Uitslagen #LGWB op De Derdekerstdagloop

Wat een fantastische Derde kerstdagloop was het. Helemaal trots op mijn lopers die in zo groet getale meededen met deze loop. Met bijzondere prestaties van alle en enkele in het bijzonder. Zoals de geweldige prestaties van bijvoorbeeld Eveline en Susan op hun eerste halve marathon en van Wendy, Mirjam, Natasja ha, Ernie en Constant (na afronden van de beginnerscursus, een extra duim voor Constant !!). (Mocht ik je vergeten hebben en het ook voor de eerste keer gelopen hebben, geef het dan maar gauw door. Zet ik je er ook bij! )
5-7AfterThe Rain
Een leuk groepje lopers van Warnsborn na de enerverende 7 km'ters van de derde Kerstdagloop.

En dan hier de uitslagen: (moeten nog vele doorkrijgen, als je ze doorgeeft zet ik je tijd er snel bij! Zit je naam er ook niet bij dan helemaal doorgeven natuurlik want dan heb ik je gemist!)

1/2 Marathon:
Eveline: 1.34.45 (4e dame)
Susan: 1.49.45

14 Km:
Hanne: 1.16.15 (volgens Strava)

7 Km:
Rob 35.40
Jacob 40.22
Ton 41.24
Wendy 41:32
Maria 42.00
Rudie 42.17
Jos 44.14 ±
Constant 48.03
Liesbeth 48.48
Ernie 49.32
Hermine 51:15
Natasja 55.00
Ronald 53.12 (gelopen als Superbegeleider/haas van dacht ik ene Jan die 70 werd)
Mirjam 58.07
Albert 58.07

Nog een "schokkende" opname van de start van de 7 km:
Comments

Koen en Joyce!

Groot nieuws, Koen is geboren! De zoon van Joyce! Om 1.27 uur op 8 december zag Koen het levenslicht. Namens Loopgroep Warnsborn feliciteren we vader Marcel en broer Maikel en natuurlijk moeder Joyce van harte met de geboorte van Koen. Koen wordt, naast natuurlijk alle andere belangrijke dingen in het leven, vast een geweldige hardloper. Hieronder het geboortekaartje:
KoenJoyce1
En de voorkant, een prachtige tekening gemaakt door trotse en blije broer Maikel kun je zien als je verder kijkt/leest! En het originele kaartje als pdf, door dat het op mooi "schitterpapier" gedrukt is het iets minder mooi gescand. Lees meer ...
Comments

Uitslag Emmerich Adventslauf 2013

Er waren niet veel Warnsborners die helemaal naar Duitsland wilden om in Emmerich te gaan lopen. Jammer want nu heeft Ronald (die eigenlijk helemaal niet wilde lopen maar wel wilde rijden en kijken) dan toch maar met Jos als supercoach de 10 km. gelopen. Heel goed Ronald en Jos natuurlijk ook! Want staat ook weer eens eindelijk de naam Loopgroep Warnsborn in de uitslagen. Hier de tijden:
11. 368 Wolters, Jos 1957 Loopgroep Warnsborn 1:02:20
14. 367 Rademacher, Ronald 1949 Loopgroep Warnsborn 1:02:20
Comments

Van beginner tot 15 km loopster in 10 weken

Deze week maar één uitslag, maar wat voor één. Een erg talentvolle beginner, want in oktober is Tess begonnen met de beginnerscursus. En de cursus is nog niet afgelopen en Tess loopt maar liefst de 15 km. en dat in een tijd van 1 uur 31 minuten. Wel goed om te vermelden, want voordat andere cursisten ook denken dat te kunnen of moeten doen. Tess is niet helemaal een beginner, is na een blessure begonnen bij de beginners om meer aandacht aan looptechniek te kunnen besteden en rustig op te kunnen bouwen. Vooral dat laatste vond Tess best moeilijk. Vandaar dat ze nu ook op de dinsdag loopt. En voor echte beginners, nog niet aan beginnen 15 km. Eerst de 5 km! Eerst ook een hele mooie afstand. En kun je, eigen ervaring, helemaal op stuk gaan!

Happy

Hieronder het parcours wat Tess gelopen heeft, wel leuk om te zien als afwisseling van de B2B, een andere bruggenloop dan die in Arnhem. En daarna de tijden van Tess met tussentijden.

BruggeloopR'dam_698x567

Naam: Tess van Breugel, Snelheid 9,886 km/uur, 5 km.: 29:57 (29:57), 10 km.: 1:01:24 (31:27), Netto tijd 1:31:02

Lees meer ...
Comments

Kerstmannen (vrouwen) (bijna) in Warnsborn

Kreeg van Paul (dinsdaggroep en beginners oktober) een mailtje met groot nieuws. Aanstaande zaterdag organiseert de Rotaryclub een speciale loop in de buurt van Warnsborn nl. bij de kerk van Schaarsbergen. Hieronder kun je alle bijzonderheden lezen, het schijnt te maken hebben met de Kerstman, kijk zelf maar.

Posterkersmannen

Hier nog even de tekst op de poster:

14 December: Kemperbergerweg 800, 6816 RS Arnhem
voorafgaand aan de Kerstmarkt.
Warming up: 15:30, startschot om 16:00!

Loop mee voor het Jeugdsportfonds. Een ca. 3km fun-kerstloop door de fraaie Noord Arnhemse bossen en landerijen. Deelname voor Jong & Oud. Alle deelnemers lopen verkleed als kerstman het eenvoudige parcours en steunen hiermee het Jeugdsportfonds Arnhem. Schrijf je snel in en ren mee! Vol=Vol.


Zo doe je mee:
Inschrijven € 10.- p.p.
incl. Kerstmanpakken!
Keuze uit twee maten.
via de website:
www.arnhem.rotarysantarun.nl


Je kunt ook sponsor worden, lees daarvoor verder:

Lees meer ...
Comments

Horaloop - Montferlandrun 2013

Tot nu toe heb ik de uitslagen gevonden van Bjorn (Ede-Horaloop) en van Jantien en Koen van de Montferland. Mochten er nog meer zijn dan hoop ik ze spoedig aan het lijstje toe te voegen.
Lees meer ...
Comments

Beginnerscursus met een 'verstopte' Coopertest

Vorige week hadden we bij de beginners een sterloop als kern. In de tijden van 8, 10 en 12 minuten moet je dan vanaf 1 punt, meestal een kruispunt, een weg inlopen en na de te lopen tijd weer terug zijn op het startpunt. Ofwel een heen en weer loop. Daarbij was de laatste 12 minuten en dus gelijk aan de tijd die je mag lopen bij een Coopertest. Leek me dan ook leuk om achteraf aan de lopers de afstand door te kunnen geven van wat ze in die tijd hebben afgelegd. Achteraf dus, want ik wou niet dat de lopers teveel hun best gaan doen en zich zouden forceren. Want dat is tenslotte nog niet nodig bij een beginnerscursus. Had daarom ook geen tabel van de beoordeling meegenomen. Alle gehaalde afstanden is een prestatie tenslotte!

Coopertestleeg

Ben natuurlijk wel erg trots op m'n beginners en heb dan ook voor elke deelnemer een oorkonde gemaakt. Als je verder leest kun je de digitale versie downloaden en op de training krijg je de uitgeprinte versie. En voor de liefhebbers die toch beslist hun "klassering" willen weten, heb ik ook nog een link naar de beoordelingstabel. En zie het als een tijdelijk meetpunt, over een paar weken ben je alweer veel verder en zul je veel verder kunnen lopen! Maar nu naar de oorkondes en de afstanden!

Lees meer ...
Comments

Pilatus Snake en Twist op mat en in reformer

Op de maandagavondgym kreeg ik een vraag van Irene over waarom we bij twee oefeningen de voeten zo raar geplaatst moet worden.Volgens mij had dat vooral te maken dat je met de zijkant van je lichaam aan de slag gaat. En daarom ook aan beide zijden moet uitvoeren. We hebben de uitvoering van deze oefening natuurlijk op de mat gedaan maar van oorsprong wordt hij op de "Reformer" gedaan.

Voor de film op de reformer-uitvoering, kijk verder...
Het "bed" waarop veel oefening, met veren en allerlei handvaten, en stangen nog meer uit de oefening gehaald kan worden. Verwijst ook naar de ontstaansgeschiedenis van Pilatus. De tijd dat Joseph, de bedenker, van Pilatus, nog in Engeland geïnterneerd tijdens W.O. 1 voor gewonde soldaten gymnastiekoefeningen ontwikkelde die ze vanuit hun bed met de bed veren konden uitvoeren.

Lees meer ...
Comments

Contributie voor 2014

Dit jaar, 2013, is de inflatie gemiddeld rond de 3% geweest. Voor 2014 heb ik dat als uitgangspunt genomen voor de nieuwe prijzen, vanaf januari 2014. Met name voor de vaste leden. Wel heb ik ze op enigszins afgerond op hele bedragen. Of een kwart daarvan.
contributie-cursus-prijs2014
Lees meer ...
Comments

Pelgrim Bas

Al een week onderweg, onze pelgrim Bas. Zoals je ziet op de geschilderde versie, Bas ziet er nu opeens heel anders uit, lang golvend haar, een stoere mantel, nog stoerdere hoed en vooral een prachtige wandelstok. Met bovenin iets, heb geen idee wat het is, maar maakt mij wel nieuwsgierig. Wie weet wat het is?
basLees meer ...
Comments

Zeven!

