De drie laatste trainingen van het jaar.

We sloten het jaar af met 3 sfeertrainingen, een fotografische impressie:
strip
De Kerstsfeertraining van de dinsdaggroep in Lombok.
mandalastrip
De Kerstnachttraining voor de laatste rustige training voor Kers
oliebolenbolstrip
En als laatste de Oliebollentraining als afsluiting van het jaar 2014Lees meer ...
Comments

Kerstloop 1

IMG_2540Woensdag 17 december de eerste „echte” Kerstsfeerloop gedaan met de ex-beginners. Door Lombok, zoals altijd zijn daar een paar huizen helemaal in de Kerstsfeer. Een fotoverslag van wat we tegen kwamen in Lombok en op de weg erheen en er naar toe. Ook kun je als je verder leest en kijkt de route zien die we gelopen hebben.......
Lees meer ...
Comments

21 voor Ronald!

Volgens mij was Ronald dit jaar de enige die dit jaar, als Loopgroep Warnsborn lid, afgereisd is naar Emmerich voor de Adventslauf. Was ook bijna gegaan maar had, ook leuk en belangrijk, een afspraak met mijn familie dit weekend. Tenzij ik dus iemand vergeet, was Ronald de enige loper van onze loopgroep die aan de start stond en dan ook maar meteen, voor de langste afstand, de halve marathon ging.
We mogen trots op Ronald zijn want hij liep de halve in 1.58.24. Een mooie tijd! Ronald, goed gedaan en gefeliciteerd! En ‚lustig dat je je naam, Herr Rademacher, even voor Duitsland hebt aangepast. Happy
OorkRonaldLees meer ...
Comments

Artikel "Hardlopen maakt je slimmer".

Op Facebook kregen we een goede tip van Gea, Gea is lid van de dinsdaggroep, voor een artikel op Runnersworld. Dat hardlopen je slimmer maakt. Hier alvast de intro van dit interessante artikel.

„Hardlopen is niet alleen goed voor je hart en longen. Veelbelovend hersenonderzoek wijst uit dat er een sterk verband is tussen hardlopen en een ‘jonger’, alerter brein. Door de krachtige cardiovasculaire activiteit wordt er meer zuurstof – en glucoserijk bloed naar je hersenpan gepompt. Als je van hardlopen een regelmatige gewoonte maakt, krijg je de langetermijnvoordelen cadeau. Onderzoek laat zien dat hoe meer de training het aerobe systeem aanspreekt, hoe groter de mentale beloning zal zijn. Hieronder volgt een blik op je hardloopbrein”.

Geschreven door Tekst: Denise Schipani

Je bent natuurlijk erg nieuwsgierig en staat te popelen om het hele artikel te lezen?! Nou dat kan! Je kunt ook het onderzoek zelf lezen, lekker ingewikkeld! En meer informatie over een onderzoek van een andere professor die in dit artikel aangehaald wordt. Lees meer ...
Comments

Montferlandrun 2014

Afgelopen zondag, 7 december, was het tijd voor de Montferlandrun. het kleinere en leukere zusje van de Zevenheudelvenloop. Hieronder de uitslagen van Loopgroep Warnsborners: maar eerst 2 tweets over deze loop:

Herman Arnhem 15 km Montferland Run 1:17:23
Nicolien Arnhem 15 km Montferland Run 1:18:03
Willem Arnhem 15 km Montferland Run 1:18:08
Ronald Wolfheze 15 km Montferland Run 1:21:02

Ook gelopen? Staat je tijd er nog niet bij? Geef dan snel door Happy

En de uitzending van Studio Sport gemist? Hier het verslag van Studio Sport. En nog een extra item over Paula Radcliff die ook meeliep. Wereldrecordhoudster op de marathon bij de dames.
Lees meer ...
Comments

Uitslag Zwarte Pieten Loop Bemmel

Herman heeft, tot zo ver ik het weet, als enige meegedaan aan de Zwarte Pieten Loop in Bemmel. Zoals Herman zelf schreef:” 10 km. in 50:52. na een weer te snelle start toch goed hersteld voor een goede gezellige eindsprint! Was gezellig!!! Geen andere lopers van LGWB gezien”. Nou andere lopers van LGWB, hebben jullie toch een gezellige loop gemist. En Herman goed gedaan! Op naar Egmond! Lees meer ...
Comments

Prijzen 2014

De prijzen voor 2015 zijn bekend. Hier en daar een kleine prijsverhoging. Het overzicht. Boven de oude bedragen beneden de nieuwe prijzen voor 2015. Hoop dat, als je zelf de contributie betaalt, er even aan denkt. Alvast mijn dank!
Contri2015Lees meer ...
Comments

2 x Piramide

Zowel op dinsdagavond als op woensdagochtend de zelfde piramide gedaan. (5-3-1-3-5-3-1-3-5) P = 2 min . of 1 min. Alleen de eerste keer met een dubbele 5 min. in het midden. Dus helemaal 2 x! Dat ziet er dan zo uit op Strava:


En nog een piramide, de eerste training voor het vervolg van de ex-beginners:

Wel een andere piramide, dubbel, eerste gewoon en de tweede omgekeerd.
1 - 3 - 5 - 3 - 1 / 4 - 3 - 2 - 2 - 3 - 4 p = 1' sp = 3'
Comments

Zevenheuvelenloop 2014

bovenkantzevenheuvelen
Afgelopen weekend was weer de grootste wedstrijd in de omgeving, deze keer werd het een zeer natte Zevenheuvelenloop in Nijmegen en Groesbeek. Ondanks de regen hebben er van Loopgroep Warnsborn veel lopers meegedaan. Met goede prestaties. Waar ik als trainer trots op ben is dat door de meeste lopers erg constant gelopen is. En mocht de volgende 5 km. in tijd anders zijn dan de voorgaande dan was dat vaak sneller. Zo bouw je een wedstrijd goed op! Mijn complimenten. En in iedergeval voor Maria, maar mogelijk voor meerdere lopers, bijvoorbeeld Erik? Nicolien? Jeffrey?, een nieuw pr op de Zevenheuvelen. In dat geval dubbel gefeliciteerd!

