De route van zaterdag en woesdag maar ook de uitnodiging van Ivo!

Allereerst de uitnodiging van Ivo voor z;n optreden. Tenslotte vind ik het altijd leuk om aandacht te besteden aan wat de lopers van Warnsborn nog meer bezighoudt dan alleen hardlopen. Voorla als dat iets creatiefs is. Zoals dus bij Ivo. En Ivo nodigt jullie allemaal uit voor het optreden van aankomende vrijdag:

Vrijdag 13 april speelt FUENTE in het Kulturhus Beek
Aanvang 21.00 uur, entree 5 euro.

Adres: Roerdompstraat 6  6573 BH Beek-Ubbergen 024 6847210
Fuente


Onder meer informatie over Fuente en een leuke film van één van hun nummers. Nu eerst wat hardloop zaken van afgelopen week. Eerst de training van woensdag.

Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

En van de zaterdag, heb ik niet van de training zelf maar een nagetekende route. Zou je zelf nog de route willen lopen dan kan je aan de hand van deze kaart. (Ook te downloaden als gpx bestand!)

Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

En dan nu nog even Fuente, allereerst informatie over deze swingende band:

Over Fuente:
5 Nederlandse muzikanten spelen met aanstekelijk vuur de Braziliaanse samba. De  muzikanten van Fuente hebben elkaar gevonden in de Arnhemse jazzscene. Allen hun sporen verdiend in diverse groepen en stijlen zijn ze bij elkaar gekomen om hun gezamenlijke passie, de Braziliaanse Samba , te spelen. Fuente combineert traditionele Zuid-Amerikaanse ritmes met populaire muziek uit Amerika, Europa en Afrika. Het repertoire omvat luisterliedjes tot swingende meezingers van de Braziliaanse sterren als Djavan,  Gal Costa en Joao Bosco. Al deze nummers worden gebracht in eigenzinnige eigentijdse arrangementen.

blog comments powered by Disqus