Woensdagtraining 15 juni en Donderdagtraining een dag later!

Woensdagtraining 15 juni en Donderdagtraining een dag later!

Ik had er al overgeschreven over die nieuwe vondst bijna beschikbaar voor Iphone www.gps-sport.net, en voor nu zeer goed, beter dan bijvoorbeeld via Google Maps, met name doordat je de OSM (Open Sourse Map?) kunt gebruiken en al die andere leuke dingen.

Voor beide dagen heb ik 2 en i.v.m. het "Teken" verhaal van vorige week (nogmaals de gevaarlijkste beesten in NL op dit moment, meer info hier) als alternatief 3 routes uitgetekend.

Woensdagkl
De route voor woensdag waar we 4 x 5 min. hebben hardgelopen, met als doel elke keer iets verder. De rust was het deel van het rondje wat overbleef. Een soort alternatieve procentenloop. Om zelf het rondje te zien op gps-sport!

WesterhklAlternatief
Zelf rondje Westerheide bekijken en het alternatief kan natuurlijk ook!
Van het alternatief, waarvan we 3 of 4 x zouden gaan lopen, zijn we meteen na de eerste keer maar snel terug gegaan richting rondje Som/Okken want het begon me daar te donderen en te bliksemen en kwam zo snel naderbij. Zo snel zelfs dat een extra rondje er niet meer inzat, maar we de laatste honderden meters moesten vluchten naar onze auto's bij de Oranjerie. Nog net en paar foto's kunnen maken!

IMG_0600klIMG_0601klIMG_0602kl

blog comments powered by Disqus