De uitslag van de clubkampioenschappen, Loopgroep Warnsborn tevens wedstrijd Loopgroep Warnsbornmijl 2023.

De uitslag van de clubkampioenschappen, Loopgroep Warnsborn tevens wedstrijd Loopgroep Warnsbornmijl 2023. In rood kampioenen dames en heren (en natuurlijk ook hun categorie) en in oranje de andere kampioenen in hun categorie. Barbara heeft nu bij de dames het oude parcoursrecord van Remke verbeterd en net onder de 7 min. gebracht. En Maarten was mooi onderweg voor het record maar de groot vraag blijft of die losse veter dat nou verhinderd heeft, in ieder geval heeft Maarten wel een nieuwe pr. gelopen.

UitslagenWBmijl2023

Maartenmetlosseveter

Met (Kerst)filmpje van de zondag zelf.

Comments

Loopgroep Warnsborn Kampioenschap op de Warnsbornmijl zomer 2021


Aanstaande donderdag (22 juli) is het zover, de Loopgroep Warnsborn Kampioenschap op de Warnsbornmijl zomer 2021 op het rondje Warnsborn.    
Vorig jaar was de eerste editie, dit jaar, voor we op vakantie gaan, houden we de 2e editie. Je had natuurlijk deze belangrijke, het hardloop evenement wat je niet mag missen, al in je agenda gezet, nu hoef je alleen nog maar via onderstaande email-link op te geven dat je meedoet. Dan deel ik je in, in een passende serie met tempogenoten. En met name dames, want voor jullie is nu toch echt de wisselbeker dus dames schrijf je in. En Peter (S), kan ik hem weer terug krijgen, de wisselbeker? Aub. 😊En daarbij, voor alle winnaars dames en heren in 4 leeftijdscategoriën is er een beker voor de snelste. Nl als, senioren, masters 40, Masters 50 en Masters 60!       

En aangezien het de laatste week voor het officiële begin van de vakantie is lijkt me dan ook een goed moment om het feestelijk af te sluiten. Met een zelf meegenomen drankje en versnaperingen. Kunnen we dan combineren met de prijsuitreiking. 
Voor het kampioenschap is een kleine maar. En dat is dat er toch minimaal 25 deelnemers moeten zijn, daarbij ook extra veel dames grrag, om het door te laten gaan. Gaat dat niet lukken, dan schuiven we dat door tot na de vakantie. Dan wordt 22 juli een andere leuke training in wedstrijdvorm met andere leuke prijsjes. Ook natuurlijk met een afscheidsdrankje/hapje bij het zelfde bruggetje. Als warmmakertje enkele foto's van het kampioenschap van vorig jaar. 

StartWarnsbornmijl4

ROnderwegWarnsbornmijl5Lees meer ...
Comments

Voorlopige uitslag trail Renkumse Beekdal

avond rond het Renkumse Beekdal. Met lopers van Loopgroep Warnsborn. De voorlopige eerste opzet uitslag en enkele foto's. Gemaakt door René, Marjolijne, Ellen de B en Albert.

Voorlopige uitslag

Start bezoekerscentrum Renkumse Beekdal:
PHOTO-2021-06-24-20-20-31

Start Xander, Peter J. en Joost.
IMG_2124

In afwachting van het startsein, afgegeven door de organisator Albert, staan Bas en Aroout netjes op anderhalve meter.
PHOTO-2021-06-25-13-18-48

Onderweg, René maakt een foto van Hilde, Ellen en Anthony bij een 'oversteekpad'.
PHOTO-2021-06-24-21-29-31

En dit is de foto van René waarop Ellen de vorige foto van René als fotograaf maakt.
HildeEllenBAth

En ervaringen delen na afloop.
IMG_2161
Comments

Hartensepad Klompenpadduotrail 24 juni 2021

Hartenspad-solo-duo-trio-Klompentrail


Voor aanstaande donderdag 24 juni 2021. De routes voor de 6, 10 en 14 km. En simulatie van lopen door het parcours van de 14 km. Van de ene kant naar de andere kant en dan weer terug en dat 4 x!

En uitleg voor de deelnemers!

Leuk dat je meedoet donderdag 24 juni met de klompentrail die door het Renkumse Beekdal gaat. Om zo makkelijk mogelijk de route te lopen lees even dit goed door! Alvast dank!

