Twee bijzondere prestaties, 1 al geleverd en de ander om dit weekend naar uit te kijken.

Allereerst wou ik Lianne van de dinsdaggroep feliciteren en extra in het zonnetje zetten. Deze heldin heeft als enige van de dinsdag groep, en dus helemaal alleen haar eerste wedstrijd gelopen de 6 km. van de Bedriegertjesloop! Lianne van harte gefeliciteerd met het uitlopen van je eerste wedstrijd! En nu op weg naar de Bridge to Bridge!

Nog veel andere van Loopgroep Warnsborn hadden meegedaan (Cindy, Frank, enz.)! Van al die prachtige prestaties wil ik nog één extra in het zonnetje zetten want ook Bas heeft, net als Lianne, voor het eerst daar een wedstrijd gelopen en dat is Bas! Dus ook voor Bas, Van Harte Gefelicteerd!

De tweede prestatie (nu dus derde, maar dit aanvullend klopt het volgende natuurlijk ook niet meer, het zij zo) moet op het moment van schrijven nog neergezet worden. De dochter van Rudi Gorter, Karin Gorter doet mee aan het NK atletiek. Karin loopt aanstaande zondag (17 juni) de 800 meter. Volgens trotse Pa Rudi is ze in bloedvorm. En dus kan het wel eens een hele mooie prestatie worden! Karin, namens Loopgroep Warnsborn, zet hem op! Het NK Atletiek is te zien op Nederland 1 op zondag vanaf 18.10!

Het is nu al zondag geweest natuurlijk en Karin heeft een mooie tijd neergezet en werd 4e in haar serie:
4 471 GORTER Karin PHNX 2:18.10
Karin gefeliciteerd een tijd waarvan de meeste van ons kunnen dromen.
blog comments powered by Disqus