Diba
De uitslagen van het Zevenheuvelen weekend, in een totaal willekeurige volgorde. Als je verder leest!
Lees meer ...
Comments

Prinses Beatrix en Eveline

Af en toe kun je op het blog ook andere kanten van medelopers leren kennen. Vandaag een andere kant van één onze snelle lopers, Eveline. Eveline, houdt zich ook bezig met Kunst, met name schilderen. Morgen, zondag 10 november, is er namelijk een Kroonveiling in Apeldoorn. Je kunt zelfs nog uitslapen want het begint pas om 14.00 uur! Van de kavels die geveild wordt zijn de kunstwerken van de expositie "Beelden van Beatrix". En één van deze werken is het schilderij van Eveline, "Time of het life".
Beatrix-veiling-StentorEve1
Eveline's schilderij: "Time of her life".
Geïnteresseerd in ook de andere beelden van Prinses Beatrix? Hier een link naar een artikel over de veiling.
Comments

Bergrace By Night - Berenloop

Een nog snellere prestatie van Eveline met de zelfde plaats in de uitslag op de Bergrace By Night, namelijk 9'de. Ook Herman is daar heel snel de Grebbeberg berg opgerend! Over de berg via het pad met de 1000 kaarsjes naar de finish bij de dierentuin.

Nu uitgebreid met ook een bijzondere prestatie van Nicolien!

logo od
Maar helaas, de ijsbeer hieronder kon lekker blijven liggen want de wind ...... werd een storm!
Beer(enloop)afgelast
Gelukkig ging een dag eerder voor Goos, de Kleine Berenloop, wel door. Dus waren Ronald en Goos toch niet voor niks helemaal naar Terschelling gezeild.
GoosBeer
Goos na afloop van de Kleine Berenloop. Zo fris als een hoentje!
Kijk verder voor de uitslagen. Lees meer ...
Comments

Een diepgravende sport en gezondheid en veel meer

Kwam toevallig, maar wat heet toevallig, een heel interessant uitgave tegen van "Be Sport Minded". Staat alles over sport, maatschappelijk, maar ook hoe energiesystemen werken, welke sporten welke energiesystemen gebruiken.
Voor hen die zich iets meer willen verdiepen: een inkijk exemplaar via het web:
BSMgrafiek
Comments

Ethiopie, warming-up, Bekele en Haile

Deze week met de beginners begonnen met de leuke warming-up oefening op de Ethiopische stijl. In een mail naar hun gewezen naar mijn film die ik daarover gemaakt heb. Met o.a. Kenenisa, de toen zijn grootste prestaties nog zou gaan neerzetten. En toevallig kom ik vandaag ook een film tegen waar naast Kenenisa ook Haile en veel andere grote namen te zien en aan het woord komen. En hele mooie film over Ethiopische lopers over hun land en wat hardlopen voor Ethiopië betekent. Dus hieronder de film en daar weer onder, mijn blog tijdens de Olympische Spelen in London waar Kenenisa verslagen werd door Mo Farrah (Gbr) in een zeer spannende race. Maar hier dus eerst de film over Ethiopie! En wat een prachtige man Haile! Fan for ever!Kijk verder en je ziet mijn film over de Ethiopische warming-up.
Lees meer ...
Comments

Frequentie en Snelheid

Afgelopen weken hebben we met de verschillende groepen tijdens de loopscholing geoefend om de verschillende looptempo's te lopen in de goede loopfrequentie. En dat in het ritme van ± 180 passen per minuut. Daarbij verandert dus wel het tempo maar niet de frequentie. Denk aan één van die oefeningen waar ik vaak die "piepjes" laat horen. Ik zou daar een voorbeeld filmpje van laten zien van de bedenker van Chi-running, tevens de "maker" van die piepjes. Kijk snel verder voor het filmpje! Lees meer ...
Comments

Hanne op de Monnikenloop

Een uitslag uit Schiermonnikoog. Alle uitslagen zijn natuurlijk bijzondere prestaties maar deze van Hanne is wel extra bijzonder. Want:" Snipverkouden en een gebroken elleboog, maar verdomd mooi. 16km in 1:24:07, Monnikenloop Schiermonnikoog".

HanneVlieland
Hanne onderweg op de Moniikenloop, foto gemaakt door Floor?

Volgende week vast weer uitslagen vanaf een Waddeneiland, Ronald op de Berenloop en Goos de ochtendloop een dag eerder. Tenminste, als het weer goed genoeg is om per zeilboot Albino, de oversteek te maken naar Terschelling. Anders alleen de uitslagen, niet met duinen op het parcours maar wel de Rhedense Berg , van de Bergrace By Night op 1 november!

Comments

Gymzaal Bauerstraat 6 Core-stabilitytraining

Al een check genomen van de gymzaal. Je kunt maar beter op de hoogte zijn tenslotte: ziet er mooi uit met name de vloer.

GymzaalBauwerstraat6c

Meerplaatjes en kleding advies als je verder kijkt!

Lees meer ...
Comments

Habitat for Humanity & Zevenheuvelenloop

Ik kreeg een mail binnen van Habitat for Humanity of ik aandacht wou schenken aan hun actie door bijvoorbeeld op de website te zetten voor hun "teamlopers" die meedoen aan de Zevenheuvelenloop. Zij zoeken daarvoor nog lopers, dus heb je nog niet ingeschreven (dacht dat in donderdag hoorde dat de inschrijving vol wasHappy )is dit je kans om nog aan een inschrijving te komen! En dat gecombineerd met een goed doel. Hier alvast het verzoek aan mij en als je verder leest de rest!


BouwMeeLogo

Wij zijn Habitat for Humanity, een non-profit organisatie die bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater – dat is de basis. Daarom bouwt Habitat huizen, samen met de nieuwe huiseigenaren. Habitat is actief in meer dan 70 landen. Wereldwijd leven dankzij Habitat al meer dan 600.000 gezinnen (3 miljoen mensen) in een veilig huis. Zij hebben nu uitzicht op een hoopvolle toekomst. Dit jaar doen we voor het eerst met een team lopers mee aan de Zevenheuvelenloop. Omdat wij nog startbewijzen beschikbaar hebben en op zoek zijn naar lopers die zich bij ons team willen aansluiten, wij vragen u om onderstaand bericht onder uw leden te verspreiden en/of op uw website te plaatsen. Wij hopen van harte dat u ons wilt helpen deelnemers te werven! Bij voorbaat heel hartelijk dank!

Lees meer ...
Comments

Parkoersverkenning Night Trail Montferland

Maandagochtend heb ik met Monica Regtien van de Loopgroep Westduif, en haar 3 medeorganisatoren van de Night Trail Montferland, het parcours verkend van deze trail die voor het eerst gehouden wordt in december. Dat was, zelfs bij licht, behoorlijk afzien. En zoals verwacht wordt het 21 december een prachtige uitdagende loop! Maar dan wel in het donker!
UitzichtBeek
Monica en haar collega organisatoren voor het landschap van de Night Trail, zal er over een paar maanden anders en vooral donker uitzien!

Heb je nog niet opgegeven en je wilt meedoen moet je nu echt opschieten, want de loop is al voor 2/3 vol! Dus wacht vooral niet te lang. En dat geldt ook voor de Kids Run, na de herfstvakantie wordt de scholen uit de buurt benadert en zal ook die snel vol lopen!
Lees meer ...
Comments

20km. Parijs en de halve marathon in Eindhoven

De uitslagen van de dames en heer in Parijs, (zoals ik dat heb doorgekregen), met zoals te zien op de foto, als resultaat hele tevreden gezichten. 5 x m'n complimenten. Maar ook natuurlijk van Herman in Eindhoven.
De5van20Parijs
Kijk gauw verder voor de mooie tijden.... Lees meer ...
Comments

Gea en Bas op de Hoge Veluwe Loop 2013

Bijna gemist maar toch nog op het laatst doorgekregen: De uitslag van Gea en Bas op de 5 en de 10 km. van de Hoge Veluwe Loop.
GeaBasLees meer ...
Comments

Uitslagen Loopgroep Warnsborn Posbank 2013

Prachtig weer en een pracht parcours. Veel publiek, uitstekende sfeer. Prima condities voor goede resultaten op de Posbankloop in 2013. En die werden dan ook gehaald. Daar konden klachten als steken in de zij, misselijkheid, moeilijk ademhalen, pijnlijke knie en een protesterende voet niets tegendoen.

Alvast de bijzondere prestaties van Loopgroep Warnsborners:

De eerste is wel het meest in het oogspringend, de klassering van Rob, Rob liep de snelste tijd, 2min. 48 sec, op "De Muur" in de leeftijdscategorie M55.
Er staat een leuk verslag geschreven van de wedstrijd in Nieuws.nl en waar je onderaan de site deze foto tegenkomt:
Robkl
Rob, bijna over de finish.

En 2 persoonlijke records:
Susan liep een nieuw pr op de 15 km. En dat na jaren: is nu 1:23:47. Daarbij goed geholpen door superhaas Jaap.

Marjolijne liep een nieuw pr. op de 6 km. 37.44. Parijs kan de loper voor je alvast klaar leggen. Goed bezig!

15kmloopgroepwarnsborn
Van links naar rechts, Joukje, Susan. Jaap, Rudi, Albert, Bas en Marilene. Alleen Hanne en Hans ontbreken op de foto.

Voor alle uitslagen van #LGWB kijk verder >>>

Lees meer ...
Comments

Maria en steptember

Stappers001
Maria heeft er al met een aantal lopers gesproken, hoorde ik tijdens de training, over wat zij deed voor het goede doel waarvoor Steptember geld wil gaan ophalen. En waarvoor ze sponsors zocht. Maria had aan mij al gevraagd of ze wat materiaal voor een blog kon opsturen zodat ik meer aandacht voor haar actie kan genereren. Helaas door computer problemen bleef dat hangen. En eindelijk op de valreep van september heb ik het ontvangen! Nog net niet te laat, dus Maria ga je gang...

