De uitslag van de clubkampioenschappen, Loopgroep Warnsborn tevens wedstrijd Loopgroep Warnsbornmijl 2023.

De uitslag van de clubkampioenschappen, Loopgroep Warnsborn tevens wedstrijd Loopgroep Warnsbornmijl 2023. In rood kampioenen dames en heren (en natuurlijk ook hun categorie) en in oranje de andere kampioenen in hun categorie. Barbara heeft nu bij de dames het oude parcoursrecord van Remke verbeterd en net onder de 7 min. gebracht. En Maarten was mooi onderweg voor het record maar de groot vraag blijft of die losse veter dat nou verhinderd heeft, in ieder geval heeft Maarten wel een nieuwe pr. gelopen.

UitslagenWBmijl2023

Maartenmetlosseveter

Met (Kerst)filmpje van de zondag zelf.

Comments

17 december Warnsbornmijl!

Clubkampioenschappen over de Warnsbornmijl op 17 december met aansluitende lunch.

Loopgroep Warnsbornmijl kampioenschapen.
Zondag is het eindelijk zover, de Loopgroep Warnsborn Kampioenschappen op de Warnsbornmijl anno 2023 op het rondje Warnsborn. Twee keer het rondje Warnsborn, dus twee x 835 meter ofwel 1670 meter. Een echte Warnsborn mijl.
De 4e editie en deze keer een vroege wintereditie. Voor dit uniek gebeuren heb je misschien al opgegeven of ga je dit nu doen! 😇Dat kan via vele plaatsen in de email van december. En gebruik ook uitsluitend voor het opgeven de link die je een email naar mij laat sturen. Voor de administratie is dat namelijk verreweg het gemakkelijkst. Want in die email geef je ook aan welk tempo je loopt (je kent het vast, de tempo's van A1a tot B4 het formulier wat je elke "maand-email" kunt vinden onder het trainingsschema) je verwachte eindtijd op de Warnsbornmijl en in welke leeftijdsgroep je valt. Aan de hand van deze gegevens deel ik je in een serie met tempogenoten. Hoe groter de deelname, hoe meer serie's hoe meer tempogenoten!
De Warnsbornmijl-wisselbeker voor de snelste loper is deze keer weer voor de Dames. Natuurlijk zijn er voor alle winnaars van de dames en heren leeftijdscategoriën een kleine beker voor de snelste. De categorieën zijn senioren, masters 40, Masters 50 en Masters 60!

Overzicht van de activiteiten:
Het begint om elf uur met de eerste serie van de Warnsbornmijl, voortijd moet er ingelopen worden, maar ook opgebouwd worden, enz. Tijdens de serie's kun je kijken bij Mark, de eigenaar van DSE Teamwear. Tussendoor of na afloop van jouw Warnsbornmijl kun je ook nog tegoed doen aan soep, thee, koffie, koek en kerstkransen. En voortijd en natijd moet ook nog enige voorbereidingen plaatsvinden en opgeruimd worden.
Je hebt dus na het lopen een soort van lunch daar als het weer dat toelaat. Afhankelijk van het weer kunnen we een week voortijd bepalen of we dat wel of niet op de zelfde manier gaan doen als vorig jaar. Gezellig rond een paar tentjes zelfgemaakt en meegenomen soep, broodjes, oliebollen (of andere bollen), pannenkoeken, salades, water, koffie, thee, chocomel (met of zonder slagroom), bier, wijn jus enz en dan genieten van een 'staande' buffet. Zijn de weersvooruitzichten niet zo geweldig voor die dag dan wijken we met z'n allen uit naar een restaurant. We dachten daarbij bijvoorbeeld aan het pannekoekenrestaurant van Erwin of Edwin op de Kemperbergerweg.
En dus afhankelijk van het weer vindt de prijsuitreiking plaats bij het bruggetje of in het restaurant.
Foto onder, Barbara, winnares dames in 7 min. en 9 sec. en Maarten de winnaar van 2022 in 6 min. en 10 sec.

Barbara3

FinishMaarten
Lees meer ...
Comments

Safariloop testrondje zaterdag 9-9-'23

Zaterdag 9-9-'23 hebben we op het parcours van de Safariloop de testloop gehouden. Meestal doen we dat met alle groepen in één week, bij het eind van de vervolg cursus voor beginners. Allereerst om voor deze ex-beginners voor het eerst en vijf kilometer te laten lopen en om te zien wat dan hun tijd is. En voor alle andere leden als een check hoe op dit moment hun conditie is en daarbij de tijd kunnen gebruiken voor het bepalen van hun trainingstempo's. Dus deze keer waren er niet zoveel lopers, en dan ook nog een dag later, op zondag, de Freedomtrail. Daar delen veel 'zaterdaglopers" aan mee! En logisch dat je dan zaterdag niet komt. Tenzij je Lucien heet, dan durf je dat wel aan. 😊 De uitslag van de Safari-test-loop.

Comments