Alvast een mooi lang sfeerverslag van Omroep Gelderland:


En een korter sfeerverslag van Losse Veter:


En hier kun je de Studio Sport Uitzending terug vinden: http://nos.nl/artikel/722097-kuma-winnaar-zevenheuvelenloop.html

Kijk verder voor de uitslagen.....Lees meer ...
Comments

Bergrace bij Night en de bananenhandel.

bergrace14
Afgelopen vrijdag, 7 november was er de Bergrace by Night. Herman deed mee! En ondertussen zet Marieke, voor haar werk naar Benin, twee dames aan het werk!
MariekeAfrikaMeisjes
Meer weten? Lees snel verder ...........Lees meer ...
Comments

Berenloop Terschelling

Drie lopers van Loopgroep Warnsborn gaan het eerste weekend van nov’ 14 op Berenjacht op Terschelling. Zou ook kunnen dat ze er Berengoed willen lopen. In vullen wat volgens jouw van toepassing is Happy
Berenloop
Sfeerimpressie vanuit Terschelling van Goos en Ronald.
Vandaag is er dus, of Berengoed gelopen door twee, of twee Beren neergelegd. Eén keer op de 5 door Goos en de ander op de 10 door Carola. Beide deelnemers van de maandagavond gym. Mooie tijden Carola en Goos! Gefeliciteerd! Zei het al, mooie tijden, Goos werd in zijn categorie 9de, en Carola werd zelfs 4de, net niet op het podium. De vriendin van Carola, Lisette deed dat wel (nu niet maar in het voorjaar van 2014 wel deelneemster op maandagavond) met 26.12 derde. Lisette ook gefeliciteerd!
En morgen gaat Ronald vast een Berengoede uitslag op de 21 km lopen. Ronald alvast veel succes!

3 Lisette 1975 Arnhem 46:12
4 Carola 1971 Arnhem 47:18
9 Goos 1945 Oosterbeek 29:45

En de laatste beer is binnengehaald:
119 Ronald 1949 Wolfheze 2:01:53
Comments

Devil's Trail Nijmegen

bannerDevel2

Mijn zwaarste loop ooit, nou loop, mijn eerste trail. En wat voor één, op een echte duivels parcours. En wat een uitdaging en prachtige omgeving, een echte aanrader voor volgend jaar. Marjolijne, ik zou maar snel inschrijven als ik je was Happy Ton en ik hebben beide met deze loop meegedaan en, ik in ieder geval, denk Ton vast ook, heel blij dat we niet de 22 of 36 km hoefden te doen. Wij liepen de 11,11 km, de Lucifer trail. Met als hoogste punt de Duivelsberg. Hier alvast een paar foto’s. Meer en uitslagen en een alternatief voor Lucifer van Marjolijne. Maar nu, auw mijn bovenbenen, wat een spierpijn en dat al na 1 dag, meestal na 3 dagen is het op zijn ergst dus dat kan nog wat worden.

WeilandTonbijnafinish

Lees meer ...
Comments

De woensdagochtend na de Storm!

Dat was weer een erg mooie training vanmorgen met de 9.00 uur groep van Loopgroep Warnsborn. En helemaal droog! En de storm die was niet meer, die was geluwd. Wel was hier en daar de gevolgen van de harde wind te zien. Zoals op de foto te zien is ook op het Bospad (het ‚hoofd’ pad dat achter de camping loopt richting kruizing Amsterdamseweg/Schelmseweg) waar enkele bomen zijn om- of scheef gewaaid. Voor de foto’s, de route en meer kijk gauw verder! herfstboomLees meer ...
Comments

De rennende mens

Twee keer iets op tv over hardlopen, een documentaire (al geweest) en blijkbaar een serie (vanavond 19 okt.). De eerste, dankzij Seline daarvan op de hoogte gebracht. Kort de inhoud:

Deze BBC-documentaire onderzoekt een aantal recente sterfgevallen van jonge, ogenschijnlijke gezonde hardlopers. Wat doet hardlopen eigenlijk met ons lichaam? Is er iets mis met de manier waarop we deze sport bedrijven? En is de marathon eigenlijk wel gezond?


Je kunt deze documentaire nog tot vanavond (19-10-’14) bekijken op uitzending gemist.

En in de VPRO gids zag ik artikel naar aanleiding van een serie waarin de eerst aflevering gaat over hardlopen: in 4 maanden fit voor de marathon. Zondagavond 19.45 uur op Ned. 2. Het artikel vd VPRO zelf heet „De rennende Mens”. Kort samengevat:

Langdurig kunnen hardlopen is een typisch menselijk vermogen. Het ligt mede aan de basis van de menselijke cultuur. Meer over de rennende mens in De kennis van nu.

Als je verder leest lees je mijn mening, aanvullingen en tips vinden na aanleiding van deze programma’s en artikel.
voor42km.
Voor de marathon.
na42km
Na de marathon. Lees meer ...
Comments

20 km. van Parijs - 10 km Loenermarkt

Afgelopen zondag 12 oktober was de dag voor Nicolien. De 20 km, van Parijs. Via Whattsapp vernam ik van Nicolien dat ze de 20 km in 1.59 uur had gelopen.
waar is Nico
Dus mooi boven de 10 per uur gebleven. Volgens Nicolien zelf: "was wel lastig lopen ivm de drukte, had best sneller gewild en gekund! En erg genoten, en vooral dat laatste is natuurlijk in Parijs het meeste belangrijke. Goed gedaan Nicolien!!!

Een dag eerder had Ton al gelopen, de 10 nog wat km. op de Loenermarktloop. Zoals Ton zelf schrijft:" nergens echt vlak, af en toe zanderig, heel mooi en maar 150 deelnemers". Tijd 59.36. En hier Ton in actie op de hei van Loenen:
TonLoenen
Nou Ton, een goede voorbereiding voor de Devilsloop in Nijmegen, ik lig nu al in of op een verslagen positie,snik.
Comments

De uitslagen van de Posbankloop

Erg laat, maar toch nog de uitslagen van de Posbankloop, maar eerst, voordat dat ook zo, te laat gaat worden, de uitslag van Herman op de Hoge Veluwe Loop. Als ik het goed heb is Herman de enige loper geweest van Loopgroep Warnsborn die heeft meegedaan aan deze mooie loop.
Gezenderd_hert
Met wat geluk had je deze snelle ook kunnen zien .... Happy