Voor meer informatie van Steptember, kijk verder ..... Lees meer ...
Comments

2 plaatsen vrij op hardlopen voor beginners op woensdag

Zonet een tweet over de beginnerscursus die volgende week start, de aanmelding voor woensdag loopt geweldig zodat er nog maar 2 plaatsen over zijn! Op zaterdag blijft de aanmelding achter dus daar is nog plaats zat!!!

Comments

Verzamelen Posbankloop en Volgende Week de Hoge Veluwe Loop.

Voor hen die het nog tegen komen, zeker voor de 6 km verzamelen we voor de Chinees, (De blue Lotus) ligt aan de "bovenkant" van het startplein. Ik wil daar een halfuur voor tijd daar zijn. 12.30 uur. Misschien leuk voor de lopers van de 15 km, dat ze het zelfde afspreken? Dus om 13.30.

Grotere kaart weergeven
Voor aankomende zondag, zou het heel leuk zijn dat zo ongeveer iedereen, nou ja zoveel mogelijke Loopgroep Warnborners, meedoen aan de 5 (of 10 of 21 km) van de Hoge Veluwe Loop. (Help er loopt een Lieveheersbeestje over m'n scherm! Happy - als je op hun website kijkt-) En na afloop na het Kröller-Müller Museum. Alleen al mooi voor 1 van mijn favoriete beeldhouwwerken van de vorige eeuw. Helemaal weg van, hier mijn eigen "artist impression" als je klikt krijg je het origineel, alleen al voor dit prachtige beeld is het de moeite van gaan al meer dan waard. En dan heb ik het nog niet eens over een beeld van m'n naamgenoot Alberto Giacometti. Prachtig! En nog veel meer moois!

paardenruitertek

Voor niet lopers die met hardlopers meegaan kunnen voor half geld het park in. Voor het museum moet wel de normale toegangsprijs betaalt worden. Dat is € 8,20.

Comments

Uitslagen 21 & 22 september

De uitslagen van dit weekend:

Onder andere Wendy, deed voor het eerst mee met de Dam tot dam 4 EM. Ging haar niet in de koude kleren zitten want na afloop had Wendy (ook Susan) zo'n honger dat .......

wendy_honger
Nou goed dat ze er bij lachten, zal vast goed afgelopen zijn! Als je verder leest ook prestaties van Eveline (3e!), Cindy (!e!) en Gea, eerste Bruggenloop. Dus snel verder kijken! Lees meer ...
Comments

Lopers gezocht!

Wijwillenjouw]
Deze leuke dames zijn opzoek naar mede-leuke hardlopers, die je met hen mee? Meer ...
TotVrijdag
Wel vaker last van, kan af en toe niet kiezen (dus Lara, je bent niet de enige!) , welke vind jij het leukst?
Comments

En we hebben de foto's! ..... En de uitslagen van de B2B!

Een hele korte samenvatting! Het was een hele leuke dag! Te zien op al die lachende gezichten op de foto's dus hier de eerste foto: de 10 EM groep.
10EMgroep
Uitslagen en andere foto's als je verder kijkt.
Lees meer ...
Comments

De uitslagen van de Rozendaalse Veldloop zijn bijna allemaal binnen!

Met mooi weer was er een al net zo'n mooie (als het weer) opkomst van Warnsborners (LGWB'ers) die meegingen doen aan de Rozendaalse Veldloop. Een mooie loop en dan na afloop ook gratis een jubileumshirt, dat wil toch iedereen?!

Hier alvast de foto van de meeste Warnsborners, alleen Sylvia, Jos, Rudi, Marco, Hans, Herman en Rob (met z'n 2 zonen) stonden er niet op. En de foto is gemaakt door Marjolein, momenteel beginner, die de 5,5 nog net niet aandurfde. Maar dus mooi de foto kon maken. Dank en goed gedaan Marjolein! En Bas en John, volgende keer niet zo bescheiden achteraan gaan staan hoor!
StartLoopgr-Warnsb

Voor de uitslagen, even verder kijken Happy

Lees meer ...
Comments

Uitslag Ronald op de 14e Dijkenloop, Beneden-Leeuwen

Onze toploper uit Wolfheze, Ronald, is zondag weer goed bezig geweest: meegedaan met de 14e Dijkenloop in Beneden-Leeuwen. Ronald had zelfs sneller kunnen lopen maar is, aardig als Ronald is, als haas gaan fungeren voor iemand die een beetje moeite had om haar gewenste eind te halen. Met de hulp van Ronald had ze haar doel bijna gered.

44 Ronald Rademaker 1949 Wolfheze nettotijd: 58:47

Ook morgen komt Ronald in actie, ondere andere voor de, vast vele lopers van Loopgroep Warnsborn, die dan meedoen aan de Rozendaalse Veldloop. Daar is Ronald nl suppoost/parkoerswachter en uitzetter van de route van de 12 km. En voor allen die gaan, als tip, ga niet te laat want ze hebben, omdat dit een jubileum editie is, voor ieder een leuk t'shirt, vast functioneel, klaar liggen. En als het druk wordt, wat zomaar kan met dit mooie weer, is het de vraag of ze voor iedereen er wel één hebben. En voor het inlopen, 18.30 bij het hek van het kasteel!
Comments

Zaterdag parcoursverkenning voor de Rozendaalseveldoop

Aanstaande zaterdag is er een testloop/parcoursverkenning voor de Rozendaalseveldoop, als je mee wilt lopen of 10.00 vertrekken vanaf oranjerie Warnsborn of 10.15 uur klaarstaan bij de grote parkeerplaats net voorbij kasteel Rozendaal.
 
Grotere kaart weergeven
Comments

Uitslag van de Testloop van de Dinsdaggroep (En nu ook v.d. donderdaggroep!) van Loopgroep Warnsborn

Ook de donderdaggroep heeft een testloop gedaan, donderdag 29 aug., de Safariloop. De uitslag kun je vinden als je verder leest.

Vorige week heeft de dinsdaggroep een testloopje gedaan van 5 km. Kijken hoe het er mee is na de vakantie. Vanavond gebruiken we de resultaten voor een oefentempoloop. Een training om te leren lopen dat je in de juiste tempo's traint. Maar nu eerst de uitslag met daarbij ook inschaling van het niveau.

Kijk verder voor de resultaten:
Lees meer ...
Comments

Routes verkorten met Strava

Een voordeel van Strava (SportApp) is dat je routes kunt verkorten. Zoals gisteren, vergeten de App uit te zetten. Dan kun je dus de route gaan inkorten. Heb ik gisteren gedaan, zo ziet mijn route er nu uit. Zonder mijn fietstochtje naar huis. Wel 300 calorieën minder verbruikt, dat dan weer wel!

Had al eerder over deze app geschreven, met nog een voordeel. Maar het heeft ook z'n nadelen, voor de extra leuke mogelijkheden moet je pro zijn, en dan per maand betalen. En dat is ook nog een flink bedrag. Dat is best jammer. Gelukkig hebben we ook nog Run-gps. Happy

Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software
RunGps heb ik hier gebruikt om de 200 meter punten op de 1 km. variant van het rondje van Bram Som op te zoeken zodat ik dat in het parcours kon markeren voor de training van dinsdag 27 augustus.
Comments

Dianne en de Arnhemse Meisjesloop

Ik weet zeker dat 1 loopster van Loopgroep Warnsborn als Arnhems Meisje heeft meegedaan aan de Arnhemse Meisjesloop 2013 afgelopen vrijdag 23 september. En dat was Dianne van de zaterdaggroep. Dianne liep daar in een mooie 31 min. 45 sec. de 5 km. Zelf was Dianne niet helemaal tevreden. Maar wel genoten:

"Het was heel leuk om mee te doen. Er stonden kinderen met waterpistolen langs de weg en veel mensen zaten te eten. En de route was grappig zo door de binnenstad. Ik liep echter niet zo lekker. Het tweede rondje voelde beter dan het eerste rondje."


Dianne, ik vind dat je het prima gedaan hebt en ben nu al benieuwd wat je gaat lopen op de B2B na wat extra trainingen op zaterdag!
Maar dus voor de andere dames van Loopgroep Warnsborn een aanrader. Heb je ook gelopen, geef dan aub de tijd door en eventueel je bevindingen dan zet ik dat er bij in dit blog HappyLees meer ...
Comments

Bubi&Lief&Dank

Mocht je aankomende week het opvallen dat mijn rugzakje er anders uitziet, dat klopt. Want de zaterdaggroep was heel lief voor me. Ze vonden dat het oude rugzakje niet voldeed en hebben een Wildebeast Hubi 6 voor me gekocht. Hier al vast een paar beelden zodat je er al aan kunt wennen. Ik wil vooral kwijt dat ik het erg lief vind zaterdaggroep! DANK!
bubi2Bubi1Lees meer ...
Comments

Goos en Ronald alweer gestart!

Vuurtoren
Zeer waarschijnlijk komt deze vuurtoren Ronald en Goos bekend voor. Hij staat namelijk in Vlieland en weet niet of de start daar in de buurt was maar wel dat Goos en Ronald op zondag 11 augustus daar gelopen hebben. Deden mee met de 5,5 km. Kwamen binnen in een tijd voor Goos van 33, 59 en Ronald (tot 5 km de haas van Goos, daarna nog even voor een klein testje, nog even flink aangezet) in 33.22.(Netto tijden) En zag op internet dat ze ook nog een „echte vuurtoren” loop hebben, maar die is pas weer op 11 mei. Dus nog even wachten voor je na Vlieland gaat! Nu ik zo naar die vuurtoren kijk komt die mij ook erg bekend voor, in 1999 ben ik er zelfs binnen geweest en van boven staan filmen. En dat alles voor een groot bedrijfsfeest.
Lees meer ...
Comments

VAKANTIE!