Je start en finisht bij het
Bezoekerscentrum Renkums Beekdal
Nieuwe Keijenbergseweg 170
6871 VZ Renkum

Bezoekerscentrum

Let op! Het kan zijn dat, vanuit Arnhem, je niet langs kunt via de telefoonweg, dat betekent dat je moet rijden via Oosterbeek en Heelsum. Zie kaart.

RouteviaHeelsum


Belangrijke aandachtspunt = verkeersveiligheid, je moet enkele wegen oversteken en soms loop je een stukje op weg. Op alle routes als gevaarlijke punt aangegeven met dit teken:
⚠️
Marjolijne is zo aardig om mij te helpen en staat ook klaar om bij geval van pech je met de auto te komen ophalen. We gaan er wel vanuit dat dat natuurlijk niet nodig is.

De start is vanaf de snelheid: A1 tot en met B2! Dus de snelsten gaan het laatst! En de 14 km lopers gaan daarbij als eerste weg en de 6 km als laatste.
Voortijd moet je zelf even inlopen. (En ook weer uitlopen!)

De route.
De route volgt grotendeels het Klompenpad. Regelmatig steken we van de ene oever over naar de andere kant. Meestal is dat een afsnijverbinding van het klompenpad maar niet altijd. Dus even goed kijken waar dat op de kaart is. Ook als je loopt op gpx moet je opletten, hij kan je net de verkeerde kant opwijzen want vaak kruis je dat punt 2 x!
En door het oversteken kan het gebeuren dat je een medeloper die een andere afstand loopt je tegengesteld passeert. Trek je daar niets van aan. Want die heeft waarschijnlijk 1 oversteek minder en loopt een andere afstand dan jullie. (Kijk ook even naar het filmpje wat ik gemaakt heb over de route van de 14 km. Daar zie je dat steeds oversteken.)

Ook is voor de 14 km het meeste zuidelijke stuk er afgehaald. Voor een klein mooi stukje moet je namelijk een gevaarlijke weg oversteken en ook nog een stuk door Renkum. Daarom kort je de route af bij Oranje Nassau Oord. Kan zijn dat je op de kaart of via Komoot prima langs het Verpleeghuis kunt lopen (dit later bedacht en niet kunnen uitproberen), lukt dat niet dan ga je rechtdoor op de Grote Laan, ofwel je gaat dan rechtdoor en slaat 11 op komoot over!
Voor je vertrekt loop ik de route nog even met je door en beantwoord mogelijke vragen die je over de route nog mogelijk hebt.

De routes op Komoot:

De 6 km:

De 10 km:

De 14 km:Hartenspad6kmB Hartenspad10kmC Hartenspad15kmB

Aandachtspunten op een rij!
 • Jullie krijgen een eigen starttijd.
 • De warming-up kunnen jullie voortijd doen op de weg bij de parkeerplaats. Zorg dat jullie op tijd bij de start zijn. Ook niet te vroeg, en nog even aan de 1,5 meter afstand! 🙂 Er is nog steeds, hier en daar, corona!
 • De route vind je deels door de (kleine) bordjes van het klompenpad, via de route op Komoot, of via gpx die je zelf op een hardloopapp hebt geplaatst. Heb je een gpx bestand nodig?, laat me weten dan stuur ik die naar je op.
 • 1 van jullie print de route zo goed en duidelijk mogelijk uit en neemt die mee!
 • Hou rekening met de verkeersveiligheid.
 • Ook voor de veiligheid en als hulp tegen verdwalen, voor de start even je live locatie delen aanzetten van Whatsapp zodat ik je via Whatsappkan volgen!
 • Je moet als duo/trio/qua… bij elkaar blijven lopen en dus ook samen finishen, De tijd van de laatste loper geldt als jullie eindtijd. Niet samenlopen leidt tot, ook al is het een niet al te serieuze wedstrijd, diskwalificatie! 😔
 • Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Wel veel eer te behalen door goed te lopen. 😄 Vanzelfsprekend! 🧐 Over prijzen is helaas nog niets bekend! 😳
 • Vergeet niet na afloop een lekker drankje meetenemen. 🍏🍎🍇🍰🍩🍷🥂🍻🍺🍵☕️🍽🥢

Voor de uitslag Dat zien we later wel. Eerst maar lekker gaan lopen en genieten van de omgeving. 🤨😉
Hou dit blogpost in de gaten, en lees zoveel mogelijk dit nog even voortijd! Er zal vast nog wel wat aan worden toegevoegd!
Hieronder de voorlopige startlijst en tempoindeling! De startlijst kan tot het laatst moment aangepast worden.