197 Herman Arnhem Netherlands 00:51:07

En kijk verder voor de uitslagen op de Posbankloop.....
Lees meer ...
Comments

Uitslagen Dam tot Dam 2014

Een week na de 10 Engelse mijlen n Arnhem had ook Amsterdam zijn 10 mijl. En tussen de 45.000 deelnemers waren er ook 2 van Loopgroep Warnsborn. Ineke en Jos (K.) Beiden gaan ook lopen bij de Zevenheuvelenloop en ben nu al benieuwd wat voor een prachtige tijden zij daar gaan lopen. Want alle 2 hebben in Amsterdam een bijzondere prestatie neergezet. Jos zelfs nadat hij dus eerst vorige week al voor het eerst een 10 EM had gelopen. Een week later verbeterde Jos zijn tijd alweer. In Arnhem liep Jos nog net onder de 1.28. nl 1.27.58 in Amsterdam kon het nog zelfs nog 90 seconden sneller. Hieronder vind je de prachtige resultaten. Ineke en Jos, gefeliciteerd, met complimenten. En speciaal voor Jos, nu echt rustig aandoen. Rust is nl de meest belangrijke onderdeel van je training. Happy

Jos K. 10 Engelse Mijl 1:26:23
Ineke de R. 10 Engelse Mijl 1:29:48
Comments

BridgeToBridge 2014

Vandaag met perfect weer de BridgetoBridge. Waar natuurlijk een groot aantal lopers van Loopgroep Warnsborn aan meededen. Onderstaand de uitslag voor zover ik van iedereen weet dat zij/hij meededen en heb ik je toch gemist. Laat het vooral weten! Even enkele bijzondere klasseringen:

3 mijl.

Petra, ex-beginner en nu voor het eerst de 5 km. achter elkaar doorgelopen. Klasse! Waar het lijden in de heuvels van Rozendaal wel niet goed voor is geweest! Happy Goos en Marjolein onder de 30! Marjolien zelfs dik! Bijna onder de 28! En echtgenoot Marco zelfs onder de 25. Sneller dan 12 km per uur.

6 mijl.

Gea voor het eerst de 6 Mijl? Dacht het wel, en meteen een gave 1.03. Marjolijne, sneller dan vorig jaar, toen ze net verdorie boven het uur uit kwam. Nu dus eronder! Ernie, helemaal blij met de mooie tijd van 59.30. Jeffrey was de snelste van zijn bedrijf dat meedeed aan de bedrijvenloop, met natuurlijk een mooie tijd. Dik onder de 50!

10 mijl.

En op de langste afstand, Herman, de eerste stap gezet na de marathon? Met alvast een mooie start op de 16 km en nog wat meters. Als laatste, een zeer bijzondere prestatie, ik bedoel maar, in mei beginnen met de beginnerscursus en dan nu meedoen met de 10 Engelse Mijl? En dan zomaar 1.27.58 lopen? Word ik zelfs stil van! Jos een heel bijzondere prestatie. En voor het eerst zo'n lange afstand, Jozien. Ook in een geweldige tijd.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de prachtige tijden!
UitslagenB2B14
Comments

1 x nog Warnsborn-Mariëndaal-Boschveld-Westerveld-Warnsborn

Dinsdag, de vaste groep en woensdag, het vervolg beginnerscursus en tevens hun laatste les als cursus, starten we nog één keer van Warnsborn. Nu vanaf de camping. Twee keer de zelfde hele mooie route door Warnsborn-Mariëndaal-Boschveld-Westerveld en via Warnsborn in de schemering weer terug, erg sfeervol.
Er is weinig verschil te zien tussen beide groepen. Dus de woensdag ex-beginners kunnen zonder problemen aansluiten op dinsdag! Eerst de dinsdaggroep en daarna via Strava de zelfde route op woensdag. Zoek de verschillen! Happy

Lees meer ...
Comments

Uitslagen Rozendaalse Veldloop

Vandaag (3 sept. '14) is het een bijzondere dag voor een aantal beginners, want voor het eerst gaan ze een wedstrijd lopen. En niet zomaar een wedstrijd, de altijd zware 5 en een halve kilometer van de Rozendaalse veldloop. Gelukkig hadden we er goed weer bij, zelfs een beetje, volgens Petra, een beetje te warm. En daar was ik het best mee eens. Ben natuurlijk erg trots op deze nieuwe loophelden. Een groep die zich onderscheidt in doorzettingsvermogen en goede resultaten. De nieuwe helden op een rijtje:

Rozend3
Marco, Marjolein, Petra, Marijke, Femke, Kelly en Jos.
Klaar de 5 en een 1/2 van Rozendaal.

De nieuwe helden op een rijtje, nu met trainer:
Rozend1
Marco, Marjolein, Petra, Albert, Marijke, Femke, Kelly en Jos.
Klaar de 5 en een 1/2 van Rozendaal.

Er hadden trouwens veel meer lopers van Warnsborn meegedaan. ik was dan ook heel tevreden over de opkomst. En dan nu de uitslagen!
uitslagRozendaal14
Lees meer ...
Comments

Toosten op het bruidspaar Liesbeth en Jacob

Dinsdag (3 sept.) hadden we feest na de training. Had daarom al een speciale training bedacht zodat het niet te laat zou worden. Zodat er wat wat meer tijd over is om nog een toast te brengen van ons nog steeds pas getrouwd bruidspaar Liesbeth en Jacob.

ToostLiesenJacob1Faceb

Ernie had daarvoor alle deelnemers van dinsdag en donderdag gemaild om geld over te maken om het bruidspaar zodat wij als groep hun geluk te wensen. Van het geld hebben we om het feestelijk te maken Jip en Janneke champagne gekocht en voor Liesbeth 2 mooie champagne glazen laten graveren met hun naam. Zo konden we met z'n allen toasten met dit lieve koppel en hun een een geweldige toekomst wensen! Hier alle foto's, allemaal gemaakt door Mirjam!

ToostLiesenJacob2klToostLiesenJacob3kl
ToostLiesenJacob4klToostLiesenJacob1kl
Het lijkt wel of op één van de foto's onze grote schilder Rembrandt weer tot leven gekomen is!

Lees meer ...
Comments

Testlopen augustus

Met de beginnersgroepen en de donderdaggroep hebben we 5 km. testrondjes gedaan. Als je verder leest zie je naast deze uitslagen ook de resultaten die Goos en Ronald op Vlieland hebben neergezet!Lees meer ...
Comments

4 x Rozendaal deze week

Deze week maar liefst 4 x dat we afspreken en vertrekken vanaf de Parkeerplaats Rozendaal. Hieronder kun je per dag zien hoe laat we afspreken en welke route we gaan lopen. Op deze link naar Google Maps kun je de plaats vinden waar je in Rozendaal moet zijn.