Eindelijk besloten dat ik mijn vakantie ga vieren vanaf zondag 28 juli tot en met maandag 19 augustus. Ga ik dus even bijkomen en er voor zorgen dat ik na die periode klaar ben om met veel enthousiasme de trainingen weer op te pakken. Er zijn vast lopers die al weer terug zijn, of misschien nog niet op vakantie zijn en wel graag samen willen lopen. En die wil ik natuurlijk niet met lege handen en radeloos achter laten. Daarom hier een opzetje. Als je zo rond de zelfde tijd in Warnsborn bent, kun je met anderen, die vast ook komen, blijven lopen. En afspreken is altijd handig als je zeker wilt weten! Happy Mijn voorstel voor de trainingen: een simpele en vooral mooie verantwoorde oplossing: de Verheultrainingen. We hebben die al verschillende keren gedaan en op het bekende rondje van Bram Som/Arnoud Okken kun je ze prima uitvoeren.

Er zijn, zoals dat bij de Methode Verheul is, 3 verschillende interval trainingen. Jullie kunnen zelf overleggen voor welke jullie kiezen, kan me voorstellen dat je daarbij de temperatuur een belangrijke rol laat spelen. Dat je bijvoorbeeld de 15 x 200 meter bewaart voor als het erg warm is en de 6 x 1 km voor een koele dag! Dit zijn de trainingen.

Lees verder voor de verschillende trainingen! Lees meer ...
Comments

Lau - Strava - NRC

Geregeld vragen die gezellige, fanatieke lopers van Loopgroep Warnsborn aan elkaar en aan mij, welke app gebruik jij nu? Tot nu toe gebruik ik altijd Run.Gps. Wel een betaalde app, zo’n € 8, Maar met het grote voordeel, als trainer vind ik dat erg belangrijk, een fantastische mogelijkheid om voortijd de route te kunnen plannen. Het heet, hoe kan het ook anders: RoutePlanner. Vooral als je hem rechtsboven op de „OSM” kaart zet. Kun je heel gedetailleerd op de kaart de route uitzetten. Maar nu is er dankzij de NRC en vooral door Laurens ten Dam,
imgLaurens
de huidige nr. 6 in de Tour een grote concurrent. De NRC plaatst nl. elke dag een stukje van Laurens en een link naar de pagina van Laurens op Strava. Op de pagina kun je de gereden route, de hoogte verschillen, de hartslag en de snelheid zien die Laurens gereden heeft. Ben er net mee begonnen, met de gratis versie en weet vast nog niet alles, maar een heel belangrijke pluspunt is dat je het gelopen (in Laurens geval, gefietst) en vastgelegd traject, kunt opdelen in segmenten. Volgens mij kan dat niet met Run.gps.
Hier alvast een kaartje van Laurens tijdrit van woensdag 10 juli en het resultaat op Strava:

En de video van hoe je een segment maakt met Strava:

Lees meer ...
Comments

De verschillen tussen Chirunning en Pose techniek

Afgelopen weken ben ik de verschillende technieken van hardlopen aan het uitleggen bij de beginnersgroepen. En vooral het verschil tussen deze twee. Zodat uiteindelijk de beginners voor hun zelf de meest interessante onderdelen in haar of zijn eigen stijl kan toepassen. Als er verschillen zijn, zijn er natuurlijk ook elementen die ze samen gemeen hebben. Laten dat nou ook net de meest belangrijke elementen zijn. Mijn doel is om mijn lopers met name deze gemeenschappelijke elementen aan te leren. Dan zijn de belangrijkste basis vaardigheden aangeleerd en kan vanuit deze basis zelf gekozen worden voor 1 van deze twee of wie weet een derde techniek.Lees meer ...
Comments

TourDoodle

De Tour de France is jarig, 100 jaar, en Google viert dat met een speciaal logo, zoals ze dat wel vaker doen:
Dit is de animatie die ze ervoor gemaakt hebben. Leuk toch?!
the_100th_tour_de_france-1540005.3-hp

Wil je meer leuke Google logo’s zien? Op websonic.nl kun je een overzicht zien van vele verschillende leuke Google logo varianten. Of doodles, zoals ze ook wel
genoemd worden.
Comments

Beginnersles nr. 7, 2 X 9 minuten

Gisteren, woensdag de 26 ste juni was alweer de 7de les van de beginners. Tijdens de training vroegen de lopers welke afstand die we nu met de kern hebben afgelegd. Hieronder kun je de plaatjes van de route vinden. De afstand was bij de eerste 9 min. 1.340 meter en de 2e 9 min. 20 meter verder. 1360 meter. Knap gedaan hoor dames en heren!
Voor de kaartjes kijk verder!Lees meer ...
Comments

Rob's familiehardloopfeestje

Rob en zijn familie is goed bezig. Rob heeft zowel bij de Bedriegertjes als bij de Midzomerrun meegedaan met zijn 2 zonen. Rob liep zelf op de eerste 30.11 en in Westervoort 24.12. Zijn jongste zoon Niels was erg goed bezig zowel bij de bedriegertjes, 6e in 23.19, als bij de Midzomerrun, 8ste in 18.09. Dus bijna onder de 18 minuten, een mooi doel voor Niels. Klasse! Rob’s oudste zoon was steeds een minuut na Rob dus, 31.11 en 25.12. Rob’s doel is nu: „Wordt voor mij nog even door trainen om Niels bij te benen”. Gaat vast lukken Rob. Als je het maar rustig opbouwt! Happy En alle 3 van harte gefeliciteerd!
Niels
Niels bij de finish van de 6 km. bij de Bedriegertjesloop.
(Foto Nanneke Bungenberg de Jong)
Lees meer ...
Comments

Studiobuel.nl

Laatst al een genoemd in een blog. Terecht als je als tweede dame eindigt op de 10 km van de Stuwwalloop. Misschien herkennen jullie de foto nog: de trotse Evelien en de nog trotsere Ronald:
EvelineRonald
Deze week kreeg ik van hun de uitnodiging, en niet voor mij alleen maar voor alle Warnsborners, voor waar ze ook erg trots op zijn, de opening van hun showroom in de Bakkerstraat:

Dia1
Met name de donderdaggroep is meer dan welkom aanstaande donderdag. Maar voor deze groep, die als trainingsmaatjes Eveline en Ronald het beste kennen, vooral niet te laat gaan want om 19.30 is er wel gewoon de donderdagTRAINING!!!! In Warnsborn! Lees meer ...
Comments

Ethiopische Warming-up

Niet alleen de dinsdaggroep en de beginners laten oefenen/inlopen met de Ethiopische Warming-up. Maar nu ook de donderdaggroep. De beginners had ik de link al opgestuurd naar het filmpje wat ik gemaakt heb over deze speciale warming-up. Voor hen de het nog niet eerder gezien hebben en dan nu eens niet via You Tube maar via Vimeo, daar had ik een betere resolutie naar ge”upload”. Voor degene die Kenenisa Bekele op een iets andere manier aan het werk willen zien. In de tijd dat hij nog alleen „nog maar” wereld kampioen korte en lange cross was.

Ethiopische Warming-up voor hardlopen gedemonstreerd door toplopers uit Ethiopië, o.a. Kenenisa Bekele from Albert Stoter on Vimeo.

Lees meer ...
Comments

Zomersedagen ook in Warnsborn

Vandaag en morgen wordt het boven de 30 °C. En vast, hoewel vaak sneller afkoelt in het bos, ook in Warnsborn. Vanzelfsprekend pas ik de training aan bij deze temperaturen. Een leuke relaxte korte intervaltraining. En ben je iemand die niet goed met warmte overweg kan kan ik het best voorstellen dat je vandaag de overweging maakt om even  rustig aan te doen en op een andere manier van het weer gaat genieten. Dus de training gaat wel door maar in een aangepaste vorm. Tenzij er opeens, wat natuurlijk nog wel eens wil voorkomen met zomersedagen onweer ontstaat. Dan besluit ik al snel uit voorzorg om de training niet door te laten gaan. Maar dat zal dan pas op het laatste moment zijn. Heb ook in het eerste jaar van Loopgroep Warnsborn een blog gewijd aan dit boeiende natuurverschijnsel. Voor de liefhebber of voor hen die nog even wil doornemen hoe je moet handelen met onweer. Lees meer ...
Comments

Overbetuweloop, Elst

Ondertussen is de loop geweest en heb ik twee uitslagen gevonden (of gekregen) van lopers van onze loopgroep. Natuurlijk van Marcel. Marcel vond het wel zwaar, veel wind en best wel hoge temperaturen. Marcel gaat zich nu vooral richten op de 3 EM van de B2B in september. Een andere uitslag de ik vond was van Maria, en Maria zelfs derde geworden bij de dames. Maria, van harte gefeliciteerd!