DeelnemersvoorlopigComments

Warnsborncross 2020

Afgelopen zondag was het weer Warnsborncross tijd.Ook van Loopgroep Warnsborn deden natuurlijk een aantal lopers mee, Iets minder dan vorig jaar maar en dat lag niet aan het weer want we hadden zeker in het begin prima weer!
Alle lopers van Loopgroep Warnsborn en de uitslagen van dit jaar

LoopgroepWarnsborn2
Loopgroep Warnsborn op de Warnsborncross

UitslagenWarnsborncros2020

Dit jaar deed zelfs familie van mij mee, Rik had de beginnerscursus al gedaan, samen met één van zijn beste vrienden, Haron en bij deze bijzondere loop deed ook de zus van Rik, Anna mee.

HaronAnnaIkRik

Op de laatste foto de finish van Anna en mijn begin van ronde twee.
AnnaIk
Comments

Rozendaalse-N70-Bridge

De uitslagen van de Rozendaalseveldloop, de N 70 trail en de Bridge to Bridge van dit jaar.

RozendaalN70

BridgeUitslagen
Comments

Uitslagen Pannerden en Derde Kerstdagloop

headerdijkpan
Uitslag Dijkencross

Derde Kerstdagloop:


21,1 km:

Jasper 1:43:48
Wim 1:53:24
Hanneke 1:54:41

14,3 km:

Bjorn 1:11:06
Albert 1:11:10
Edwin 1:13:30
Giel 1:15:02
Bas 1:15:23
Herbert 1:20:10
Bart 1:20:13
Robbert-Jan 1:21:21
Barbara 1:27:51
Marilene 1:27:52
Ronald 1:43:29

7 km:

Jos ?
Lees meer ...
Comments

Montferland uitslagen 2017

Afgelopen weekend was de Montferlandlandrun, Waar ook de lopers van Warnsborn de bult van Peeske stond te wachten. Blijkbaar waren ze daar helemaal niet van onder de indruk want als je vergelijkt met de Zevenheuvelen waren er zeker 2 lopers veel sneller! Goed gedaan!

Uitslagen Montferlandrun:15 km:

Jaap 1:06:28 - 13,541 km/uur
Jasper 1:09:49 - 12,891 km/uur
Carola 1:10:36 - 12,748 km/uur
Giel 1:13:59 - 12,165 km/uur
Juliette 1:24:23 - 10,666 km/uur

Uitslagen Montferlandrun:7,5 km:

Marjolijne 44:52 - 10,030 km/uur
Comments

Veel Devils uitslagen en 7 heuvels.

alle-lgwb-deelnemers

Uitslagen van enkele bijzondere wedstrijden, om te beginnen de duivelse uitslagen van de prachtige trails in Nijmegen en op Schiermonnikoog (boven alle deelnemers die een weekendje over waren op Schier!). En natuurlijk die van korter geleden, de uitslagen van de Zevenheuvelen. De 7 en de 15 km. Zowel de nacht als de dag.

En om te laten zien hoe bijzonder het was op bijvoorbeeld Schiermonnikoog, hier het filmpje dat de organisatie daarvan gemaakt heeft. Met in beeld, sommige heel kort, anderen wat langer, Herbert en Albert, Nicolien, rond 55 sec. Bas en Gea, heel lang vanuit de drone gefilmd Jaap, rond 1min. 13, 2 min.16, later Stephanie en Kim als derde prijs winnaars.


2017 DT Schiermonnikoog from Ox-Max on Vimeo.

Lees meer ...
Comments

Uitslagen en foto's 4parkencitytrail

Parkoers4parkentrail
Zondag 22 oktober was 4parkencitytrail in Arnhem. Verschillende lopers van Loopgroep Warnsborn deden mee. Onder andere Jaqueline.
jaqueline

Kijk verder voor uitslagen en meer foto's.Lees meer ...
Comments

Uitslagen Stuwwalloop en Posbankloop

De uitslagen van de uitgestelde Stuwwalloop en de Posbankloop een dag later. Volgens mij heb ik alle deelnemers van Loopgroep Warnsborn tijdens de Stuwwalloop, van de Posbankloop heb ik daar mijn twijfels over. Laat anders maar even weten!

