En de shirts met logo

Ben druk bezig geweest met de logo van Loopgroep Warnsborn wat er op de shirtjes moet komen. Heb een paar ontwerpen gemaakt en vind het best moeilijk om een keuze te maken. Misschien dat jullie me kunnen helpen? Dus leek me goed en handig om ook naar jullie mening te vragen. Tijdens het werken aan de filmpjes van de loopstijl van de beginners kwam ik trouwens een lettertype tegen die ik helemaal perfect vind voor Loopgroep Warnsborn, vrolijk en vrij. Het is de Herculanum, zegt jullie vast veel Winking Maar wat betreft logo, indeling en kleur, wat heeft jouw voorkeur? Antwoorden moeten wel snel opgestuurd worden, dus veel tijd om te reageren is er niet. Dus wil je mening geven. Wacht vooral niet te lang! Hier is de eerste:
TshirtvoorkLogokl
De andere voorbeelden!

ShirtsenLogo3ShirtsenLogo2
De keus ligt dus tussen kleur, en het logo, met of zonder slogan: "De leukste van ....". En bij 1 logo volgt de tekst "Loopgroep W.." -wordt dat niet te veel, en erg onbescheiden?- de lijn/soort tak in het logo. En bij 1 volgt de tekst de lijn van de "tak". Vond ik wel speels. Uiteindelijk moet ook nog gekeken worden met m'n sponsor Rex en de drukker wat het beste realiseerbaar is. Het kan bijvoorbeeld ook dat zowel Rex's logo (Franzen Consult) alswel mijn logo op de achterkant komen. Nu ook als de 2e foto beter kwa maatvoering en zeefdruk aangepast, en het logo van Rex in donker grijs. De logo's op deze voorbeelden zijn we iets aan de ruime kant uitgevallen in het echt zullen ze meer bescheiden zijn. Ze moeten tenslotte ook op de dames XS passen. En die zijn niet zo breed.

AchterRexGrWBGrHoriIntAchterRexWtWBGrHoriInt
Vraag is ook een beetje als alle 2 logo's achter op komen, kun je de zeef (maximaal 25 tot 35) horizontaal of verticaal gebruiken. Tenminste daar ga ik vanuit. De eerste foto is de zeef horizontaal, waardoor logo's breder kunnen maar dichter op elkaar staan. En mijn logo in #LGWB 2 x donker groen. Bij de 2'de is logo #LGWB wit en wit met een tintje groen, logo Rex donker grijs. Zeef gedraaid, daardoor logo's kleiner maar iets verder uit elkaar staan en dus meer tussenruimte hebben. Benieuwd wat m'n geliefde lopers er van vinden!!! Dus laat je vooral horen.

blog comments powered by Disqus