Woensdag 3 september is de loop zelf. Om 19.00 uur start de 12 km. De 5,5 km start om 19.10 uur. Inlopen vanaf 18.30 bij het hek van kasteel Rozendaal. Vergeet niet dat je voortijd nog eerst moet inschrijven! De beginnerstraining is dan deelnemen aan deze loop, dus geen training in Warnsborn zelf. En zowel de dinsdag alswel de donderdagtraining is ivm met deze loop aangepast!
Comments

Vakantietrainingen

Mijn vakantie is nu al een week onderweg en ben helemaal trots op de zelf redzaamheid van mijn geachte lopers. Want van twee groepen weet ik dat ze vorige week lekker getraind hebben. En dat geldt voor de dinsdaggroep waar ze zelfs na afloop thee hebben gedronken. Verzorgd door ons, net teruggekeerd van de huwelijksreis, pas getrouwde lopers, Liesbeth en Jacob. En ook de gewezen beginners waren een dag later weer fanatiek aan het lopen. Zochten zelf een ander parcours uit omdat ze dat fijner vinden lopen! Dus kreeg Klaas Gubbels weer bijna bezoek! Van de andere groepen heb ik niets gehoord. Voor de eerste 2 groepen heb ik een groeps „WhatsApp” aangemaakt zodat ze elkaar nog beter op de hoogte kunnen houden en elkaar kunnen motiveren. Daarom denk ik dat er morgen zelfs 12 lopers komen, Mirjam is nog optimistischer, zij gaat voor 13! Benieuwd wie van ons het goed heeft of er het dichts bij is! Als de andere groepen ook een groeps „WhatsApp” willen, laat maar even weten, dan kan ik dat voor de groep aanmaken. Alvast veel loopplezier. Zet hem op! Lees meer ...
Comments

Van rondje Bram Som naar rondje Sifan Hassan?

Het bekende rondje wat we vaak lopen achter het het Hotel Groot-Warnsborn, rondje Bram Som was gisteren, 15 juli, op tv bij Studio Sport. Er was nl. een item over Sifan Hassan. Heeft het rondje in Bram en Arnout al een rol gespeeld in deze twee Europese kampioenen met Sifan kan het zijn dat het rondje zelfs een Wereldkampioen of mogelijk zelfs een Olympisch kampioen gaat opleveren. Sifan is nl. een „groeiende wereld ster” op de 1500 en de 3000 meter en wordt getraind door de oud trainer van Bram en Arnout, Honere Hoedt . Net als met deze twee traint Honore vaak met Sifan op dit rondje. Dus wees niet verbaasd als je deze aanstaande kampioen tegenkomt op dit rondje en dat binnenkort de naam gewijzigd wordt tot rondje Sifan Hassen. Kijk hier naar de Studio Sport item over deze snelle dame en haar trainer:
Lees meer ...
Comments

Loopgroep Warnsborn barbecue op heitje van Maasdijk

Afgelopen vrijdag (11 juli) was het zover. De grote barbecue van Loopgroep Warnsborn op het heitje van Clément van Maasdijk. Op een werkelijk prachtige locatie. Bekijk de film maar om het zelf te zien! Maakte ik me voorafgaand overal zorgen over, bijvoorbeeld het weer - kans op grote onweersbuien - hebben we wel alle vergunningen, tijdens de barbecue ging alles perfect. Geen regen, ook geen zon die het erg warm en drukkend zou hebben gemaakt. Lekker eten, het meest gekocht maar ook door sommige lopers zelfgemaakt. En dankzij Arnout zijn we ook nog actief bezig geweest met het leuke spel wat hij had meegenomen. Dus we kunnen, dankzij de inzet van alle aanwezigen, terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Ik heb het al uitgeroepen tot de leukst en lekkerste barbecue op de mooiste locatie van Nederland 2014. En alle deelnemers veel dank dat jullie dit tot een zo’n geslaagd evenement hebben gemaakt!!!
Happy En hier alvast de eerste foto’s en de korte filmimpressie. Als je doorklikt krijg je de lange sfeerimpressie.

maasdijksommerlocatieenspelIMG_2327
Op de zelfde hei in 1910 met naamgever van de hei, Clément van Maasdijk, meer over de geschiedenis van Clément,
de barbecue met spel en als derde foto, deelnemers op 1 van de kleden.


De korte filmische impressie:


Je kunt vanaf hier ook rechtstreeks naar de fotopagina! Met foto’s van o.a. Marjolein en Hermine. Lees meer ...
Comments

2-3-4-5-5-4-3-2

De afgelopen week verschillende keren de piramide gedaan van 2-3-4-5-5-4-3-2. Met steeds verschillende groepen op verschillende routes. Leuk om daar van die routes eens overzicht te geven! Kijk snel verder:Lees meer ...
Comments

De Grote Loopgroep Warnsborn Barbecue

Laatste nieuws:
Als je de locatie niet kunt vinden: een kaart waar je kunt inzoomen en kunt kiezen tussen Google maps en OCS.
http://www.gps-sport.net/routes/Barbecuelocatiekaart-vrijd.-11-juli_152202
Hier zelfde kaart maar met minder mogelijkheden:

Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

Via 3 routes kun je er komen:
KemperbergerwegOranjerie1Oranjerie2
Moet je het kunnen vinden. Maar onderweg en toch verdwaald? Bel mij (06) 546 35 988 of Natasja : (06) 184 58 144


De dag voor de Grote Loopgroep Warnsborn Barbecue vindt plaats op vrijdag 11 juli. Die dag is er geen voetbal en zijn er mensen vrij die kunnen meewerken in de voorbereiding. Bovendien veel meldingen dat mensen dan ook kunnen meedoen. het aantal deelnemers staat nu op 35!