Marijke met zus over de finish van de Posbankloop.
Marijke neemt haar zus mee over de finish van de 5 km van Stuwwalloop.
Uitslagen en meer foto's van Michiel van Druten en/of Edwin Raats als je verder kijkt.Lees meer ...
Comments

De allereerste Oostvaarderstrailrun

Met zijn 5'en hebben we meegedaan aan de allereerste Oostvaarderstrailrun. Zondag 25 juni was de dag!

5lopers
Albert, Bas, Susan, Herbert en Bart klaar voor de start op de allereerste trail run.

We waren met Susan in ons midden in super goed gezelschap Want als er iemand is die er veel over dit gebeid kan vertellen dan is het Susan. Niet voor niks met een shirtje met het logo van Staatsbosbeheer. Wat als gebiedsmanager Oostvaardersplassen weet ze er alles van. Lees meer ...
Comments

Testrondjes Safariloop/run

Safaritak

De laatste week van april, hebben we een testrondjes week. Doen we op het bekende rondje van de Safariloop of Safarirun. Het pittige 5 km rondje. Dinsdag en woensdag (2x, 'zowel s ochtends alswel s' avonds) hebben we al gelopen. Hieronder de tijden ne morgen gaan we weer verder. Met 1 rondje voor de 8.30 uur groep en 2 rondjes (voor de liefhebbers) voor de 10.00 uur groep. Dus dan meer uitslagen!

De uitslagen willekeurig door elkaar!

Dinsdaggroep:
Bas 23:35
Marijke 29:12
Claudia 29:39
Stephanie 28.24
Inge 26.41
Gea 29.59
Heine 26.10
Rob 29.26
Barbara 28.148
Woensdagochtend:
Bart 26.59
Jozien 27.03
Jiska 27.33
Albert 25.50
Woensdagavond, de gewezen beginners:
Leah 29.30
Annete 31.22

Zaterdag 29 april 8.30 uur: 5 km.
Robbert Nusman. 29:50
Leah van Geerestein 28:15
Leticia 28:60
Betty 33.00
Simone 39.00
Claudia 28.40
Stephanie 27.50
Agnes 37.16
Marjolijne 29.30
10 km, 10.00 uur groep :
Barbara 59.20
Bas 49:21
Edwin 52:50
Remke 57:10
Marcel 52:50
Rex 54:00 (8km)
Marilene 59.19
Donderdag 11 mei, 19.30 uur
Jaap 46.50
Susan 53.53
Jan Pieter 54.59
Albert 52.01

Comments

Zandvoort Circuit Run - Lenteloop Eerbeek

Zandvoortblog2
Deze maand bijzondere aandacht voor de prestatie van de maand, gelopen door Anette, donderdaggroep. Volgens mij voor het eerst en halve marathon, waarvan 7 km. over het strand van Zandvoort in de prachtige tijd van 1.58.30 uur.

Annette Allaart 1:58:30

Hieronder alle tussentijden van Annette.
4 km 05:17 min/km 0:21:07
10.5 km 05:41 min/km 0:58:06
17.1 km 06:00 min/km 1:37:43
Finish 05:12 min/km 1:58:30
Comments

Rondje Nederland & Stevensloop

Bjornhori

Het derde weekend in maart was het tijd voor Rondje Nederland en de Stevensloop in Nijmegen. Een druk weekend voor een flink aantal hardlopers van Loopgroep Warnsborn. Was het een week eerder nog prachtig weer bij de Warnsborncross, die zondag was het tamelijk kil. Met name door de koude wind, vooral de Stevenslopers hadden daar hinder van. Als je doorklikt, de uitslagen en enkele foto's van de Rondje Nederland.

