Testrondjes Rozendaalse veldloop en Bridge to Bridge.

Aankomende week gaan we veel testrondjes lopen van wedstrijden die er binnenkort aankomen. Als hulp om te kiezen welke je zou willen lopen en als voorbereiding voor de wedstrijd zelf, een overzicht van de wedstrijden en de afstanden.

De eerste wedstrijd is de Rozendaalse Veldloop. Een hele mooie loop. Als leuke bijkomstigheid, was mijn eerste hardloopwedstrijd ooit, nare bijkomstigheid dat ik aan het eind van de wedstrijd mijn enkel verzwikt had. Hoop dat jullie daar allemaal van gevrijwaard worden. Vooral ook omdat voor velen van de Warnsbornlopers ook hun eerste wedstrijd kan worden.

Woensdag 7 september 19.00 en 19.05 12 km en 5,5 km.


rv5_5rv12

Meteen het weekend er na, de
Bridge to Bridge. Ook wel B2B genoemd. Op zondag 11 september. Met nieuwe afstanden en een totaal vernieuwde/veranderde parcoursen. De 5 en de 10 km is nu omgezet in mijlen, de 5 is een 3 mijl geworden en de 10 is omgezet tot 6 mijl. In km.'s is dat 4.83 km en 9.65 km. De afstand van de 10 mijlen is natuurlijk het zelfde gebleven maar het parcours is sterk veranderd. Kijk zelf!

3EngmijlB2B6-engmijlB2B10EngmijlB2B

De routes voor de Posbankloop worden later nog toegevoegd.
De zaterdaggroep heeft al gekozen. Volgende week zaterdag gaan wij naar Rozendaal. Voor lopers die rechtstreeks naar Rozendaal willen. We starten/verzamelen bij het hek van Kasteel Rozendaal om 10.15. Zelf ga ik eerst naar de Oranjerie van Warnsborn voor mensen die niet op de hoogte zijn in te lichten en eventueel mee te nemen naar Rozendaal.
blog comments powered by Disqus