Marcel, Bas en Karin en de SafariRun.

Zondag 27 januari was al de zesde uitvoering van de nieuwe versie van de vroegere Safariloop. Het rondje wat wij ook vaak lopen als testrondje 5 km. De deelname van lopers van Loopgroep Warnsborn was niet zo groot. Of dat aan het weer gelegen heeft vermoed ik niet want meedoen kon alleen met voorinschrijving dus de meesten wisten niet dat het hondenweer zou worden. Regen, sneeuw en blubber. Mooi balen als je dan toch hebt opgegeven. Sad Tenzij je er van houdt! Happy Maar desalnietemin wist Loopgroep Warnsborn trots, Marcel daar toch een knappe 34,57 neer te zetten. Marcel gefeliciteerd met deze prestatie, een echte leeuwentijd op dit leeuwen(hindernis?)parcours!
Een beetje ook Loopgroep Warnsborn is de snelste Leeuwin op de Leeuwinnenloop, want de vader, Rudie, van de winnares Karin Gorter, loopt ook bij Loopgroep Warnsborn. Karin is zelf één van de toploopsters van Phoenix uit Utrecht. Bijzonder met Karin is dat je waarschijnlijk in het volgend blog Karin ook sportief in actie kunt zien. En dat is in het filmpje wat ik als intro alvast gemaakt heb voor de dvd met allemaal Verheul oefeningen. Deze dvd maak ik samen met één van de trainers van Phoemix, Herman Lenferink. Voor deze film komt binnenkort Herman een zaterdag workshops/trainingen geven bij Loopgroep Warnsborn dus goed om hiervoor alvast reclame voor te maken! Meer dus in het volgend blog.
En dankzij alertheid van Ronald, want ik heb helemaal Bas over het hoofd gezien. Foei, samen met Ronald op dit moment de lopers van onze loopgroep die het meest aan wedstridjen meedoen. Bas heel knap gedaan, onder deze omstandigheden een prima uitslag!

Uitslag Marcel op de Leeuwenloop:
21
Marcel Petterson
62
Arnhem
35:07
34:57

Uitslag Karin op de Leeuwinnenloop:
1
Karin Gorter
83
Phoenix
19:30
19:3

Uitslagen Buffelloop
17
Bas Harmsen
75
Arnhem
53:20
52:47

Mocht ik jouw alsnog gemist hebben in de uitslagen, geef dan aub even een berichtje en zoals altijd zet ik je er dan alsnog bij!

Embarrassed Sad Foot in Mouth

blog comments powered by Disqus