5kmlopers

De deelnemers van de 5 km. Jacob, Carolien, Jitska en Albert.
En hieronder de twee van de deelnemers op de 10 km. Marilene en Barbara. Ze hebben er veel zin in
Happy


BarenMarLees meer ...
Comments

Oefening voor Rondje Nederland

Woensdagochtend een testloopje gedaan voor de wedstrijd aanstaande zondag: Rondje Nederland. We liepen het stuk wat buiten het Openlucht museum ligt. Van hek tot hek.
Dit waren de tijden:

Herbert 11.30
Bart 11.40
Kim 12.20
Jiska 12.50
Carolien 13.22
Leticia 13.33
Albert 13,35

We hebben dit ook eerder als voorbereiding gedaan, zoals in 2016: dit waren de tijden toen: En de deelnemers net voor de start!
woeocht16-3-16norm
Comments

De Warnsborncross 2017 en andere wedstrijden in maart

Afgelopen tijd zijn er veel wedstrijden geweest en het is tijd om om jullie op de hoogte te brengen van die resultaten:

Allereerst Suzanne, zij heeft iets verder weg een heel bijzondere trail gedaan. De TransGranCanaria 30 km.

Suzanne:
" Prachtig lopen, echt trailen, afdalingen waren fantastisch om te doen, rivierbeddingen, canyons, en omhoog netjes doorgewandeld. Uiteindelijk 4,5 uur bezig geweest. ... Ook gaaf om mee te kijken met atleten die de 80, 125 of 265! Km liepen. Volgend jaar doe ik de 40 km. Happy"

Een impressie van de wedstrijd, niet alleen de 30, en 40, maar ook de andere afstanden!Als je verder kijkt zijn er meer wedstrijden te vinden, zoals: Acht Kastelenloop, en natuurlijk de Warnsborncross. Een foto van vorig jaar, had ook van dit jaar kunnen zijn want betreft het weer was het ook nu weer prachtig!

Warnsborncross050Lees meer ...
Comments

Rondje Nederland 2016

RNLborder
Na de leuke wedstrijd in Warnsborn is er dicht in de buurt alweer een andere hoogtepunt kwa wedstrijd, Rondje Nederland, de wedstrijd die start en finisht in het Openlucht Museum. Met de woensdagochtend hebben we al een halve test gelopen. De twee en een halve kilometer van het rondje dat buiten het terrein ligt. Van hek tot hek. Hier de foto van de snelle mensen die meededen.

Ondertussen is de wedstrijd geweest, en zijn er weer bijzondere prestaties neer gezet. En zouden we de atleet van de week hebben dan zal dat voor deze week zeker voor Yee Mi zijn. Zij loopt niet zoveel wedstrijden en dan zomaar opeens meedoen met de 10 km. Erg goed Yee Mi! Vandaar alvast deze foto van onze held van deze week!

totaalpadYeemi

We hebben geen atleet van de week maar hadden we het gehad dan hadden we deze week eigelijk twee moeten hebben want wat Sifan, geen LGWB' loopster maar wel een loopster die ook vaak in Warnsborn loopt neerzette in Portland (VS). Tijdens de 1500 meter op de Wereldkampioenschappen indoor atletiek. Mocht je het nog niet gezien hebben:Met de woensdagochtend hebben we vooraf al een halve test gelopen. De twee en een halve kilometer van het rondje dat buiten het terrein ligt. Van hek tot hek. Hier de foto van de snelle mensen die meededen.
woeocht16-3-16norm

Deze tijden werden ongeveer gelopen (uit mijn hoofd dus de tijden bij benadering en volgorde van binnenkomst een beetje op goed geluk!):

Remke 11:55
Irene en Rudie 13:50
Judith 14:45
Monica 14:55
Jiska 15:05

Morgen de wedstrijd, dus meer tijden! En misschien foto's.Lees meer ...
Comments

Warnsborncross en Stevensloop 2016

Vandaag de Warnsborncross en de Stevensloop. Hieralvast de start van de Warnsborncross:En enkele atleten voor de start:
Voordestart Warnsborncross '16_002
Later de uitslagen en meer foto's van de deelnemers van de Warnsborncross.

Het laatste nieuws: Stephanie liep op de Stevensloop de 10 km in 59.03! Ik denk vast een nieuw pr en mogelijk de allereerste 10 km? Hoe dan ook, fantastische gedaan Stephanie Happy
Lees meer ...
Comments

Boslopen jan-febr. 2016

Bosloopbeek
Afgelopen weken zijn Stephanie, Jolanda, Lodewijk, Claudette en Marijke actief geweest op één van deze wedstrijden: de Winterbosloop, De Safarirun of de Februariloop. Respectievelijk in Beek, Arnhem en Bennekom. Voor wie waar en welke tijd? Kijk snel verder! Bijvoorbeeld hoe snel Lodewijk was op de Leeuwenloop-erg snel!- en wie van de dames op het podium stond bij de Bizonloop. Mocht je jouw wedstrijd of deelname gemist hebben? Geef het dan snel door, zet ik het erbij Happy

