Training niet door wegens onweer!

Gisteren ging helaas de vierde les van de beginners niet door. Reden was het mogelijke noodweer wat zou kunnen losbarsten boven Gelderland/Arnhem. Helemaal jammer was het omdat ik ook nog Jaap had gevraagd om voor de zekerheid de training over te nemen aangezien ik aan het werk was in Duitsland. En nu heeft Jaap het helemaal voor niets voorbereid.
Naderhand viel het noodweer erg mee maar zoals dat dan gaat, je weet nooit wat het gaat worden en in dat geval, veiligheid voor alles! Bovendien, op terug weg van Duitsland, heb ik wel met mijn collega meer dan 2 uur in die onweersbuien gereden en op verschillende plaatsen ging het echt vreselijk te keer. Had het, zogezegd, de buien mee genomen uit Duitsland. Wel dacht ik als het dan toch niet door kan gaan misschien dat ik dan ipv lopen een paar leuke foto’s van het natuurgeweld kan maken. Het geweld viel dus mee en of de foto’s leuk zijn geworden mag ze zelf beoordelen! Winking Wel een beetje een luie fotograaf, de meesten vanuit de auto genomen.

Wat betreft niet doorgaan van trainingen. Ook aankomende maandag gaat de training niet door, dit omdat het dan 2e Pinksterdag is. Natuurlijk kun je inhalen op woensdag of zaterdag. Tenminste.......maar zal wel heel toevallig zijn dat het 2 x achter elkaar op de training gaat onweren! Vorige jaar heb ik trouwens nog een artikel geschreven over onweer. Altijd goed om even weer door te nemen.

En dan nu de foto’s!
SetvanPeterIn de auto, druppels op de ruit.Door de regendruppels heen.Hotel Warnsborn tijdens de bui. Huis aan de Bakenbergseweg. Boerderij op het Hoge Erf, Warnsborn.Onweerslucht boven het Hoge Erf, Warnsborn.
blog comments powered by Disqus