3 Maria Davids 60 Arnhem 27:22 27:03
31 Marcel Petterson 62 Arnhem 34:24 33:51

Niet op het trainingsschema gezet, de OverBetuweloop, gehouden in Elst, dus bijna Arnhem. Vooral als je in Zuid woont. Je kunt kiezen tussen 5 en 10 km. Marcel attendeerde me er er op dat ik deze wedstrijd vergeten was op het wedstrijdoverzicht er bij te zetten. Marcel gaat zelfs meedoen dus daarom alleen al de moeite waard om zo deze wedstrijd nog even te promoten! Wie gaat er met Marcel mee? Je kunt kiezen voor een 5 of 10 km. Informatie op natuurlijk de Website!
Lees meer ...
Comments

Uitslag 1/2 marathon Zwolle

De uitslagen die Bjorn en Willem gelopen hebben in een warm Zwolle. 2 knappere prestaties speciaal met deze temperatuur. Hier de uitslagen:

7057 Willem Duthler Arnhem Halve Marathon 2:03:12

9195 Bjorn Kloosterman Arnhem Halve Marathon 1:37:25

Voor de tussentijden, die kun je zien als je verder kijkt.Lees meer ...
Comments

Bedriegertjesloop 2013, en op 17 mei de 10 van Raalte

Zelf kon ik er niet bijzijn, had zelf andere leuke dingen te doen. De vijfde les van de beginners. Maar de eerste uitslagen had ik al binnen gekregen. O.a. van Marilene.
Marilene liep de 11 km in 1.06.33 Was ze niet tevreden over, maar hoeft helemaal niet want het was warm en het is de Bedriegertjes, een zwaar parcours, dus volgens mij een mooie tijd.

Volgens Marilene hadden ook nog Jos, en Frank de 11 gedaan. En waarschijnlijk Rob (met kinderen) en „Facebook” Menno (sorry Menno, maar wel grappig dat Marilene je zo noemt Winking ) de 6 km. En Menno liep, terug van weggeweest (ziek) een mooie 31.47. Hier kun je nog zien hoe Menno het slim heeft opgebouwd.

Hoop de tijden van de anderen nog binnen te krijgen!

Maar heb ook nog een andere mooie tijd in de aanbieding, alweer van iets langer terug. Op de verjaardag van zijn trainer liep Bjorn, 17 mei dus, in Raalte een nieuw persoonlijk record op de 10 kilometer.
13 Bjorn Kloosterman    Arnhem 1976 43:21
Dank je we voor dit mooie onverwacht kado Bjorn, verrassend! Happy En dus ook nog van harte gefeliciteerd!
Comments

Stuwwalloop

Gisteren alweer de Stuwwalloop en zag ik tot mijn verrassing, ook Eveline lopen. Maar ook Hanne en Goos, voor meer over de Stuwwalloop, wat heeft bijvoorbeeld Eveline in handen en wat doet Ronald (R), met lange jas, voor de start tussen de lopers van de 5 km?
EvelineRonaldRonaldInstrGoosLees meer ...
Comments

Tijden van de dames van Loopgroep Warnsborn bij de MarikenLoop

Hier alvast even de mooie tijden gelopen op de Marikenlooop:

Hier dus de officiele uitslagen. Als trainer ben ik erg trots op jullie dat begrijp je natuurlijk!
Marilene de Zeeuw Arnhem V35 266 00:56:22 00:28:20
Barbara Sol Arnhem V40 316 00:56:22 00:28:19
Laurie Peters Arnhem VSR 392 00:52:37 00:25:51
Marjolijne Lutke Schipholt Loopgroep Warnsborn V45 189 00:29:44

En vandaag ontdek ik nog een bijzondere prestatie van Gea, net afgeronde beginnerscursist en net bij de dinsdaggroep. Haar allereerste wedstrijd, dit is de uitslag van Gea:

Gea Bregt Arnhem V45 165 00:44:58 00:29:23
Fantastisch, Gea, volgend jaar rond de 25 minuten?

Comments

Marcel en de Ooyse Landloop en de VPRO gids doet ook aan Pilatus?

slide1
Op de tweede Pinksterdag werd de Ooyse Landloop gehouden. Een wedstrijd door Ooy en Oud-Zevenaar. En ik weet zeker dat daar 1 Warnsborn loper heeft meegedaan. Namelijk Marcel, Marcel liep daar de tijd 33.06. Marcel was daar helemaal niet tevreden over maar met het testrondje van een paar weken terug was dit toch al veel beter. Denk wel Marcel dat binnenkort een tijd van rond de 30 vast mogelijk gaat worden. Heb je er ook gelopen? Stuur even een mailtje of zet je tijd onder neer als reactie!
pilatus
En hierover later meer, want moet het eerst nog lezen, maar op de cover van de nieuwe VPRO gids staat een tekening over Pilatus. Je weet wel, oefeningen voor o.a. Core-Stability. Dat dus al veel eerder toegepast werd, op zijn eigen manier, door Verheul in zjin methode. Dat de VPRO zo sportmindend is, grappig. Ik ga het snel lezen en je hoort (of leest) er vast nog wel meer over! Ondertussen gedaan, dus lees verder om te weten wat er zo bijzonder aan is. Lees meer ...
Comments

Testrondje 5km, Warnsborn

Helaas niet zoveel lopers vandaag terwijl er zo’n belangrijke training is. De testloop van de 5 km, en deze keer het speciale rondje in Warnsborn wat ik in december voor het eerst heb laten lopen. Minder zwaar dan het rondje van de Safaricross. Hier alvast de tijden van de aanwezigen, wel voorlopig want was vergeten de tijden na afloop te laten opschrijven. Dus op herinnering en hoop dat ik later de verbeteringen voor krijg.

7 mei, rondje Warnsborn.
Arnout: 24.00
Bas: 27.00
Stef: 27.30
Marilene: 27.45
Marcel: 34.00
Mirjam: 34.10
Natasja: 34.40

8 mei 2013, rondje Warnsborn.
Woensdagbeginners
Wendy: 28.11
Willem: 30.00
Eddy: 34:00?
Agnes? 35.00?

Testrondje Donderdaggroep op 16 mei 2013. (Safariloop)
Mark (10 km) 46.45 (5 km. door op 23.00)
Ron 24.59
Suzanne 29.14
Marjolijne 32.31

En als laatste (heeft alleen betrekking op de chronologische volgorde!) de zaterdag. 18 mei 2013, Safarirondje.
Nanke 33.41
Bernadette 32.36
Hermien 32.23
Birgit 30.19
Kelly 28.02
Frank 27.57
Ton 25.47
Bas 25.19
Comments

Gasttrainingen Herman Lenferink

11 mei was het zover. Eindelijk de lang beloofde gasttrainingen van Herman Lenferink. Het bos was op zijn mooist, gehuld in zacht Warnsborn Lente groen. Ook wel tot verbazing van velen, bosbessengroen genoemd. En Herman had veel leuke onderdelen voor de harlopers die gekomen waren. Zoals je op de film ziet, niet voor niets, want er werd leuk, hard,enthousiast en vooral met plezier gewerkt!

Lees meer ...
Comments

Dauwtrappen Westerbouwing Oosterbeek

8 mei 6.00 uur, Hemelvaartsdag, Westerbouwing, Oosterbeek! Help! Ben nog zo moe!
(Deze training werd medemogelijk gemaakt door „De Westerbouwing” in Oosterbeek, en daarvoor onze hartelijke dank!)

Westerb6_00uur

Zo zag De Westerbouwing er om 6.00 uit. Dat lieten we ook nog even, want wij als de dauwtrappers van de Hemelvaart, we begonnen eerst aan dit rondje! Stukjes van de verschillende afstanden van de Stuwwalloop die begin volgende maand wordt gehouden.


Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

Om te zien hoe het na afloop van het rondje stuwwal er uitzag kijk dan snel verder, of kijk eerst na dit hardloopfilmpje, gemaakt tijdens het hardlopen.

Lees meer ...
Comments

Niet, wel, en extra trainingen!

Voor aankomende weken even een update voor trainingen die wel, niet of extra zijn:

Dinsdag 30 april: Morgen en tevens Koninginnedag is er geen training. Inhalen op donderdag?

Donderdag 2 mei: Baantraining op Papendal, iedereen welkom! (19.30 uur)

Zaterdag11 mei: Ochtend trainingen veranderen in Workshops gegeven door Herman Lenferink. En s’middags worden er waarschijnlijk ook opnames gemaakt voor de dvd over de Methode Verheul.

Donderdag 9 mei Hemelvaartsdag, dauwtrap training en geen donderdagavond training!
Net als vorig jaar lijkt mij het leuk (en een groot aantal lopers van vorig jaar ook!) om weer een ochtendtraining/loop te doen. D.w.z. start om 6.00 uur. En jullie mogen kiezen, zelfde plaats als start als vorig jaar, De Westerbouwing bij Oosterbeek of parkeerplaats bij Kasteel Rozendaal. Inprincipe lopen we de 10 km route van de Stuwwalloop of de lange afstand van de Bedriegertjesloop. Voor net afgestudeerde beginners, niet gevreesd, de route is met zo wie inlopen en uitlopen en eventueel ga ik mee voor een alternatieve korte versie. Natuurlijk gaan we na afloop lunchen. Wel afspreken wie wat mee neemt!
En maak vooral je keuze voor Oosterbeek of Rozendaal duidelijk via Facebook of als Opmerking/Reactie onder dit blog!!!

IMG_1286Lees meer ...
Comments

Een teek? Pak 'm beet!

Eindelijk wordt het echt voorjaar en gaat eindelijk de temperatuur omhoog. Harstikke fijn! Zeker, alleen wij zijn niet de enige die dat zo vinden. Ook die kleine rotbeetjes genaamd teken houden ervan. Dus belangrijk om daar weer even stil bij te staan. Allereerst kun je hier het filmpje vinden wat ook op de website staat van de tekenradar. Ook kun je daar nog steeds ivm met onderzoek een teek opsturen als die zich heeft vastgezogen in je huid. Als je verder leest kun je de link naar de site vinden. Maar eerst het filmpje.