En wat van langer geleden, de tijden die gelopen zijn door de zaterdaggroepen op 16 januari jl. op het zelfde parkoers als de Safarirun. Voor sommige ex-beginners de allereerste test 5 km! En dan meteen zo'n zware! Knap gedaan
Lees meer ...
Comments

Wisent wintertrail, de halve van Egmond en Dijkencross Pannerden

Wisent wintertrail in Apeldoorn, 31 dec.'15
De eerste uitslagen van 2016 zijn binnen. En komen van de halve van Egmond en natuurlijk uit Pannerden. Maar eerst nog een "bijna uitslag", bijna, want die uitslag wordt niet gegeven op de website van de Wisent wintertrail in Apeldoorn. Dus ik kan niet de tijd geven die Bjorn daar gelopen heeft op de 16 km. Wel een foto waar Bjorn (in het blauw) de heuvel op rent. Steil! Bjorn is de derde van rechts.

Voor foto en verdere uitslagen kijk verder!Lees meer ...
Comments

Hoe kan dat nou?

banner3eKerstdagloopHoe kan dat nou? Op de zwaarste heuvel van de Derde Kerstdagloop denk je dat er zwaar wordt afgezien dus ik was in de veronderstelling dat ik vooral zwaar afzien zou kunnen vastleggen op de foto. Nou kijk zelf maar, wat ik vastlegde waren vooral blije, lachende gezichten. Ik werd er zelf ook helemaal blij van. En... er is ook nog een vriendschap voor het leven gesloten, tenminste daar leek het wel op!

Hier alvast één foto, voor de uitslagen, en de uitslag van een week eerder van Goos (geliefd oud Loopgroep Warnsborn loper!) op de Dijkencross van Pannerden, en van Marilene en Bas op de Brink tot Brink loop in Deventer, dat zie je als je verder kijkt!

En de uitslag van Goos en Ronald op de 3e keer van de Pannerden Dijkencross.

3eKerstdagloop15-16Lees meer ...
Comments

Ameland, Rotterdam en Oosterbeek

Ameland
21 km wedstrijd- en prestatieloop Ameland

Was Susan vorig jaar (of was het al een jaar eerder?) op Terschelling voor de 21 km. van de Berenloop, ging die niet door. Misschien dat Susan hierdoor dit jaar uitweek naar Ameland? In ieder geval ging deze wel door. En finishte in een mooie tijd!

Susan
01:51:29

bruggenloop
Bruggenloop Rotterdam

Jan Pieter is nog maar kort geleden verhuist uit Rotterdam naar de mooiste stad van Nederland. De stad met die fijne heuvels, dus even terug in Rotterdam vormde de bruggen in Rotterdam dan ook geen probleem. En, volgens Jan Pieter zelf, was ie op deze 15 km. sneller dan op de Zevenheuvelenloop. 2 seconden! Happy Mooi gedaan Jan Pieter!

Jan Pieter 01:13:54

StuJoz
StuwwalTrail Winter Oosterbeek

Voor het eerst in haar leven heeft Jozien een trail gedaan. En volgens mij is er meteen aan verknocht! Zeker als je de foto ziet met de enthousiaste Jozien. Wel moest ze af en toe klimmen en dalen met de handen. Vandaar dus die handen ... Happy En trouwens gefinisht met een geweldige tijd op de 20 km. Dan is een tijd, op een trail, van iets meer dan 2 uur beslist niet slecht! En naast haar de dame die 2 werd bij de dames! Misschien wel familie.

Jozien
02:04:07
Lees meer ...
Comments

Montferlandrun en Horaloop

kasteel
Ik kon niet veel deelnemers vinden die meeliepen met de Montferlandrun. Iedereen was vast nog aan het nagenieten van al die prachtige kado's van Sint de avond ervoor Happy Want tot heden kom ik niet verder dan twee, namelijk Herbert en Stephanie.
Stephanie deed de 7,5 km en Herbert deed het dubbele. De uitslagen:

7,5 km Montferlandrun:
Stephanie
: 46:09

15 km Montferlandrun:
Herbert
: 1.12.20
Willem 1.20.12
Jolanda 1:21:39
Herman 1.26.07

