Speciale trainingen en locaties deze week (weken)!

Deze week en volgende week lopen we enkele keren niet in de omgeving van Warnsborn, meestal verzamelen we wel bij de vast plek en rijden dan met z'n allen naar de plek waar we gaan lopen. Maar als je daar dichter in de buurt woont kan je natuurlijk ook er direct heen gaan.
We gaan daar lopen naar aanleiding van twee leuke wedstrijden de Stuwwalloop in Oosterbeek en de Bedriegertjesloop in Rozendaal. Beide bijzondere wedstrijden wat o.a. zo is omdat het daar ook erg mooi is! Van beide wedstrijden kun je al informatie vinden over de routes en de omgeving die ik vorig jaar gemaakt heb voor de website ArnhemDichtbij.nl, de Stuwwalloop en de Bedriegertjes/Rozendaalseveldloop, Het gaat om de volgende trainingen en dagen met de verschillende plaatsen:

Donderdag 17 mei, Hemelvaartsdag, al dauwtrappend het parcours van de Stuwwalloop, verzamelplaats de Westerbouwing achter Oosterbeek, tijd 6.00 's ochtends. Met een kleine lunch na afloop!

Dinsdag 15 mei, parkeerplaats Rozendaal net voor bij het kasteel. Na passeren Rosendaalselaan, na ± 200 meter rechts de parkeerplaats op. Wil je er rechtstreeks heen dan moet je daar ± 19.45 aanwezig zijn. Parkoers verkenning Bedriegertjesloop. (6 km. rondje)

Zaterdag 19 mei: verkenningsrondje Stuwwalloop verzamelplaats de Westerbouwing achter Oosterbeek. Daar aanwezig ± 10.15.

Zaterdag 26 mei: verkenningsrondje Bedriegertjesloop. (6 en/of 11 km?) Daar aanwezig ± 10.15.

N.B. Je kunt dus ook gewoon op de zelfde tijd op de vaste locatie komen en dan met de rest van de groep naar die locatie gaan!

Kasteel Rozendaal: Beekhuizenseweg 4, 6891 CZ Rozendaal

Grotere kaart weergeven
Westerbouwing Oosterbeek: Westerbouwing 1, 6862 VV Oosterbeek

Grotere kaart weergeven

N.B. Je kunt dus ook gewoon op de zelfde tijd op de vaste locatie komen en dan met de rest van de groep naar die locatie gaan!
blog comments powered by Disqus