Ook is er door het RIVM een leuk computerspel gemaakt: Teek Control, volgens mij het allereerste spel dat ik op mijn computer heb gespeeld! Lees meer ...
Comments

Hanne, Marjolijne en Enschede 21 km.

Zondag was het zover. Lang voor getraind en nu de grote dag voor Marjolijne en Hanne. De halve marathon van Enschede. Van de oorspronkelijke groep van 5 (bijna 6) die overwogen om daar te gaan lopen het ook echt waar konden maken. En met goed gevolg want alle twee volbrachten ze de 21 kilometer. Goed gedaan Marjolijne en Hanne. En van harte gefeliciteerd!
MarjolijnEnschede
Marjolijne nog zo fris als een hoentje op de finish van de halve marathon van Enschede!
Foto: Hanne (ja toch Hanne? Happy )


De tijden van Marjolijne en Hanne:

Marjolijne Lutke Schiphol Nettotijd 2:37:12
Hanne van Dam Nettotijd 1:50:55

Twee dagen daarvoor deed Bjorn al mee aan de 7,6 km van de Bergrace bij Nacht in Wageningen/Rhenen.
In een leuke tijd en dat in het donker met de Grebbeberg, lopen naar een tijd van 00:34:20. Goed gedaan Bjorn!

Bjorn Kloosterman Nettotijd 00:34:20
Comments

Speciale training op zaterdag 4 mei - Gasttrainer Herman Lenferink

Een blog item van een paar maanden terug. Al lang beloofd maar we hebben nu een datum geprikt dat Herman in Warnsborn zijn workshop/training geeft en ik mijn opnames ga maken. Dat is over 2 weken, zaterdag 4 mei. Een beetje onder voorbehoud want ik hoorde dat het dan wel net weer vakantie is. Maar ga er voorlopig vanuit dat het dus die zaterdag een bijzondere training gegeven wordt en dat het zeker de moeit waard is om te komen! Ga nog een tijdschema maken zodat je kunt kiezen welke training je het liefst wilt volgen. Zodat je zelf kunt zien welk deel je het meest interessant vindt. Ga wel in de ochtend uit van de dan aaltijd aanwezige groepen als basis. Dus beginners en vervolg beginners van 8.30 tot 9.55 uur en het zaterdag 10.00 uur groep niveau om natuurlijk 10.00 uur. Beneden mijn blog van een paar maanden terug. Met het filmpje wat een fartlek voor een deel inhoud bij de methode Verheul. Wordt overigens niet alleen fartlek!

Vele lopers van Loopgroep Warnsborn weten al dat ik een dvd maak over de methode Verheul. En dat mijn compagnon in dit projekt, Herman Lenferink voor deze film, maar vooral omdat Herman hele leuke workshops en trainingen geeft, binnenkort op bezoek komt bij Loopgroep Warnsborn. Deze workshops/trainingen zal plaatsvinden rond maart of april. Ter Introductie voor Loopgroep Warnsborn, kun je Herman hier al aan het werk zien.
Deze training vond plaats in de bossen van Zeist, het Panbos. En heb ik ook vastgelegd als onderdeel van de dvd.
In het schema van Verheul vindt er gedurende de winterperiode een pittige Fartlek training plaats op zaterdag in het bos. Zoals je ziet heeft het Panbos een heuvel waar je uitstekend de bekende Verheul's kruipoefeningen kunt uitvoeren. Ter geruststelling, de deelnemers zijn toplopers van Phoenix, de atletiek vereniging in Utrecht die door Verheul zelf is opgericht. De oefeningen zullen in Arnhem vast veel lichter zijn. Je kunt ook, als verder kijkt mijn introfilm voor de oefeningen op de dvd, zien dat de oefeningen allemaal zijn ingedeeld in verschillende niveau’s. En zul je vast ook enkele oefeningen zien die je heel bekend voorkomen.Lees meer ...
Comments

Succes voor de deelnemers aan de IJsselloop en de Marathon van R'dam.

Alvast heel veel succes gewenst voor de deelnemers morgen aan de IJsselloop en de Marathon van R'dam. De temperatur is erg lekker alleen voor lopen de eerste dag zal het te warm zijn, dus zorg wel dat je voortijd en ondertijd genoeg drinkt. En draag luchtige en liefst witte kleding. (Of natuurlijk het Loopgroep Warnsborn shirtje Winking )
Na afloop kun je hier de uitslagen vinden. Dus je kunt maar beter goed je best doen!

Bij verder lezen kom je de uitslagen tegen! Maar hier alvast een voorproefje met een uitslag ver weg. Wenen. Daar had Hanneke haar 7’de 1/2 marathon gelopen. In de mooie tijd van 2.19.42, ofwel in een tempo van 9.06 kilometer per uur of 6 min. 37 per kilometer. En dat had Hanneke ook nog sneller kunnen doen, want als je oude bekenden tegen komt en daar even mee gaat praten ...... gaat de tijd snel. Maar Hanneke van harte gefeliciteerd met je tijd in die mooie stad!
Hanneke_medaillekl
Hanneke met de medaille van de 30-ste editie van de half-marathon in Wenen met bijbehorend t-shirt!
Lees meer ...
Comments

Kids Loopschool Loopgroep Warnsborn

4kidsprofiel
Trek je hardloopschoenen aan want in april start de eerste loopschool
in Arnhem voor kinderen van 10 - 14 jaar!


Loopgroep Warnsborn begint naar een idee van Sietske met een nieuwe onderdeel, de allereerste:


Kids Loopschool Warnsborn

Voor kinderen van 10 tot 14 is het nu tijd om hun hardloopschoenen aan te trekken want in april start de eerste loopschool voor Kids in Arnhem.
De trainingen vinden natuurlijk plaats in de mooie omgeving van Landgoed Warnsborn en zijn leuk, leerzaam en gevarieerd, met veel individuele aandacht.

Tijd en data: vrijdagmiddag van 4 tot 5. De eerste loopschool begint op 19 april. Meer informatie en opgeven kun je vinden of doen op de voor de Kids Loopschool Loopgroep Warnsborn.

Comments

Website en email deed het een paar dagen niet!

Website en email deed het een paar dagen niet! Gelukkig werkt nu alles weer en blijft het nu wat langer goed gaan. Maar dat betekent dat vanaf maandagochtend tot woensdagmiddag de website niet te vinden was en dat ook alle emails die naar mij gestuurd zijn niet aangekomen zijn. Waarschijnlijk dolen ze nog ergens verloren rond in het net. Zielig. Maar misschien heb je het mailtje nog in je verstuurde mailbox, kun je natuurlijk als nog naar mij mailen. Ook de beginners die zich wilden aanmelden hadden in die tijd een probleem. Ook deze pagina deed het niet. Nu gelukkig wel weer en mocht het niet gelukt zijn dan doe je me een groot plezier omdat als nog te doen! Al vast dank.

En dan, een aantal weten het natuurlijk al dat ik mee ga doen met het „Kwartier van de Burgemeester”, op 1 van de 3 theaterroutes speel ik mee als een „Bloederige Tandarts, maar misschien ook als leeuw! Of beide? Mocht je komen kijken, dan kun je nu kaarten bestellen (als ze al niet op zijn - want het lijkt de Lidl wel - Op is Op! Mocht je kunnen kiezen en je wilt mij zien dan moet je gaan voor de „Kwartier Route”! Zie kaartjes voor meer informatie! Of ga meteen bestellen Happy!
UitnVoorUitnodAchterLees meer ...
Comments

De tiende training van de nu niet meer beginners.

Deze week is de eerste beginnerscursus van het jaar voltooid. Betekent dat we dus nu de 20 min. aan 1 stuk hebben gelopen. En zo goed als iedereen heeft dat met goed gevolg uitgevoerd! Mijn felicitaties, heel goed gedaan! Als jullie trainer ben ik erg trots op jullie en allemaal heel erg gefeliciteerd! Voor wie de training en de route nog eens terug wil zien dan kan dat bij : lees meer.....


Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software Lees meer ...
Comments

Franzen Consult 5 jaar!

Het is deze week precies 5 jaar geleden dat Rex is begonnen met Franzen Consult. En goed aan de weg timmert. Op mijn andere weblog van 4 Communication een kort verslag van Rex zijn feest waarbij ik zelf inga op wat ik zelf natuurlijk de meest interessante momenten, personen enz. vond!
Staand6mijlRex5jaarConsult
En voor wie het filmje over Rex bedrijf nog niet gezien heeft, de versie zoals die staat op Vimeo:

Franzen Consult - Fundamentele HR from Albert Stoter on Vimeo.