Trouwens vorige week liep Bjorn al op de 10 km. van de Horaloop in Ede een mooie tijd! 49.49!Lees meer ...
Comments

Uitslag Loopgroep Warnsborners op de Zevenheuvelenloop 2015

Zevenheuvelenloop-smalZaterdag was het donker (maar dat is ook de lol ervan toch Stephanie en Gea?) en zondag waaide, nou, stormde het. Maar het was vooral een groot loopfeest.
Maar waarschijnlijk maakte de één minuut stilte voor de slachtoffers van Parijs wel de meeste indruk. Het zal er ook wel voor gezorgd hebben dat deze keer de meeste lopers met een ander gevoel op gingen in de grote hardloopmassa. Dat er toch met plezier werd gelopen kun je zien in het sfeerverslag van Losse Veter. Hier het verslag van de zondag, op de vervolgpagina het verslag van de Zevenheuvelennacht.

Sfeerverslag Zevenheuvelenloop 2015 from Losse Veter on Vimeo.


Voor de uitslag, met voor de 15 km, ook de tussentijden om de 5 km. en het filmpje van de Zevenheuvelennacht, kijk dus snel verder........ Nu ook de tijden erbij van Gea en heel enthousiast over haar haar prestatie, Stephanie: "Woehoe! 7 heuvelennacht in 40.47 gelopen. Het ging echt goed. Tempo zat er goed in". Nou dat vind ik ook! Goed gedaan! Happy Lees meer ...
Comments

Marathon Athene, Bergrace by Night en de Berenloop

bbn1kruizingsmall
Dit weekend 3 belangrijke wedstrijden. Allereerst ver weg in Athene, waar, zoals iedereen vast al weet, Jeffrey de marathon, in de meest authentieke uitvoering die van het plaatsje Marathon naar Athene heeft gelopen. De Bergrace By Night beet als wedstrijd dit weekend de spits af. Vanuit Wageningen vertrekken voor de schilderachtige finish op de met kaarsjes in jampotjes verlichte Grebbeberg. De derde, ook vreselijk populair onder het hardlopers gilde, op Terschelling hadden ze op zaterdag de kleine Berenloop en op zondag werden de grote Berenlopen gehouden, de hele en de halve.

Hier alvast een paar foto's, en als je op verder... klikt kun je ook de uitslagen zien:
JeffFin Goos JozienBramTers
Twee of misschien zelfs 3 keer de eerste. Voor Jeffrey de eerste Marathon in Athene en voor Jozien, en mogelijk ook voor vriend Bram de halve marathon maar dan op Terschelling. Vandaar de finish tussen twee zeeboeien.

Lees meer ...
Comments

Duivels, Vikings, Holten en Schoorl.

balktrail
Het was druk afgelopen weken aan wedstrijden. En kwam er op vier verschillende wedstrijden leden van loopgroep Warnsborn in actie. Dit zijn de wedstrijden:

25 oktober: Devil's Trail, Rijk van Nijmegen
Judith
Judith tijdens één van de zware klimmen.
25 oktober: Strong Viking, Spaarnewoude.

Natasvoordestart
Wat gingen zij doen?
31 oktober: Diepe Hel Holtenbergloop.
diepehel2
1 november: Duintrail Schoorl
Schoorl
Voor meer informatie en enkele foto's en video... kijk snel verder!

Lees meer ...
Comments

Marathon Amsterdam & Devilstrail

Amsterdam

Zondag was de grote dag voor Nicolien, Jurgen, Noud en Dolf. De marathon van Amsterdam. Volgens mij voor alle vier de eerste marathon, dus vreselijk spannend. En, goed nieuws, ze hebben het allemaal volbracht! Met mooie tijden. Niet alleen was ik heel tevreden over de tijden maar ook, en met name Nicolien en Jurgen, hebben dat perfect uitgevoerd, namelijk heel goed gedoseerd gelopen. De best gelopen marathons laten nl. meestal een negatieve split zien. Een negatieve split betekent dat je de tweede helft sneller loopt dan de eerste helft. Op de wedstrijdgrafieken van Nicolien en Jurgen kun je dat goed terug zien. En als je nog verder kijkt ook in de lijst met eindtijden, 5 km tijden en de tijden op de 2 halven.

JurgengrafiekNicografiek
De grafieken van eerst Jurgen en dan van Nicolien. Hoe hoger het blokje hoe sneller. Voor alle twee is duidelijk te zien dat de laatste 2 km. het snelst ging.

