Adriënne_Herzog_derde_op_EK_Cross

Vandaag, zondag 9 december, heeft één van Nederlandse toplopers, Adriënne Herzog een heel knappe prestatie neergezet. 3e geworden op de Europese Kampioenschappen cross in Boedapest in Hongarije. Het toeval wil dat ik in de zomer de loopstijl van de beginners aan het filmen was op het rondje Bram Som en Arnout Okken. Tussen de beginnende atleten liep opeens Adriënne door mijn beeld. Als voorbeeld van een perfecte loopstijl heb ik in de filmpjes die ik gemaakt heb voor mijn groep de opnames van Adriënne er tussen gemonteerd. Als mogelijk voorbeeld, Adriënne heeft natuurlijk een perfecte loopstijl die voor vele een goed voorbeeld zou kunnen zijn. Hieronder het fragment van Adriënne op het mooiste plekje van Nederland, Warnsborn.

Wil je de laatste kilometer van de wedstrijd zien en het interview met Adriënne waarin ze vertelt waarom dit zoveel extra voor haar betekent en haar derde plek alleen maar grootser maakt, kijk dan verder ....
Hier zie je de laatste kilometer van de wedstrijd en het interview met Adriënne waarin ze vertelt waarom dit zoveel extra voor haar betekent en haar derde plek alleen maar grootser maakt.Adriënne van harte gefeliciteerd, en vast ook namens alle lopers van Loopgroep Warnsborn!
blog comments powered by Disqus