De belangrijkste uitslagen van Rondje Nederland

Meteen na de Warnsborncross een week later tijd voor een rondje (of 2) door „Nederland”. Lopen door het Openluchtmuseum. Het zou eigenlijk nog steeds koud zijn maar gelukkig de sneeuw lag er niet meer en toen Mirjam en Natasja over de finish kwamen vonden ze het in de zon zelfs warm! Zou het dan toch nog voorjaar worden? Dus perfect loopweer voor dit tijdstip van het jaar. En zoals Mirjam zei, ze had lekker gelopen, het ging als vanzelf! En zo ziet het er ook uit! Met een lach over de finish. Net als Natasja, alleen vond zij het iets zwaarder. Logisch want Natasja had het lopen weer sinds kort opgepakt en dan na een paar weken, weer een 5 lopen is zo wie zo dan erg knap!
MirjamenNatasha
Mirjam (L) en Natasja (R) bezig met hun laatste meters van hun 5 km.
De uitslagen van Loopgroep Warnsborn vindt je vanzelf als je verder kijkt!
UitslagenRondjeNL13
Ook de dochter van Rudie deed mee. En gefeliciteerd Karin en Rudie, Karin werd eerste op de 5 in een prachtige tijd van 19.21. Zeker als je terug komt na ziek zijn en blessure leed.
Hanne&Bjorn
Hanne (1024) in mooi groen van Loopgroep Warnsborn en Bjorn (829), foto Openluchtmuseum.
Op verschillenden media kun je meer informatie vinden over Rondje Nederland. Zoals bijvoorbeeld deze foto van Hanne en iets verder weg Bjorn, op de Facebook/flicker pagina van het Open Luchtmuseum. Of een leuke reportage over de jeugdloop op Omroep Gelderland.

blog comments powered by Disqus