De locatie: Via het Gelders Landschap een prachtige locatie aangeboden gekregen, op het heitje van Clément van Maasdijk, (de vliegenier) dus heel dicht bij onze normale startplaats, de Oranjerie.
Barbecue plaats
Deze locatie is door het Gelders Landschap aangeboden voor onze barbecue.
Voor deze locatie zijn wel kosten aan verbonden, € 75, En voor het Gelders Landschap is het de eerste keer dat zij op deze wijze toestemming geven voor een barbecue. Ook voor hun spannend dus! En natuurlijk mag er alleen gebruikgemaakt worden van gasbarbecue's.
Lees meer ...
Comments

Bruidspaar Liesbeth en Jacob

Voor wie het nog niet gelezen hadden en gezien op Facebook, Liesbeth (begonnen op de donderdag en later met Jacob overgestapt op dinsdagavond bij Loopgroep Warnsborn) en Jacob zijn afgelopen donderdag (3 juli) getrouwd. Speciaal voor Loopgroep Warnsborn hebben Liesbeth en Jacob nog even geposeerd bij hun trouwauto. Op de 2e foto zie je het leuke bruidspaar minder goed, tegenlicht, maar zie je de trouwauto juist beter. Een hele mooie kever, mag ook gezien worden. Maar tegen mooie Bruid Liesbeth kon die kever toch echt niet op!
Liesbeth&Jacob1Liesbeth&JacobAuto
Comments

Triatlon Maria en Ton

Maria en Ton hebben afgelopen zaterdag voor het eerst een triatlon gedaan. Maria een achtste en Ton een kwart. Maria deed er 1 uur 50 en 12 seconden over. Ton deed over er 2 uur 54 min. en 23 seconden over. Marjolijne was de suppoost en helper van Maria. Vond dat Maria het super had gedaan. En Marjolijne vond de organisatie erg ontspannen. Had ook genoten van de sfeer. Kan ook lastig zijn die ontspannen sfeer en organisatie want zo moest met het fietsen zelf de weg gevonden worden. Was dus niet gepijld waardoor de zoon van Ton, die ook deelnam, de weg kwijtraakte! Eventjes. Maria vond het ook superleuk om te doen. Benieuwd Maria en Ton of er nog leuke foto’s van gemaakt zijn!
Comments

3e uitslagen rond de langste dag van het jaar.

Zaterdag liep eerst Ernie de 10,5 km tijdens de Groot Ginkelse Loop, Ernie: "1.07.13 Het ging goed en het was echt een super mooie loop!"
Fantastisch gedaan Ernie!
Een dag later was het tijd voor Rob, Rob liep de 7,5 km in Westervoort, Rob:"Mooi weer, eerst op de dijk wind in de rug, (niet eens gemerkt dacht dat ik zo makkelijk liep Winking ) heb 35,14 gelopen. Niet super maar snel genoeg om 1e te worden bij de 60+. Heb me niet opgefokt en aan de loopstijl blijven werken." Prachtig Rob, heel goed gedaan!
Hanneke liep zondag de Stoomtramloop, prachtige naam voor een wedstrijd, en helemaal als die loopt van Medemblik naar Hoorn. Daar is Hanneke is ondermeer dit tegen gekomen:
Twisk-2013
Twisk? Ik had er nog nooit van gehoord of gelezen. Zou zo een plaatje kunnen zijn uit een film.
Maar of ze dit mooie stationnetje ook gezien heeft? Zou zo maar kunnen van niet want Hanneke liep maar liefst 6 minuten sneller dan tijdens de Leiden Marathon en liep nu 2:06:25. En Hanneke, mocht je nou terug naar Hoorn met de stoomtram? Of was het juist andersom?
En zijn nog andere lopers actief geweest?Lees meer ...
Comments

Morgen Grootginkelseloop Ede/Otterloo

Toch nog maar even extra aandacht voor de "Groot Ginkelse Loop"
over heide- en bospaden van de prachtige Veluwe. Je loopt daar, vooral met de halve marathon in het groene driehoek tussen de schaapskooi op de Ginkelse hei (andere kant A'damseweg) Ede en Otterloo. Je kunt niet meer op de dag zelf inschrijven nog wel tot vanavond 20.00 uur. Omdat het een bijzonder mooi groen parkoers is dacht nog snel even laten weten! En hier zie je ook o.a. Ronald lopen, om je een indruk van het parcours te geven, (met de meest inefficiënte wijze om als je het te warm hebt, je jack mee te kunnen nemen) in de groene natuur! Dacht een foto uit 2012?
GrootG&Ronald
Comments

Halve marathon Zwolle

plattegrond2014Zw
Bjorn heeft de halve marathon gelopen in Zwolle! Mooi onder de 1 uur 40, om precies te zijn:
7237 Bjorn Halve Marathon 1:39:37. Bjorn mooi gedaan en van harte gefeliciteerd!

Onder de tussentijden van Bjorn! Mooi regelmatig, 3 rondjes met maar en verschil van maxim. 29 sec.
2,5 km 11:47 (11:47)
8,7 km 40:46 (28:59)
14,9 km 1:10:14 (29:28)
Netto tijd 1:39:37 (29:23)
Bruto tijd 1:41:35
Snelheid 12,708 km/uur
Comments

5 Van Wijchen

5vwweblogo2014
Ik kreeg een uitnodiging voor alle lopers voor een 5 km loop in Wijchen. Breng jullie daarvan graag op de hoogte, dus:

Op zaterdag 30 augustus organiseert Atletiek Vereniging Wijchen in samenwerking met topatleet Jesper van der Wielen voor de derde maal de 5 van Wijchen. Dit is een gecertificeerde 5 km wegwedstrijd voor zowel recreant als wedstrijd loper. Uniek aan de wedstrijd zijn de spectaculaire Gala Run, het buffet en het feest ter afsluiting van de dag. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een persoonlijk record en gezelligheid voor uw gehele hardloopgroep!

Comments

Datumprikker voor de Loopgroep Warnsborn Barbecue

Als het goed is hebben alle leden en cursisten van Loopgroep Warnsborn een email voor de "datumprikker" gekregen voor de Grote Loopgroep Warnsborn Barbecue. Heb je die niet ontvangen, stuur dan even een mail en dan probeer ik alsnog een uitnodiging naar je te sturen voor de datumprikker!
Comments

Enquete Website Loopgroep Warnsborn

Van Sietske, ook lid natuurlijk van Loopgroep Warnsborn kreeg ik een geweldig leuk aanbod. Sietske volgt namelijk een cursus in Utrecht voor tekstschrijven voor het internet. Voor deze cursus heeft Sietske een opdracht om een bestaande website te beoordelen en hem nog beter te maken. Dat kan bij mijn website vast, dus een zeer welkom aanbod! Waar ik dan ook erg blij mee ben! Laat dan ook snel Sietske zelf aan het woord:

Help je Albert zijn website te verbeteren?

Ik (Sietske, dinsdag- en donderdaggroep) wil de website van Loopgroep Warnsborn nog wervender, beter vindbaar en overtuigender maken. Dit als onderdeel van de opleiding ‘Schrijven voor het Web’ van de Hogeschool Utrecht.
 
Als je ook wil helpen, vul dan (graag zo snel mogelijk) de vragenlijst in. Via de link kom je vanzelf op de enquete.
 
Alvast bedankt voor je medewerking!
 
