De Koudste Ochtend van het jaar - En te koud om te trainen! - Een fotoverslag.

Het was koud, zaterdagochtend op 4 februari 2012. Zo koud dat ik het raadzaam vond, of niet verantwoord om te gaan lopen. Tenslotte zaten de temperaturen rond de - 20 °C. Zou er iets gebeuren waardoor, is de kans te groot voor onderkoeling, zo niet, onvermijdelijk. Dus 's morgens vroeg al druk bezig met sms'en website aanpassen en emails sturen. En voor de zekerheid naar Warnsborn om lopers die het gemist hebben persoonlijk op te vangen en in te lichten. En er waren helden die toch zoveel moed en zin hadden om te lopen.
IMG_1071IMG_1075IMG_1083
Bijna zelfde moment als de eerste foto een meer Close-up van de boerderij, vooral de streep rook die zo mooi rond de boerderij hangt doet me denken aan een Siberisch landschap.
IMG_1074
En nog drie opnames in de buurt van waar we verzamelen.
IMG_1076IMG_1077IMG_1079
Vooral de laatste vind ik erg bijzonder, met Rex (Voor wie het niet weet, de Rex van Franzen Consult op de reflexiehesjes van Loopgroep Warnsborn) liepen we langs het Hotel op weg naar het Rondje van Bram Som, onderweg werd de weg geblokkeerd door nieuw riviertjes, gevormd door het bevriezen van de poel waardoor het nieuw aangevoerde water uit de spreng, een andere weg moet zoeken.
Dat ik de juiste beslissing had genomen om de training niet door te laten gaan, kreeg ik bevestigd door m'n naamgenoot, Albert op de Dijk.

".... En omdat ik er toch was, samen met Marilene een rustig rondje gelopen van ca. 20 min. (koud, maar wel mooi met die opkomende zon).
Terecht heb je de training niet door laten gaan, want het was te koud om tijdens een training meer dan een uur buiten te zijn."

Hieronder de bevestiging van de temperatuur. Met dank aan Buienradar.
mintemp
blog comments powered by Disqus