Zombies, Run! zet hardloopbeleving op z’n kop

Ik kwam via Twitter, ja echt je kunt daar heel bijzondere leuke dingen tegenkomen en ontdekkingen doen, dus tip: „Ga Twitteren!”, iets tegen wat hardlopen en gamen combineert. „Zombies, Run!” Via de tweet kwam ik op een blog met een uitgebreide beschrijving van het spel „een app voor op je mobiele telefoon” waar je al hardlopend je al hardlopend uit de voeten schijnt te moeten maken en ondertijd voorraden moet verzamelen om je thuisbasis te versterken.

Volgens Wijnand van der Waal, de schrijver van het blog ( @vdwaal )
heeft dit als gevolg dat je als

”Als hardloper krijg je de intrinsieke motivatie om die volgende stap in het verhaal te willen doorlopen en die thuisbasis uit te bouwen. Net als op de bank bij een 'echte' game. Uitgeput maar voldaan kom je thuis waarna je eigenlijk zo snel mogelijk weer op pad wil gaan. Hardlopen om de wereld te redden”.

Er is ook een uitleg met beelden op You Tube te zien. Omdat velen al lopen met een hardloop-app, mogelijk een leuke uitbreiding of een poos te proberen? Voor je het weet heb je weer een afsraak om te lopen: "Same time tomorrow?"
Lijkt mezelf gaaf om uit te proberen, alleen al zoveel trainingen per week om te geven, dat ik zelf helaas er niet snel aan toe kom. Ben echter wel heel nieuwsgierig naar jullie ervaring. Ga je het uitproberen, deel dan vooral je ervaring hieronder bij reacties!En dit is trouwens de weblog van Wijnand!
blog comments powered by Disqus