De Loopshirts voor Loopgroep Warnsborn zijn er!

Donderdagmiddag konden we ze ophalen. De functionele hardloopshirtjes van Loopgroep Warnsborn. Samen met Rex zijn we ze gaan controleren en we hebben ze goed gekeurd!
shirtdrukker
Links Carel van Shirtdrukker en Rex bekijken de shirtjes. Carel had ook nog enkele wasadviezen. En dat is, wassen met 30 graden, en vooral geen gebruik van wasverzachter, verder geen wasdroger -gelukkig zijn ze natuurlijk snel droog- en niet strijken. Dat laatste lijkt me ook helemaal niet nodig met dit soort shirtjes. En Ronald (R.) heeft nog een goed advies. Als je ze wast, voortijd even binnenste buiten doen. Zodat de buiten kant binnen zit!

Het is een hele klus om alle maten in een goede verhouding te bestellen en te bedrukken. Het is dan ook best mogelijk dat bepaalde maten snel op zullen zijn. Gelukkig hebben we nog een aantal shirts op reserve en kunnen we nog wat bijbestellen als dat nodig is. Zo kunnen we voor een tweede druk gaan. Dus mocht jouw maat op zijn, weest niet bevreesd, daar kan iets aan gedaan worden. Alleen zul je dan iets langer geduld moeten hebben. Om voor de beide drukkingen de zelfde prijs te kunnen gebruiken hebben we de prijs voor de shirtjes op € 10 gezet. Hebben we een reserve voor de tweede ronde en bovendien een mooi rond getal. Hieronder nog een foto van een bedrukte shirtje. Maar echt mooi worden ze pas als jullie er in lopen! Vandaar dat ik zoveel mogelijk van jullie zie op de BridgeToBridge met shirtje! Een 45 min. tot een half uur voor de start van de wedstrijd hoop ik jullie te treffen bij het Duivelshuis, het huis voor het gemeentehuis. En misschien overbodig, je bent natuurlijk zeker niet verplicht om een shirtje af te nemen. Mag je vanzelfsprekend helemaal zelf weten!
shirt
blog comments powered by Disqus