Comments

De belangrijkste uitslagen van Rondje Nederland

Meteen na de Warnsborncross een week later tijd voor een rondje (of 2) door „Nederland”. Lopen door het Openluchtmuseum. Het zou eigenlijk nog steeds koud zijn maar gelukkig de sneeuw lag er niet meer en toen Mirjam en Natasja over de finish kwamen vonden ze het in de zon zelfs warm! Zou het dan toch nog voorjaar worden? Dus perfect loopweer voor dit tijdstip van het jaar. En zoals Mirjam zei, ze had lekker gelopen, het ging als vanzelf! En zo ziet het er ook uit! Met een lach over de finish. Net als Natasja, alleen vond zij het iets zwaarder. Logisch want Natasja had het lopen weer sinds kort opgepakt en dan na een paar weken, weer een 5 lopen is zo wie zo dan erg knap!
MirjamenNatasha
Mirjam (L) en Natasja (R) bezig met hun laatste meters van hun 5 km.
De uitslagen van Loopgroep Warnsborn vindt je vanzelf als je verder kijkt!
Lees meer ...
Comments

De negende training hardlopen voor beginners

De cursus voor beginners komt bij les 9 bijna tot zijn eind en bij les 9 worden natuurlijk al flinke afstanden afgelegd. Zo liepen we het altijd spannende rondje „Het Dorp” en de Schelmseweg. Doel 2 x 2000 meter. Het eerste deel was behoorlijk zwaar, bijna grotendeels heuvelop. Ons eindpunt was de stoplichten Amsterdamseweg/Schelmseweg. 1800 meter. Minder dan 2000 maar door het vele klimmen minstens zo zwaar. De tweede was daarintegen langer, zelfs 2100 meter lang maar met aan het eind, de Van Heemstralaan af, misschien lichter dan deel 1. Maar voor alle aanwezigen, een hele knappe prestatie!
En nu zaterdag, benieuwd hoe ver deze lopers komen. Kan wel eens een rondje zijn over Lichtenbeek, aan de andere kant van de A’damseweg. Later de resultaten van de zaterdag beginners.
Lichtenbeek
Lichtenbeek anno 1850
Nou ook de zaterdaggroep heeft het gered, met voor de meeste met gemak. We hebben eerst een mooi rondje gelopen over Lichtenbeek, met eindpunt het atelier van Klaas Gubbels. Precies 2 kilometer. Na nog wat oefening verder gegaan met deel 2, de volgende 2 kilometer. Die ging in een grote boog door Lichtenbeek heen richting tot bijna Harderwijkerweg. In Warnsborn door gelopen tot voorbij de boerderijen aan de Bakenbergseweg. Ook 2 kilometer. En beide binnen de tijd van 14 minuten.
Voor een overzicht van de routes kijk dan gauw verder....Lees meer ...
Comments

En de uitslagen van de Warnsborncross. Eindelijk!

Door drukke werkzaamheden werd het wat later dat ik de uitslagen van deelnemers van onze loopgroep kan vermelden op het blog. Moest namelijk voor de CITO eerst een film afmaken. En mocht je geïnteresseerd zijn in wat voor een film ik voor hun moest maken, hier kun je mijn vorige film zien die ze op de website van hun bedrijf hebben staan. Wel helemaal verknipt zodat per onderdeel uitleg gegeven wordt waarop de docent de leerlingen moet beoordelen. Doel is om landelijk een uniforme beoordeling van de leerlingen te komen. Prestatieankers voor leraren. Dus eigenlijk een cursus voor docenten om te leren beoordelen. Was zelf verrast dat CITO een zo uitgebreide studie op internet heeft gezet dat ik dat even moest melden.

Maar terug naar de wedstrijd. Die was koud zwaar en nat! Maar wel weer heel leuk. Jammer was wel dat er wat minder deelnemers van Loopgroep Warnsborn meededen dan een jaar geleden. De kou is een goed excuus! Maar van de deelnemers van Loopgroep Warnsborn heeft Bernadette de leukste Tweet verzonden. En natuurlijk het tonen meer dan waard :


En via twitter kun je via dit zien dat Warnsborn er weer beeldschoon bij ligt.

En goed gelopen Bernadette, maar voor dat je de uitslagen krijgt, nog even de vermelding dat Rudie (zijn dochter, zie uitslagen, werd de tweede dame op de 5,5 km!) heeft voor Rondje Nederland nog een start bewijs over. Dus laat even weten of je interesse hebt!
Nu eindelijk de uitslagen van de cross, maar ook van Ronald, helemaal alleen in Den Haag! Lees meer ...
Comments

Ronald en de 30 van Vorden.

Ronald heeft zondag 3 maart de achtkastelenloop van Vorden gelopen. En helemaal naar zijn wens, nou eigenlijk zelfs beter dan Ronald gepland had. Uiteindelijk kwam Ronald, zonder forceren in een een prachtige 2.43.55 binnen. Weer prima gedaan Ronald. Lees meer ...
Comments

2 jaar

Hieperdepiep, Loopgroep Warnsborn 2 jaar jong!


Deze week is Loopgroep Warnsborn net 2 jaar oud! Om precies te zijn, de eerste training was op 7 maart 2011! De allereerste beginnerscursus les 1. Dus een beetje feest bij de 2 jaar jonge leukste Loopgroep van Arnhem in de mooiste omgeving van Nederland! En dat jullie allemaal nog heel lang mogen genieten, al hardlopend, van de loopgroep en de prachtige omgeving waarin we lopen!
2jaarkl
Comments

Pinterest en Loopgroep Warnsborn

Pinterest aan het uitproberen, zou het wat zijn? Kwam o.a. deze tegen over hardlopen. Maar die 15 punten wisten jullie natuurlijk al. Mocht je er nog meer weten? Laat vooral weten!
Lees meer ...
Comments

Training donderdag 14 februari, sneeuwtraining

Waarschijnlijk wordt dit de training vanavond, een variant op deze route.
Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software
En voor wat het geworden is, kijk (lees) verder......
Lees meer ...
Comments

Februariloop in Bennekom

De Koeien
Wat heeft deze foto nu met de Februariloop te doen? Nou, dit is een foto van de geschiedenis van de boerderij (tevens camping) waar de start plaats vindt van de Februariloop. De Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum. De loop in organisatorische handen van de vader van Liesbeth en waar Liesbeth zelf met Jacob ook meewerken als vrijwilliger aan de wedstrijd. Voor Loopgroep Warnsborn deed Ronald mee. Ronald zelf liep deze wedstrijd als voorbereiding voor de R’dam Marathon over ong. 2 maanden. Was dan vooral in het begin aan het hazen voor z’n vrienden van de Posbank, alleen konden die Posbankers Ronald niet bijhouden en dus ging Ronald zijn eigen gang. Met een tijd van 1.58.13 was Ronald weer terug op de kaasboerderij. Ronald zal zelf ook nog zijn ervaringen met jullie delen, ben ook benieuwd naar het verslag van Liesbeth en Jacob. Kom dus later nog even terug!!!
DSC0Ronald
Zoals je ziet een prachtige omgeving met vooraan natuurlijk Ronald!
Ondertussen heeft Ronald al gereageerd dmv de reactie die je, als je kiest voor „lees meer ...” kunt lezen. Lees meer ...
Comments

Voor de vierde keer rennen in de sneeuw!

Dachten we vorige week nog: dat is wel het toppunt, al drie keer lopen met sneeuw krijgen we afgelopen zaterdag weer een sneeuwtraining. En net als vorige week hebben we weer erg genoten van het landschap. Weer sprookjesachtig mooi met nu sneeuw op de grond en rijp in de bomen. Hier een opname van een loopvorm die we in de warming-up hebben gedaan, speciaal bedoelt voor zoals de naam van warming-up al zegt, om lekker warm te worden. En dat kan ook met heel veel lol! Laugh

M’n Iphoontje zat natuurlijk in een armtasje en daardoor, of door audio-uitstand-,komt nog al eens voor op m’n Iphone, mist helaas het geluid, anders was het nog duidelijker geweest dat de oefening met veel Laugh uitgevoerd werd.

Even later hebben we ook de oefening gedaan van 10 meter, 13 seconden en minimaal 20 passen per been. Een oefening bedacht door Gordon Pirie.

Meer over Pirie, filmpje en citaten uit zijn „Ibook” over hardlopen, met link naar dit boek kun je vinden als je verder leest!
Lees meer ...
Comments

Marjolijne op de MidWinterminimarathon

midwinterapeldlogo
Marjolijne heeft de winter en regen getrotseerd en met een grootaantal vriendinnen de acht 8 km van Apeldoorn, één van de afstanden van de MidwinterMarathon gelopen. Marjolijne liep een tijd van 52 minuten! Marjolijne heel goed gedaan, en dat met al die drukte en het slechte, winterse koude & natte hondenweer. En zoals je schreef, nu op naar de halve van Enschede! En onderweg daarnaar toe nog vast vele andere leuke loopjes! En dan hopelijk met een vriendelijk Happy ! En na afloop was het vast erg gezellig. Volgens mij was Marjolijne de enige van LG Warnsborn. Mocht dat niet zo zijn ... dan ... willen we dat nog graag weten natuurlijk!
Marjolijne2
Comments

Drie keer Sneeuw!

Na twee weken sneeuw hadden we voor het eerst een training, dachten we, zonder sneeuw. Maar nee. Precies tegen half negen trok een bui vol met natte sneeuw over Warnsborn. En liet zijn inhoud pardoes vallen op de doorzetters van de zaterdagbeginners die weer voor de derde keer door de sneeuw heen moesten rennen. En dat zonder klagen, integendeel, i.p.v. klagen werd er genoten van het weer prachtige wit geworden Warnborn. Daarom extra aandacht voor deze helden, op de foto’s op het moment dat het al hard begon te sneeuwen maar Warnsborn nog wit moest worden. Bij de tweede sneeuwde het al zo hard en zo donker dat het niet lukte om een scherpe foto te maken.
nattesneeuw1nattesneeuw2
Wordt het nog een vierde keer met sneeuw? In mijn tuin is al een voorjaarsboodschapper te zien, de bloeiende Winterakoniet. Dapper deze en vooral vorige sneeuw en vorstperiode overleefd en nu, zoals de Winterakoniet eigen, op bescheiden wijze de lente aankondigt. Dus je zou zeggen: Nee, maar al googlend naar winterakoniet kwam ik ook tegen:
Lente-

„In een winter zonder noemenswaardige kou kunnen de winterakonieten al begin januari in bloei staan. Reken er echter niet op, dat dan het voorjaar al begonnen is, want niet zelden kan er in februari nog weer een dik pak sneeuw liggen. Als voorjaarsboden moet u de winterakonieten daarom maar niet hoogachten”-uit www.neerlandstuin.nl-.


