal, als trainer vergeet ik weleens om de App. uit te zetten. De afstand klopt tot ongeveer 5 km, tot aan de parkeerplaats van de Oranjerie. Het extra wat op de kaart staat is het bezoek van Jaap en ik voor de evaluatie van de training na afloop aan Hotel-Grootwarnsborn en een stukje terugweg.

Over de training zelf, twee keer een duoloop, de ene een kort rondje, de andere één keer groter. 700 meter en 1500 meter. En je loopt van één punt weg van elkaar tot je elkaar weer tegenkomt. En dan ga je samen weer terug naar het beginpunt, doe je het zelfde alleen neem je nu de andere kant van het rondje. De rondjes:

350stuk 750

En twee impressies van het lopen en de prachtige omgeving op het lange rondje.


mooiweggetje DeStatigeBeukenlaan

De eerste foto is genomen op het smalle pad tussen de weilanden door, heel goed om te lopen, zachte en vlak.En het andere brede pad, met de grote statige beuken. En na de training ontdekte we op de parkeerplaats een voor ons onbekend insect, zielig, met 1 vleugel, wie het weet hoe dit beestje heet mag het zeggen!

insekt


En natuurlijk voor de liefhebbers om het rondje op de website zelf te kunnen bekijken, als je hier klikt kom je er vanzelf!


blog comments powered by Disqus