Verzamelen Posbankloop en Volgende Week de Hoge Veluwe Loop.

Voor hen die het nog tegen komen, zeker voor de 6 km verzamelen we voor de Chinees, (De blue Lotus) ligt aan de "bovenkant" van het startplein. Ik wil daar een halfuur voor tijd daar zijn. 12.30 uur. Misschien leuk voor de lopers van de 15 km, dat ze het zelfde afspreken? Dus om 13.30.

Grotere kaart weergeven
Voor aankomende zondag, zou het heel leuk zijn dat zo ongeveer iedereen, nou ja zoveel mogelijke Loopgroep Warnborners, meedoen aan de 5 (of 10 of 21 km) van de Hoge Veluwe Loop. (Help er loopt een Lieveheersbeestje over m'n scherm! Happy - als je op hun website kijkt-) En na afloop na het Kröller-Müller Museum. Alleen al mooi voor 1 van mijn favoriete beeldhouwwerken van de vorige eeuw. Helemaal weg van, hier mijn eigen "artist impression" als je klikt krijg je het origineel, alleen al voor dit prachtige beeld is het de moeite van gaan al meer dan waard. En dan heb ik het nog niet eens over een beeld van m'n naamgenoot Alberto Giacometti. Prachtig! En nog veel meer moois!

paardenruitertek

Voor niet lopers die met hardlopers meegaan kunnen voor half geld het park in. Voor het museum moet wel de normale toegangsprijs betaalt worden. Dat is € 8,20.

blog comments powered by Disqus