Sietske, ook namens Albert

Comments

Stuwwalloop en Loopgroep Warnsborn

Volgens mij had de organisatie van de Stuwwalloop niet op de ideale omstandigheden gerekend om te gaan hardlopen op de laatste zaterdag van mei. Hadden te weinig startnummers of te weinig tijd om iedereen goed in te schrijven. Vandaar dat op de 5 km veel lopers zonder startnummer mochten deelnemen. Aardig maar ook lastig, in het geval van Jos, (niet met een W. maar met een K.) want als cursist van de beginnersgroep deed Jos al na 6 weken mee met de allereerste wedstrijd. En finishte in een zelfgeklokte tijd van 27.04. En daar moest Jos het meedoen want zonder startnummer kom je helaas niet in het officiële klassement voor. Maar een zeer knappe prestatie, voor een beginner, hoewel ik dat natuurlijk als trainer het ook wel erg snel vind om na 6 weken al aan een wedstrijd mee te doen. Maar zo te zien en naar eigen zeggen van Jos ging het allemaal erg goed. En was Jos helemaal enthousiast geworden na zijn eerste wedstrijd en ondertussen ook al weer ingeschreven voor de B2B in september. Dat wordt dus wel met een startnummer!
Jos was natuurlijk niet de enige die meedeed van Loopgroep Warnsborn en een goede tijd liep.
RudieStuwwal
Over startnummers gesproken, Rudie heeft hier wel een heel mooi nummer, of dat door het nummer komt of door Rudie's conditie, Rudie ziet er uit of ie het nog een keer gaat lopen en dat na een goed gelopen tijd. Knap Rudie!
Dat geldt nl. ook voor Goos, Erik, Ronald, Rudie en Eveline. Voor de uitslagen, kijk snel verder.....Lees meer ...
Comments

Hemelvaart! Dauwtrappen!

6.00 uur in de ochtend verzamelden we met ons 8'ten bij de Westerbouwing voor de dauwtrap op Hemelvaartsdag. Voor het weer het sein om te stoppen met regen want voor het eerst werd het sinds dagen weer eens droog! Dus daarvoor alleen al belangrijk en mooi dat we op deze wijze zo'n belangrijke invloed kunnen hebben op het weer! Winking Als trainer, hoewel ik op dit uur wel en stuk minder fanatiek ben dan normaal, had ik wel een mooie route uitgezocht.

Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software
Tenminste dat vonden de anderen ook allemaal. We liepen eerst richting stuwwal, naar de Duna, waar we een waterig uitzicht hadden over de Betuwe en daarna hebben we een lange lus gemaakt die ons in de buurt bracht van de wedstrijdbaan van Oosterbeek, waar aanstaande zaterdag de start van de Stuwwalloop plaatsvindt.
Hemelvaartsheldentotaal
In het park van Oosterbeek!
Voor de afloop? Kijk snel verder....Lees meer ...
Comments

Woensdaggroep eten cake in de achtertuin van de trainer!

Als je als trainer jarig bent is het natuurlijk leuk om te trakteren. En aangezien ik sinds kort weet hoe je een appel- en/of perencake bakt probeer ik voor elke groep een cake te bakken. Nu nog twee te gaan. En de woensdagochtendgroep mocht zelfs de taart bij mij in de achtertuin eten.
cu-cake
Met cake in de hand kom je door het ganse land!
Kijk en lees snel verder! Lees meer ...
Comments

Uitslagen Marikenloop en Leiden Marathon '14

Deze week 4 uitslagen over 2 wedstrijden, en 3 afstanden waarbij 3 dichtbij, Nijmegen en 1 een stuk verder gelopen zijn, in Leiden. En dat allemaal door dames. Voor Nijmegen ook logisch want dat was de Marikenloop en dus alleen voor Lady's! De gentlemen mochten al aan het bier op het terras. Of aan de koffie en thee. Over terras gesproken, voor het terras uitstekend weer en dan kan hardlopend vaak te warm zijn. Daarom Marjolijne, Gea, Ernie en Hanneke goed bezig geweest! Complimenten. (En wie nog meer.....?)

Marikenloop, 5 km.


Marjolijne Lutke Schiphol 00:29:34
Gea Bregt 00:29:12

Marikenloop, 10 km.
Ernie Vermolen 1.04.26

Leiden Marathon
Hanneke van Breen, Arnhem, 21km, 2:11:52


Comments

Uitslagen Bergrace By Night

Van Loopgroep Warnsborn ben ik tot nu toe 2 deelnemers tegengekomen met deze uitslag:

1. Maria Davids, Arnhem, V50, 21 : 00:29:24
57.Herman Winnemuller, Arnhem, M40, 289: 01:05:12


Maria deed " de lange" 5 km. en werd 1e in haar categorie, gefeliciteerd Maria, heb je nog een prijs gekregen?
En Herman kwam uit in op de 12 km. Mooie tijden voor beiden in het donker! Goed gedaan!
Comments

Core-stability en Methode-Verheul training op maandag.

Aankomende maandag start er een nieuwe cursus. Voortgekomen uit de maandag zaaltraining en uitgebreid met een echte Verheultraining. En dat levert, ik noem het heel bescheiden :"de meest complete hardlooptraining in Arnhem" op. Beide delen vormen samen een pittige training van ongeveer twee uur. Een ander bijzonder iets is dat aan deze training lopers van heel verschillende niveau's kunnen meedoen.

Een Verheul-fartlek training zoals die gegeven wordt in Utrecht, de oefeningen komen ook in de core-stability training voor en, hou tenslotte van variatie, om de 3 weken wil ik het parcours (deels) verleggen naar de heuvels van Warnsborn.

