Testloop Safarirondje en de mooie tijd van Marcel op de Zwarte Pietenloop, Bemmel!

Afgelopen zaterdag hebben we met de 10.00 uur groep het testrondje gedaan van de Safariloop, dus 5 km. Dit zijn de tijden die er gelopen zijn, met daarbij de opmerking dat er heel hard gewerkt wordt aan bosonderhoud, zoveel zelfs dat het meer lijkt op "bosvernieling". Wat betekende voor de lopers dat ze soms over moeilijk begaanbare wegen moesten lopen. Dus eigenlijk hebben ze nog beter gelopen dan dat hier vermeld staat!

TijdenTest5kmNov12

En afgelopen zondag heeft Marcel, op de 29e Zwarte Pietenloop in Bemmel, zijn record met bijna 3 min. verbeterd tot 33.47 Met daarbij de opmerking van Marcel:

"De harde wind op de Waaldijk was een verschrikking om tegenin te lopen. Dat heeft me zeker een minuut of 2 extra gekost, die nog wel van de tijd af kunnen een volgende keer met minder wind.Was wel een leuk evenement trouwens. Met een chocoladeletter toe!"

Marcel goed gedaan en benieuwd of de chocolade letter wel een M was? In ieder geval meer dan verdiend! En volgend jaar doen er vast meer mee om ook zo'n lekkere chocoladeletter te krijgen na afloop.
blog comments powered by Disqus