Het alternatieve rondje van donderdag nu op woensdag.

Hebben we vorige week donderdag de training haastig afgebroken ivm met de zware onweersbui die zeer snel kwam opzetten, hebben we vandaag 23 juni de zelfde training wel kunnen afmaken. Drie rondjes voor Claudia, Claire en voor Jeroen, ivm met net herstel van een blessure, twee rondjes. Hier alvast de kaart van het rondje en als je verder leest, ook de kaart met het schema van de gelopen tijden. Uit de tijden kun je zien dat de opdracht van de training erg goed is volbracht!

Alternatief

Het doel van de training is om het eerste rondje rustig te lopen en zo een richttijd neer te zetten voor 2 en 3. De tweede ronde ging voor Jeroen al meer dan 1 min. 30 sneller, de dames hielden het op 1. min 10. Maar zij gingen nog voor een derde en haalden er nog eens 30 seconden eraf. Voor alle drie, nogmaals mijn complimenten. En hier voor de liefhebber nogmaals de route op gps-sport.net

TijdenRondjeAlternWesterh

Ook op de "loop" app's op onze Iphone's hebben we ook totaal een flinke afstand afgelegd. Bijna 10 km. Natuurlijk hebben we in het totaal ook delen gewandeld, zitten er grote rustpauzes bij, loopscholing, maar uiteindelijk, gestart op 9 maart, na 16 weken, een fantastisch resultaat. Zeker als daar ook nog eens meer dan 4 km. in een versnelling gelopen is!
Hier de complete route op
Runtastic, en hier op Runkeeper.
Op Runkeeper zie je ook al de route voor volgende week (rechts van de route van vandaag), testrondje 5 km. Van dit rondje ben ik nu druk bezig om daar het volgende blog te schrijven over bijzondere looproutes in Arnhem voor Arnhem Direct. Hoop het aankomend weekend, begin volgende week af te hebben. Op dit moment kun je route met veel foto's al vinden op gps-sport.net.
Wat op gps.sportnet wel heel bijzonder vind en mooi, is, als je op een fotopictogram van een foto op de route klikt, wordt eerst een klein kaartje met tekst getoond, klik je daar weer op de foto, krijg je dit scherm:


Safariloopanim

De animatie van alle foto's (start als je op de groene "loop" knop klikt) terwijl de pion over de route schuift, je ziet dus waar de foto gemaakt is en kun je je optimaal voorbereiden op de route! Lijkt me dat je nu voor de training van volgende week helemaal perfect kunt voorbereiden! Naar de animatie!

image001

blog comments powered by Disqus