Kerst en nieuwjaarswens 2021-2022

Allereerst even een waarschuwing! Mijn telefoon doet het niet dus geen Whatsapp en minder goed bereikbaar per telefoon. Snik! Hoop dat snel weer doet.

HA lieve geweldige lopers en vooral mensen. Dank jullie wel voor het fantastische Kerstverrassing die ik van jullie gekregen heb. Dank dank dank!
1f60d
1f60d
1f60d
Natuurlijk wil ik jullie ook nog een heel prettige Kerstdagen en een fantastisch goed en sportief 2022 wensen. Heb daarvoor een filmpje gemaakt geïnspireerd op de reis kortgeleden naar Kopenhagen. Uw weet wel het zeemeereminnetje en meer. Had dat ook iedereen per Whatsapp willen sturen alleen werkt mijn telefoon niet meer mee. Hij wil namelijk niet meer opladen en is nu hartstikke dood en voor mij Whatsapp niet meer te bereiken. Zodra hij weer gemaakt is (iemand misschien een goed suggestie?) krijg je hem als nog! Maar gelukkig wel op het blog!
Comments