Belangrijkste uitslagen Posbankloop en Berlin Marathon

IMG_1489
De stoet lopers op de rijksweg onderweg naar de Posbank tijdens de 15 km.

De uitslagen van de Berlin Marathon, dus Ronald kun je onderaan vinden, eerst de tijden van dicht bij huis: De Posbankloop.

We beginnen met de 15 km.
Boven de tijd over de hele afstand, meteen er onder, per loper de tijd en plaats op de muur. En complimenten voor ieder en in het bijzonder voor Jan-Willem, bijna onder het uur. Een fantastische tijd (en natuurlijk balen van die 2 seconden, had het zelf ook een keer met 7 seconden) en de tijd op de muur mag er ook zijn! Met een 8'ste plaats in het muur klassement.
UitslPosb
De al eerder op de dag gelopen 6 km. Marjolijne hield als enige dame (waarschijnlijk samen met Marloes, de vriendin van Jan-Willem, kon haar tijd niet vinden in de uitslag dus komt waarschijnlijk nog) de eer voor de dames van Warnsborn hoog. En als ik het goed had liep Marjolijne een nieuw pr. voor deze afstand/wedstrijd. Ook voor de anderen tijden om trots op te zijn, want, of nog niet zo lang met wedstrijden bezig of terug van een blessure. En zie dat ik net de plaats van Hans en Jos heb omgewisseld. Met excuses! En dat terwijl Hans nog wel zo goed zijn krachten voor het laatst gespaard heeft. Want helemaal of grotendeels de achterstand op de Posbank bij de finish weer goed gemaakt. Leuk al die getallen, kun je toch veel uithalen.
UitslPosb6km
Leuk is dat deze lopers goed getrainde "klimgeiten" zijn en erg goed de berg/Muur op kunnen. Want de plaats in het klassement is bij de Muur een stuk hoger dan in het algemene klassement van de loop. Van Jan-Willem ook de uitslag van Marloes doorgekregen dus ook Marloes is toegevoegd aan de lijst van 6.

En op de zelfde dag in Berlijn, heeft Ronald en Jolanda de marathon gelopen. Ze zouden samen lopen maar of dat ook gelukt is? Uitgaand van de bruto tijden denk ik niet.
marathon
blog comments powered by Disqus