De 10'de les van de beginnerscursus op woensdag.

En dan nu ook de zaterdaggroep. En de zaterdaggroep heeft nu nog als voordeel dat er veel licht is dat het makkelijk is om een foto te maken zodat ik na afloop de groep die allemaal de 20 minuten haalden kon laten vastleggen, en in dit geval ook nog met mij als super trotse trainer. (Heb ook een paar extra foto's gemaakt van de training voor o.a pr, die kun je onderaan het blogartikel vinden.) Na afloop hebben we trouwens de overwinning gevierd met koekjes, was ik woensdag vergeten maar aanstaande woensdag ga ik dat natuurlijk goedmaken!
De totale route die we gelopen hebben en de groep na afloop en wat zien ze er nog fris uit!

TotZatbeg10les groepsfotoZaterdaghelden

En alleen het gedeelte wat er tijdens de 20 minuten is afgelegd. Op de woensdag was de afstand iets verder. Maar dat was dan ook het gemiddelde, de afstand van zaterdag was van wat de deelnemers minimaal hebben afgelegd. Sommigen hebben, om de groep niet te ver uit elkaar te laten lopen, een paar keer extra "omloop" lusje gelopen. En voor de beloofde andere foto's van de training, die kun je helemaal onderaan vinden.

20minZat2.88km

En vandaag, zondag nog een enthousiast mailtje gekregen van Marcia, Marcia en Jeroen hebben op eigen gelegenheid zelf de 20 minuten volgemaakt! Dus ook van harte gefeliciteerd. En we zullen hun vast op woensdag en/of zaterdag terug zien! Leuk, Marcia en Jeroen! Want Marcia schreef dat ze ook graag door wilden!

Als eerste gestart mocht ook de woensdag groep als eerste proberen de 20 minuten vol te houden! En dat ging uitstekend!! Knap gedaan ieder! M'n complimenten! Ieder ongeveer 3,43 km. en de voorsten die tot de stoplichten liepen haalden zelfs bijna 4 km. Met stukje terug lopen Kemperbergerweg,zelfs zeker 4 km! Dus wat ik al aankondigde, een testloopje 5 km aan het eind van het vervolg van de beginners eind april, wordt een makkie!


Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

En als afbeelding 2 foto's van de route als animatie, bij het begin en het eind!
venster eind21mrt
WarminupSpeels3Mrt_12 WarminupSpeels2Mrt_12 WarminupSpeelsMrt_12
Warming_upZat24mrt_12
blog comments powered by Disqus