Ach, de nu al geharde lopers van de erg vroege zaterdagochtend zal het vast "koud" laten. Lopen vast gewoon door!
Comments

Marcel, Bas en Karin en de SafariRun.

Zondag 27 januari was al de zesde uitvoering van de nieuwe versie van de vroegere Safariloop. Het rondje wat wij ook vaak lopen als testrondje 5 km. De deelname van lopers van Loopgroep Warnsborn was niet zo groot. Of dat aan het weer gelegen heeft vermoed ik niet want meedoen kon alleen met voorinschrijving dus de meesten wisten niet dat het hondenweer zou worden. Regen, sneeuw en blubber. Mooi balen als je dan toch hebt opgegeven. Sad Tenzij je er van houdt! Happy Maar desalnietemin wist Loopgroep Warnsborn trots, Marcel daar toch een knappe 34,57 neer te zetten. Marcel gefeliciteerd met deze prestatie, een echte leeuwentijd op dit leeuwen(hindernis?)parcours!
Een beetje ook Loopgroep Warnsborn is de snelste Leeuwin op de Leeuwinnenloop, want de vader, Rudie, van de winnares Karin Gorter, loopt ook bij Loopgroep Warnsborn. Karin is zelf één van de toploopsters van Phoenix uit Utrecht. Bijzonder met Karin is dat je waarschijnlijk in het volgend blog Karin ook sportief in actie kunt zien. En dat is in het filmpje wat ik als intro alvast gemaakt heb voor de dvd met allemaal Verheul oefeningen. Deze dvd maak ik samen met één van de trainers van Phoemix, Herman Lenferink. Voor deze film komt binnenkort Herman een zaterdag workshops/trainingen geven bij Loopgroep Warnsborn dus goed om hiervoor alvast reclame voor te maken! Meer dus in het volgend blog.
En dankzij alertheid van Ronald, want ik heb helemaal Bas over het hoofd gezien. Foei, samen met Ronald op dit moment de lopers van onze loopgroep die het meest aan wedstridjen meedoen. Bas heel knap gedaan, onder deze omstandigheden een prima uitslag!

Uitslag Marcel op de Leeuwenloop:
21
Marcel Petterson
62
Arnhem
35:07
34:57

Uitslag Karin op de Leeuwinnenloop:
1
Karin Gorter
83
Phoenix
19:30
19:3

Uitslagen Buffelloop
17
Bas Harmsen
75
Arnhem
53:20
52:47

Mocht ik jouw alsnog gemist hebben in de uitslagen, geef dan aub even een berichtje en zoals altijd zet ik je er dan alsnog bij!

Embarrassed Sad Foot in Mouth

Comments

Bas en Ronald en de Diepenveense Midwinterloop

Kou, mooi parkoer, erwtensoep en bier

Ronald en Bas hebben afgelopen zondag meegedaan aan de Diepenveense Midwinterloop. De loop vlakbij Deventer werd voor de 36e keer georganiseerd en deed dit jaar zijn naam weer eer aan. Met een temperatuur van -5 en een stevige oostenwind voelde het aan als -10 of zelfs lager.
MidwinterloopDiepenveenstart
Voor de start van de Midwinterloop.
Om 13:00 uur startte de midwinterloop voor de ouderen, van Loopgroep Warnsborn liep Ronald liep de 15 kilometer en Bas de 10 kilometer. Het was een zeer mooi parcour maar door de winterse omstandigheden redelijke zwaar, maar de beloning aan het eind was een geweldige stimulans.

Ronald wist een tijd neer te zetten van één uur en achttien minuten. Waarbij moet worden opgemerkt dat Ronald nog een extra rondje heeft gelopen om de voetbalvelden om op de geijkte vijftien kilometers te komen. Bas heeft een tijd kunnen neerzetten van 52 minuten en 13 seconden.

Voor het verslag van Ronald en de foto’s van Bas en Ronald, lees gauw verder!
Lees meer ...
Comments

Verkenning voor training zaterdag 19 januari

Vandaag, vrijdag, s’middags polshoogte genomen voor de trainingen van de volgende ochtend. Zeker voor de 1e training van de nieuwe beginners zeker belangrijk. Nou het is goed te doen. En onderweg al wandelend foto’s gemaakt. En Warnsborn nog steeds de mooiste omgeving van Arnhem. Een kleine impressie!
Grindweg_WarnsbornH_Erf_WarnsbornBoerderijwarnsbornKerkWarnsbornTrapjeOrn_WarnsbornTuinOran_Warnsborn
Comments

Uitslagen Pannerden Dijkencross van de Warnsborn renners

Uitslagen Pannerden:

Voor het eerst deze cyclus van de Pannerdense Dijkencros was het echt wintersweer. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Dat bijna alle zondagen door de sneeuw gelopen moest worden. Dat hoefden we vandaag niet, we hadden schone wegen, zon en lichte vorst. Prima loopweer. Ronald kon het dan ook niet laten om een nieuwe pr te lopen voor deze wedstrijd. En dat niet alleen, Ronald liet me na afloop nog sterker verbazen, want Ronald zei:”Ik heb deze keer bijna niet op mijn klokje gekeken, ging lekker en... „. Nou Ronald toch Happy
Ronald gefeliciteerd! Hier Ronald in aktie!
RonaldnetopwegRonaldEnKerkPannerdRonaldinTrance

Uitslagen Pannerden:
Iets minder dan 10 km:
Week 4, 13 januari.
Ronald Rademaker 46,59

Iets meer dan 5 km:
Albert Stoter 23,38

30_23decPannerden

Voor de uitslagen van de voorgaande weken en het eind klassement, kijk verder... ...Lees meer ...
Comments

5km Testloop Dinsdaggroep

Afgelopen dinsdag met de dinsdag groep een testrondje gelopen op de grote 2 km ronde van Papendal. Voor de meeste werden dat 2,5 ronden. Voor hen die meer Kerstvakantie hadden genomen en weer terug moeten komen in vorm werd dat 1,5 ronde, dus 3 km. In rood staat die tijd omgezet en om gerekend naar een 5 km. tijd. Voor Barbara en Ruth ook gedaan maar daar kon ik de tijden niet netjes geplaatst krijgen in het overzicht. (Hadden een twijfel om door te gaan na 3 km, en dat uiteindelijk - met een korte pauze - toch door te gaan voor 5. Zonder die pauze en uitgaand van de 3 km tijd. had een tijd van 27.38 mogelijk kunnen zijn. De laatste kolom, niveau, geeft aan op het schema voor „snelheid duurloop en interval” (wat je altijd ontvangt bij je trainingsschema) in welk tempo je de RDL, VDL’s enz. moet lopen. Uiteindelijk doel is natuurlijk om steeds hoger te komen naar B4 of zelfs C3. Maar dan stuur ik je wel door naar de Atletiek Unie want dan wordt het tijd om met de Nederlandse top mee te gaan trainen. Foot in Mouth Embarrassed

Tijden testrondje 3/5 km. Papendal 8 jan ’13
Naam
3 km
5 km
niveau
Arnout

24.29
A3
Menno

24.30
A3
Nicolien

24.35
A3
Ruth
16.05
28.30
A2
Barbara
16.05
28.30
A2
Henk-Jan

27.00
A2
Hanneke

28.30
A1
Marieke

29.12
A1
Martin

29.13
A1a
Liesbeth
19.00
32.39A1a
Marcel
19.20
33.14A1a
Janny
19.55
34.21A1a
Comments

Overzicht wedstrijden

Van Marjolijne kreeg ik een overzicht van alle bekende wedstrijden in de buurt van Arnhem. Nou bijna alle, want ik heb er zelf nog een aantal ingevoegd. Natuurlijk de Warnsborncross, onze thuis wedstrijd, die, erg aardig van hun, door Arnhemia wordt georganiseerd. Maar ook Bedriegertjes, RosendaalseVeldloop. Maar niet de Bennekomse Februariloop, want die stond er al op. Terecht want Jacob maakt er heel veel reclame voor. En niet zomaar, want Jacob is die dag daar als vrijwilliger. Niet alleen Jacob, vooral de vader van Liesbeth is daar aanwezig als organisator van deze wedstrijd. Een extra reden om die dag vrij te houden: zaterdag 9 februari. Dus alle redenen om deze wedstrijd nog extra onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld met dit prachtig filmpje van de loop, surrealistisch verstilde opname. Gelopen op de koudste dag van 2012!
Hier eerst het filmpje:

En hier het schema:
Overzichtwedstrijden2013
Mocht je het willen uitprinten dan heb ik nog het excel bestand, vanuit de computer kun je dan meestal rechtstreeks naar de website van de wedstrijd. Ondertussen is het schema in Excelvorm, op aanraden van Bas, uitgebreid met de Midwinterloop in Diepenveen, 20 januari. Dus niet op het plaatje wel in het document. Bas, dankjewel, ga je er zelf heen? En zo ja, wie heeft er zin om met Bas mee te gaan?

Lees meer ...
Comments

Een Gelukkig en Sportief 2013!!!

Nieuwjaarskaartzrklein
(Gelukkig nieuwjaarszegel Sovjet Unie uit 1972)

Ben je net het nieuwe jaar ingegaan, kom je uiteindelijk, waar ik al maanden na op zoek was, het origineel weer tegen, moet natuurlijk ook vertoond worden. Schitterende vormgeving. Mijn persoonlijke mening Happy.

OrgineleCCCPposszegel

Comments