Routes verkorten met Strava

Een voordeel van Strava (SportApp) is dat je routes kunt verkorten. Zoals gisteren, vergeten de App uit te zetten. Dan kun je dus de route gaan inkorten. Heb ik gisteren gedaan, zo ziet mijn route er nu uit. Zonder mijn fietstochtje naar huis. Wel 300 calorieën minder verbruikt, dat dan weer wel!

Had al eerder over deze app geschreven, met nog een voordeel. Maar het heeft ook z'n nadelen, voor de extra leuke mogelijkheden moet je pro zijn, en dan per maand betalen. En dat is ook nog een flink bedrag. Dat is best jammer. Gelukkig hebben we ook nog Run-gps. Happy

Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software
RunGps heb ik hier gebruikt om de 200 meter punten op de 1 km. variant van het rondje van Bram Som op te zoeken zodat ik dat in het parcours kon markeren voor de training van dinsdag 27 augustus.
blog comments powered by Disqus