Training 28 juni: Erg warm en kans op onweer!

Pasted Graphic


Morgen wordt het erg warm. en zijn de weersverwachtingen erg slecht. Ik neem aan dat je al van plan was om eerst op Buienradar te kijken voor je naar Warnsborn komt. Maar misschien valt het erg mee en komen de buien een stuk later. En kunnen we gewoon trainen. Nou ja, gewoon trainen, die wordt natuurlijk wel helemaal aangepast aan de omstandigheden. De training zal dan zoiets zijn als een minutenloop met veel rustpauzes. En natuurlijk met als er een mogelijke kans op onweer zou zijn blijven we heel dicht in de buurt van de parkeerplaats, want auto's zijn dan zo ongeveer het meest veilige plek waar je maar kunt zijn.
Ook zou ik eindelijk de opnames van het lopen maken. Jullie loopstijl. Dat doe ik echter uitsluitend als er geen bui in de buurt is, dan zou dat juist bij het warme weer juist weer heel goed uitkomen. Kunnen we daar uitgebreid de tijd voor nemen.
En als laatste, ik heb nog even speciaal een pagina aangemaakt over wat je moet doen als je overvallen wordt door onweer. Interesse?! Klik hier!!!

blog comments powered by Disqus