Succes voor de deelnemers aan de IJsselloop en de Marathon van R'dam.

Alvast heel veel succes gewenst voor de deelnemers morgen aan de IJsselloop en de Marathon van R'dam. De temperatuur is erg lekker alleen voor lopen de eerste dag zal het te warm zijn, dus zorg wel dat je voortijd en ondertijd genoeg drinkt. En draag luchtige en liefst witte kleding. (Of natuurlijk het Loopgroep Warnsborn shirtje Winking )
Na afloop kun je hier de uitslagen vinden. Dus je kunt maar beter goed je best doen!

Hier alvast een foto van een gelukkige finisher in Wenen.
Hanneke_medaillekl
Hanneke met de medaille van de 30-ste editie van de half-marathon in Wenen met bijbehorend t-shirt!


De uitslagen op deze eerste zomerse dag dit jaar. Lekker voor de niet lopers deze dag maar als je grote doelen hebt tijdens je run kan dat flink in de weg zitten. Ik begin in Rotterdam, de liep Ronald het verst want namelijk 42,2 kilometer, de marathon. Ronald eindigde, helemaal tevreden met zijn prestatie voor deze dag, in 4:38:35. Tot ongeveer 30 kilometer ging het prima, daarna vond Ronald het met deze temperatuur wel genoeg en ging over, op zijn altijd klaar staand, plan b: oefenen voor de 4 daagse van Nijmegen. Aardig zoals Ronald is, lukt dat niet helemaal, want al snel werd Ronald een persoonlijke begeleider van een medeloper die de marathon voor het eerst liep. Als je op de tijd van Ronald klinkt zie je zijn verloop van de wedstrijd zoals je die terug vindt bij de R’dam Marathon.

7482 Ronald Rademaker Wolfheze Marathon 4:38:35 4:40:54

Een aantal lopers gingen naar Deventer, voor de IJsselloop. Verschillende lopers van Loopgroep Warnsborn liepen ten opzichte van Rondje Nederland een flink stuk sneller, vooral de verbetering van Mirjam en Liesbeth gaat vast veel beloven voor de toekomst. En volgens mij is er hard strijd geleverd tussen Liesbeth en Jacob. En wat te denken van Wendy: net weer begonnen bij het vervolg van de beginnersgroep van januari en dan nu al weer onder de 31 lopen. Maar niet iedereen was tevreden, zoals Hanne: „nou, dat was geen feestje. na 6km was het klaar. maagpijn en steken in m'n zij. na een stuk wandelen, 'm nog wel uit kunnen lopen”. En dan finishen in een tijd van 49:23 is dan toch niet slecht en complimenten voor het uitlopen. En Hanne, de volgende gaat vast weer meer dan 5 minuten sneller! Of wordt dat toch de 21 in Enschede, volgende week? En later bijgevoegd, Susan, afgelopen donderdag voor het eerst met de donderdaggroep meegelopen en dan,na toch wel een pittige training (volgens Marjolijne en Arnout) het weekend er na een 10 lopen. Klasse!
2776 » Liesbeth Maasland Arnhem Bruggenloop 5km 28:58
2764 » Jacob Palijama Arnhem Bruggenloop 5km 29:36
2761 » Wendy Quere Arnhem Bruggenloop 5km 30:32
2849 » Mirjam van Norden Arnhem Bruggenloop 5km 31:52

4klaarIJsselDev
Jacob, Liesbeth, Wendy, en Mirjam, klaar voor de start!

3703 » Hanne van Dam Arnhem Dijkenloop 10km 49:23
4439 » Susan Bonekamp Arnhem Dijkenloop 10km 55:57

En natuurlijk een uitslag die van ver komt. Wenen. Daar had Hanneke haar 7’de 1/2 marathon gelopen. In de mooie tijd van 2.19.42, ofwel in een tempo van 9.06 kilometer per uur of 6 min. 37 per kilometer. En dat had Hanneke ook nog sneller kunnen doen, want als je oude bekenden tegen komt en daar even mee gaat praten ...... gaat de tijd snel. Maar Hanneke van harte gefeliciteerd met je tijd in die mooie stad!

blog comments powered by Disqus