Trots op m'n beginners van woensdag! En de ex-beginners van dinsdag ook natuurlijk!

Vandaag met de beginners een Sterloop gedaan. Een door mij verzonnen training waarbij je steeds vanuit een kruispunt afwisselend één van de straten inloopt. Met het doel binnen een aantal minuten weg en weer terug te komen bij het startpunt. Met als extra leermoment dat je niet op je horloge mag kijken dus op gevoel weer terug moet zijn, zo dicht mogelijk bij de opgegeven tijd. En de opgegeven tijden waren vandaag: 8, 10 en 12 minuten. Een extra moeilijkheid is dat je weggaat in een "versnelling", terug is meer je herstel en ga je iets rustiger. Dus nog iets om rekening mee te houden.

We hebben als startpunt de kruising genomen van: Van Heemstralaan/Parkweg/Zypendaalseweg.


Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

En voor beginners liepen de dames en heren fantastisch:
De 8 minuten zijn we de Van Heemstra opgelopen, daar werd gelopen over een afstand van 900 meter, tot maar liefst 1160 meter, en dat bergop! En dat in 7 min. tijd, dus goed gelopen maar wel te snel terug! De volgende was het pad door het park, 10 minuten. Er werd iets te lang doorgelopen, maar gecorrigeerd werd er maar liefst 1.48 tot 1.55 km gelopen. De laatste, langs het fietspad over de Parkweg haalden we zelfs 1.75 km tot 2.09. Nou als dat niet goed is, dacht het wel, dus dames en heren, fantastisch gepresteerd!

Ook de heren en dames van de dinsdag hebben een fantastische prestaties neergezet tijdens de 3 of 5 km op het 2 km parcours op Papendal.
Het rondje:


Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

De tijden van de dinsdaghelden:
3 km.
Jessica, knap gedaan na weken lang niet 100 % en veel te weinig kunnen trainen daardoor: 22.10
De 5 km:
Saskia B. en Margriet: 37 min.
Saskia S. en Martine: 33 min.
Janine 32 min.
Catharien 31 min.
Janny 30 min.
Frans (donderdag) 29 min. met een beetje fout lopen.
Laura 28.14
Frank 23 min.

blog comments powered by Disqus