Februariloop in Bennekom

De Koeien
Wat heeft deze foto nu met de Februariloop te doen? Nou, dit is een foto van de geschiedenis van de boerderij (tevens camping) waar de start plaats vindt van de Februariloop. De Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum. De loop in organisatorische handen van de vader van Liesbeth en waar Liesbeth zelf met Jacob ook meewerken als vrijwilliger aan de wedstrijd. Voor Loopgroep Warnsborn deed Ronald mee. Ronald zelf liep deze wedstrijd als voorbereiding voor de R’dam Marathon over ong. 2 maanden. Was dan vooral in het begin aan het hazen voor z’n vrienden van de Posbank, alleen konden die Posbankers Ronald niet bijhouden en dus ging Ronald zijn eigen gang. Met een tijd van 1.58.13 was Ronald weer terug op de kaasboerderij. Ronald zal zelf ook nog zijn ervaringen met jullie delen, ben ook benieuwd naar het verslag van Liesbeth en Jacob. Kom dus later nog even terug!!!
DSC0Ronald3
Ondertussen heeft Ronald al gereageerd dmv de reactie die je hieronder kunt lezen. Zoals Ronald schrijft, beslist een aanrader, vooral voor een prijs van, ik dacht 4 euro?, en dan mag de koffie voor € 2, best wel een beetje tegen vallen. Maar dat is dan ook echte Kaasboederij-koffie in een nostalgische omgeving!
LiesEnJa
En wie hebben we daar? Twee vrijwilligers, Liesbeth en Jacob! Ze hopen dat volgend jaar ook voor jullie te kunnen doen, dus iedereen meedoen in 2014! Happy!
blog comments powered by Disqus