De Rozendaalseveldloop 5 sept. '12

Vandaag was er een hele goede opkomst van Warnborners als deelnemer aan de Rozendaalseveldloop. Ook een aantal beginners van mei deden voor het eerst mee aan een wedstrijd. Zoals Nicolien, Saskia, Mirjam, en Marcel. En ook Agnes, samen met mij zouden Agnes en ik meer als toeschouwer en als training door de omgeving gaan hardlopen. Een 5,5 km, misschien iets teveel? Nee hoor, want uiteindelijk besloot ook Agnes een start nummer op te spelden en heeft ze nu haar eerste wedstrijd er opzitten. Agnes en alle anderen, en natuurlijk ook lopers van de dinsdag, donderdag en zaterdag, allemaal gefeliciteerd! Ben trots op jullie! Hier de foto van voor de start, met enkele van de helden van Loopgroep Warnsborn. Sfeervol op de mooie locatie in een lekker avondzonnetje.
LGWBheldenvoordestartLGWBheldentheefinish
De uitslagen, zoals ik ze heb doorgekregen in een toevallig ontstane volgorde dus lekker doorelkaar! En allemaal de 5,5 km.
Agnes 42
Paul 37
Hans 29.14
Jan Willem 21.30
Astrid 29.19
Marjolijne 34.50
Marilene 33.09
Barbara 30.
Bas 29:30.
Erin 32.30
Mirjam & Saskia 38.
Nicolien 36
Marcel 41.10
Menno 29.11
Jos
31:45

En mocht ik iemand gemist hebben, graag aanvullen!

Wel waren er twijfels na aflloop over de afstand, was het niet gewoon 5 km? Nou kan zeggen het is toch echt 5,5 km. Je kunt het ook vinden op mijn pagina van
m'n hardloopapp. Kun je ook nog even de route nog eens nalopen. Wat ik ook ontdekte was op de webpagina van de Rozendaalseveldloop een link naar het artikel dat ik gemaakt heb vorig jaar over dezelfde loop. Met foto's van dat jaar en de geschiedenis van deze 1 van Arnhemse (sorry Rozendaal) mooiste loop. Dus hier ook maar even een link voor de geïnteresseerden!
LinkartRozenVeldloop
blog comments powered by Disqus