Speciale training op zaterdag 4 mei - Gasttrainer Herman Lenferink

Een blog item van een paar maanden terug. Al lang beloofd maar we hebben nu een datum geprikt dat Herman in Warnsborn zijn workshop/training geeft en ik mijn opnames ga maken. Dat is over 2 weken, zaterdag 4 mei. Een beetje onder voorbehoud want ik hoorde dat het dan wel net weer vakantie is. Maar ga er voorlopig vanuit dat het dus die zaterdag een bijzondere training gegeven wordt en dat het zeker de moeit waard is om te komen! Ga nog een tijdschema maken zodat je kunt kiezen welke training je het liefst wilt volgen. Zodat je zelf kunt zien welk deel je het meest interessant vindt. Ga wel in de ochtend uit van de dan aaltijd aanwezige groepen als basis. Dus beginners en vervolg beginners van 8.30 tot 9.55 uur en het zaterdag 10.00 uur groep niveau om natuurlijk 10.00 uur. Beneden mijn blog van een paar maanden terug. Met het filmpje wat een fartlek voor een deel inhoud bij de methode Verheul. Wordt overigens niet alleen fartlek!

Vele lopers van Loopgroep Warnsborn weten al dat ik een dvd maak over de methode Verheul. En dat mijn compagnon in dit projekt, Herman Lenferink voor deze film, maar vooral omdat Herman hele leuke workshops en trainingen geeft, binnenkort op bezoek komt bij Loopgroep Warnsborn. Deze workshops/trainingen zal plaatsvinden ergens in maart of april. Ter Introductie voor Loopgroep Warnsborn, kun je Herman hier al aan het werk zien.
Deze training vond plaats in de bossen van Zeist, het Panbos. En heb ik ook vastgelegd als onderdeel van de dvd.
In het schema van Verheul vindt er gedurende de winterperiode een pittige Fartlek training plaats op zaterdag in het bos. Zoals je ziet heeft het Panbos een heuvel waar je uitstekend de bekende Verheul's kruipoefeningen kunt uitvoeren. Ter geruststelling, de deelnemers zijn toplopers van Phoenix, de atletiek vereniging in Utrecht die door Verheul zelf is opgericht. De oefeningen zullen in Arnhem vast veel lichter zijn. Je kunt ook, als verder kijkt mijn introfilm voor de oefeningen op de dvd, zien dat de oefeningen allemaal zijn ingedeeld in verschillende niveau’s. En zul je vast ook enkele oefeningen zien die je heel bekend voorkomen.
blog comments powered by Disqus