Meer informatie? Kijk verder!Lees meer ...
Comments

5 km testlopen

Woensdagochtend eerst met Jozien, komt o.a. de dinsdaggroep versterken, het alternatief voor de 5 km testloop op het rondje van de Safariloop gelopen. De zelfde dag heb ik met Bianca wel de ronde van de Safariloop gedaan. Als je verder kijkt de routes en de ± tijd. Als je de geschiedenis van de Safariloop nog niet kent?! De link!
Lees meer ...
Comments

IJsselloop Deventer

deventer

Afgelopen zondag hebben Liesbeth, Rudie en Jacob goed hun best gedaan in Deventer! Met deze mooie resultaten:
4658 Rudie Gorter RISO 3 10 km Dijkenloop 53:19

4759 Liesbeth Maasland Arnhem 10 km Dijkenloop 59:20

4783 Jacob Palijama Arnhem 10 km Dijkenloop 54:28

Comments

Uitslagen Rondje Nederland

Ik zag sneeuw! En dat kwam niet doordat ik zo diep ging maar door de zware buien die tijdens de 10 km. over "Het Openlucht Museum" trok en ons geselde met regen, sneeuw en zelfs hagel. Met z'n allen trotseerden we de zware omstandigheden en, best een wonder, de meeste die ik sprak waren erg tevreden over hun tijd! Daarvoor werd ook goed gelopen, op de 5 km. Voor deze lopers gelukkig onder veel betere omstandigheden, zonnige tot bewolkt en vooral droog. Als je verder kijkt zie je de uitslagen, niet alleen van Rondje Nederland maar ook van een leuke wedstrijd in Hoorn. Een Dijkenloop. Hanneke deed daar mee aan ook een 10 km. En liep daar in twee opzichten een prachtige tijd. Omdat het een goede tijd is natuurlijk maar ook omdat het een prachtig mooi rond getal is. Kijk snel verder voor de uitslagen!

Marc

Lees meer ...
Comments

Uitslagen Coopertest beginners jan'14

Woensdag 5 en zaterdag 8 maart deden de beginners van januari een 'verborgen' coopertest. Verborgen omdat ik natuurlijk nog niet wil dat ze voor een goed resultaat te diep gaan. Als beginner is mijn motto altijd dat je het beste rustig kunt beginnen. Snel komt later wel. Maar als er dan toch een 12 minuten loopje in het schema staat is dat toch geinig om even vast te leggen. Hieronder de resultaten en als je klikt, kun je je eigen Cooperdiploma zien en downloaden!

De uitslag in willekeurige volgorde:
Bianca van K. 1840
Bianca Sch. 1550
Joyce 1900
Bram 1820
Albert 1940
Angélique 1800
Annegien 1870
Ellis 1200
Marianne 1820
Moniek 1720
Comments

Warnsborncross 2014

Het was perfect weer om lekker over de hei van Warnsborn te wandelen op 9 maart. Maar het was juist die zondag de tijd voor de jaarlijkse Warnsborncross, en dat was, met de eerste dag in '14 die boven de 20 º C zou uitkomen, best warm. Dus slim om dan, zeker als je meer dan 1 rondje loopt om niet te snel weg te gaan. Hoe moeilijk dat is, niet te snel starten, merkte zelfs die dag jullie trainer want ik zag na de eerste doorkomst het tweede rondje eigelijk niet meer zo zitten. Want wat had ik het warm op de klim naar de doorkomst/finish op de hei bij het monument voor Clemens. Was vast niet de enige. Maar er waren ook Loopgroep Warnsborners die goed de krachten hadden verdeeld. Zoals Susan, die kwam elke ronde, en de enige van #LGWB die de 16,5 km. liep, vrolijk lachen door. Kanjer!
Hier alvast een paar foto's, gemaakt door Rudi's echtgenoot. Voor de uitslagen, en het resultaat van jullie trainer op Strava en Run.GPS, kijk gauw verder!
TonHermanBjornBasLees meer ...
Comments

Het Audrey Hepburn rondje in Arnhem

Poosje terug liepen ik met verschillende groepen het rondje "Audrey Hepburn", kom ik vandaag een prachtige foto tegen van haar in de VPRO gids. Gemaakt door de fotograaf Dennis Stock. Over deze fotograaf vrnl zwart/wit fotograaf, want "kleurfotografie was zo gecorrumpeerd door die grote leugen vd twintigste eeuw: reclame" vanavond een documentaire in Close-up.. Met zo'n uitspraak en een zo'n prachtige foto lijkt mij dat voor vanavond wel een aanrader. De foto en het -door mij genoemd- rondje "Audrey Hepburn" - het rondje het borstbeeld aan het Burgemeestersplein. Een ‪#‎LGWB‬ ‪#‎Cultureletip‬ van de week. Ned.2 23.00 uur. Veel kijkplezier. Happy
AudreyHepburnVproRondjeAudreyLees meer ...
Comments

Testrondjes voor Warnsborncross 2014

Volgende week zondag, 9 maart is er de Warnsborncross 2014, start 11.00 uur. En natuurlijk harstikke leuk als er zoveel mogelijk Loopgroep Warnsborners die zondag meedoen. Het liefst in Warnsborn groen. En om goed voorbereid te zijn heb ik twee mogelijkheden om het rondje deze week, zaterdag met de 10.00 uur groep en aankomende woensdagochtend 9.00 uur, te verkennen. Vandaag al met Yvonne gelopen. Het parcours ligt er aardig bij. Kan slechter na al die regen die we de afgelopen tijd hebben gehad. Hier de "Stravaroute" die Yvonne en ik hebben gelopen:
Bij 1 van die 2 keren wil ik toch wel mijn 2e achievement verbeteren op de 400 meter onverharde klim Happy leuke uitdaging! Wie doet mee? Lees meer ...
Comments

Parcours wisselduurloop dinsdagavondgroep 18 febr-2014

Speciaal voor Gea en voor alle anderen die geen Facebook gebruiken of geen account hebben hier de route die we vanavond gelopen hebben, het was net iets meer dan:
Comments

"Wind"training 5e les hardlopen voor beginners op zaterdag

Was het woensdag nat en winderig, op zaterdag was (gelukkig) de regen ingeruild voor nog meer wind. Wel moest het parcours aangepast worden aan de overvloedige regenval die met name het geschiktste parcours voor deze training, rondje Bram Som, Arnoud Okken, veranderd had in een modderparcours. Daarom naar paden uitgeweken waar het beter lopen en minder in de wind was. Rond het laatste stukje van de Bakenbergseweg bij de 2 boerderijen. Op de link van Strava kun je de route zien die we gelopen hebben (mijn hele traject van de 2 zaterdagtrainingen) opgedeeld in verschillende segmenten. Nl. de 8.30 beginnerstraining en de 10.00 uur training. En natuurlijk, net als woensdag, het ± 800 meter stuk.
En de 800 meter ook al als kaartje hier:
800meter
Zie net dat je het ook kunt embedden, ofwel invoegen op de pagina. Ook leuk!
Comments

Rode Chevrolet bij Oranjerie Warnsborn

Zaterdag (15 febr. 2014) stond er een hele mooie oude rode Chevrolet pick-up. Kon het niet laten om daar een foto van te maken. Zelfs 2, één van de beginners/gevorderden groep van 8.30 uur en de groep van 10.00 uur. De eerste foto was gemaakt door Eveline, die vond het maar een lelijke auto en wou dan ook niet op de foto. Nou, ik wel natuurlijk en smaken verschillen! Happy Winking En meteen daarna bij het begin van de 10.00 uur recreanten hardloopgroep. Vandaag niet zo groot dus daarom was daar wat meer Chevrolet te zien.

zaterdag-8.30groepZat-15-2
Comments

Route regentraining les 5

De route van de training van de beginners op 12 februari. Het was niet echt lekker weer deze woensdag. Harde wind en regen dus niet teveel oefeningen en snel naar de kern. Van het laatste stuk heb ik via de app van Strava een segment gemaakt en blijkt dat we echt 800 meter hebben gelopen. En natuurlijk kun je ook de hele training terug vinden.
De hele route800m
Meer over de Methode Verheul en over de Ethiopische Warming-up als je verder leest. Lees meer ...
Comments

Februariloop-Bennekom, Midwintermarathon-Apeldoorn, Winterboslooop-Beek

Het was een zeer modderige Februariloop dit jaar in Bennekom. De overvloedige regenval liet een parcours achter met veel plassen. Dus weer een lekker zwaar parcours waar verschillende lopers, ook van Loopgroep Warnsborn, zich lekker op konden uitleven. Met deze resultaten. En de pa en ma van Liesbeth hadden er weer een mooi evenement van gemaakt!
De schoenen van Ton na de 10 km. van de Februariloop in Bennekom.
Een ander resultaat na afloop van de Februariloop. Hier de schoenen van Ton na afloop van zijn 10 km.

Voor de resultaten van de februariloop in Bennekom, de Minimarathon in Apeldoorn, en de Winterbosloop in Beek. Kijk snel verder! Lees meer ...
Comments

Zaterdaggroepsfoto 10.00 uur groep

De groep was niet echt groot maar vond de "belastingfoto" van de groep deze keer wel erg leuk. Het trappetje in het beekdal dicht bij de Amsterdamseweg.

Zat-18-1a

Lees meer ...
Comments

Uitslagen van de Safarirun 2014 Loopgroep Warnsborn

8e-safariloopfotoiso
De start van de 8'ste Safariloop, de voorloper van de Safarirun.
De Start was toen nog bij Casa Nova
.

Afgelopen weekend werd onder zware omstandigheden, het weer was aardig, maar na de regen van afgelopen week het parcours vreselijk modderig. Daar trokken de stoere Warnsborners natuurlijk niets van aan en deden goed hun best op de 5 of 10 km! Hier de uitslagen:

UitslagenSafariloop2014

Lees meer ...
Comments

Film Montferland Kids Run op 21-12-2013

Vijf lopers van Loopgroep Warnsborn deden mee aan de Montferland Kids Run op 21 december in Stokkum, Montferland. Namelijk Lieke, (met camera) Laura, Atty en Emma, en Monte. Meer dan 3 km hardlopen in het donker. Monica de organisator van dit leuke evenement vroeg of ik dit wou filmen. Hier het resultaat voor de Kids Run! Later de 17 km.
Lees meer ...
Comments

Hardlopen voor beginnerstip - kleding

We zijn nu flink in de winter beland. De temperatuur valt op dit moment meestal goed mee maar toch al goed om met name voor de minder ervaren beginners iets meer te vertellen over kleding. Als je naar een hardloopspeciaalzaak gaat krijg je als je opzoek gaat naar kleding vaak het verhaal te horen over het 3 lagen systeem, met name voor je body. Wat houdt dat in?

Over kleding, kou, vorst, manlijkheid, en sportbh's.

3lagenprincipe

Lees meer ...
Comments

Dijkencross-Pannerden-2013-14-22 dec.

Het was gezellig in "Cafe De Dijk" in Pannerden na afloop van de wedstrijd.

Zoals de snelste tijden na 3 keer lopen door Eveline en Bjorn. En Eveline mocht deze keer zelfs 2 prijzen halen, de tweede prijs voor de dames op de 10 voor de vierde loop, en Proficiat!, de eerste prijs in het algemeen klassement voor de dames. Deze overwinning kreeg Eveline niet cadeau, vorige week troefde Eveline nog mooi nummer 2 (eindklassement en bij de derde loop) Renee, af, dit maal waren de rollen omgekeerd. Eveline moest bij de laatste 2 km. Renee laten gaan maar kon het verschil beperken tot 16 seconden en hield daarmee nog genoeg voorsprong over om eerste te worden in het eind klassement.


Eveline krijgt de bloemen voor de eerste plaats in het eindklassement. Op de achtergrond de andere lopers van Loopgroep Warnsborn.

Hieronder kun je de uitslagen vinden van zowel de laatste keer en meteen van het eindklassement. Erik en Ronald staan niet in het eindklassement, hun resultaat staat daarom er apart onder. En nog een vermelding voor Maria.

Eindpos.,108 Goos Baaren, Oosterbeek: 31,46, 32,06, 31,10, 32,48 eindscore: 95,02

Eindpos., 41 Eveline van Buel, Arnhem: 42,14/0,00/42,02/41,27 eindscore: 125,43
Eindpos., 57 Bjorn Kloosterman, Arnhem: 44,57/0,00/44,42/44,16 eindscore: 133,55
Eindpos., 62 Albert Stoter, Arnhem: 46,10/0,00/44,50/45,15 eindscore: 136,15
Eindpos., 62 Rob Huiberts, Arnhem: 47,36/47,17/41,41/47,31 eindscore: 136,29

51 Erik Huiskamp, Arnhem, 42,35
98, Ronald Rademaker, Wolfhese, 49,10

En Maria was ook het nieuwe jaar goed begonnen, had het eerste weekend meegedaan aan een bosloop in/rond? Nijmegen, met de tijd die vergelijkbaar was met de tijd op het testloopje Safariloop, en dat was: 27.30

De resultaten van de vorige weken zie je als je verder kijkt en leest! Lees meer ...
Comments

Testloop Safarailoop 11-1-2014

Deze week op zaterdag met maar liefst alle 2 groepen de testloop gedaan op het parcours van de Safariloop/Safarirun. Een mooi moment, want afsluiting van het vervolg van de beginners op zaterdag en een mooie test voor hen die mee willen doen met de Safarirun die over weken plaats vindt.

Safarirondje0038
Op het parcours van de Safariloop.

Voor de uitslagen, kijk verder!

Lees meer ...
Comments