Devilstrail Drunen

Zondag 19 oktober was niet alleen deze wedstrijd in Amsterdam maar ook de Devilstrail in de Drunense Duinen. Daar hebben Herbert en ik aan meegedaan. Met als verrassing aan het eind een ondergelopen paardenrijbak? Wat het ook was, het was in ieder geval door een zeer dikke laag zuigende modder.

3duiveltjes2

Lees en kijk snel meer over de Marathon van Amsterdam en de Devilstrail Drunen, via onderstaande link.... Lees meer ...
Comments

Wedstrijden eerste helft oktober '15

Voordat de uitslagen van de volgende marathon binnenkomen, die van Nicolien, Jurgen, Nout en Dolf die alle 4 meedoen met de Amsterdam Marathon zondag 18 oktober, nog eerst de uitslagen van een aantal wedstrijden die zijn blijven liggen. Begin ook maar meteen met een andere marathon, die van Brussel. Herbmarath30km
Herbert liep op zondag 4 oktober in mooi Brussel de 42 km & 195 m. in 3.50.12. Zonder echt lange duurlopen toch maar een tijd onder de 4 uur neer te zetten, klasse Herbert. Volgens Herbert zat het venijn in de staart. En dat venijn kun je ook in de tussentijden terug vinden? De tussentijden: 10 km 51.08, Halve 1.48.46, 30 km 2.36.44. Wat zou het geweest zijn Herbert als je wel lange duurlopen had gedaan Happy Misschien volgende keer? Benieuwd Herbert! Op de foto boven, ik denk in groen, Herbert op het 30 km punt in Brussel.
posbankloop
Zelfde dag andere plaats, de trail variant van de Posbankloop, de trail een week later, ook op zondag, deed Jan Pieter mee met de trail over 7,5 km. Jan Pieter was erg enthousiast, en gaat volgend jaar zeker voor meer uitdaging op de 15 km. Het ging lekker, mooi parcours en erg heuvelachtig, volgens Jan Pieter. En hij had ook goed gebruik kunnen maken van de heuveltechtniek zoals we die sinds kort toepassen. De tijd van Jan Pieter: 00:42:06
startnrBab
Claudette loopt volgens mij het ene record na het andere op de 5 en 10 km. Op de zelfde dag liep Claudette een 5 km. in weer een supertijd: 27:27. Geen nieuw p.r. maar wel weer in de buurt van haar p.r. Op de foto (link) voert Claudette de groep aan! Een hele mooie stoere foto van Claudette. (Foto: Titus Fierkens)
Veluweloop
En zondag 11 oktober was het weer tijd voor een andere leuke loop, ook in de buurt, de Hoge Veluwe Loop. Volgens mij heeft alleen Erik meegedaan met deze loop als Loopgroep Warnsborn. Op het mooie parcours liep Erik 44:32. En misschien heeft Erik na afloop nog even een bezoek gebracht, kan dan volgens mij voor niks, aan het Kröller Muller? Wie weet......
Lees meer ...
Comments

Posbankloop 2015

Posbamk15_sfeerbreedDe laatste wedstrijd in september is al sinds jaren de Posbankloop. En het lijkt wel op of ze daar, toen ze daar mee begonnen met deze loop, meteen een abonnement hebben afgesloten op mooi weer. Dit jaar was het niet anders. Dus starten een groot aantal lopers van Loopgroep Warnsborn ook dit jaar weer met erg mooi weer. (Meer zon was af en toe zou als toeschouwer en als fotograaf best fijn zijn geweest Sad ). Over foto gesproken, geprobeerd van iedere loper van Loopgroep Warnsborn een leuke foto te maken maar helaas. Gebruik mijn camera vooral om te filmen en haast nooit om te fotograferen. En dat merkte ik tijdens de wedstrijd erg goed waardoor vele van jullie mij voorbij liepen voorbij zonder dat ik jullie kon vastleggen. Desalniettemin hier de resultaten en later de foto's die wel gelukt zijn.

Tenminste als je verder leest! Lees meer ...
Comments

Bridge2Bridge 2015

b2bbalk1
Zondag 13 september was het weer tijd voor de grootste Arnhemse hardloopwedstrijd de Bridge to Bridge. HEt zou slecht weer worden, veel buien. Nou dat viel heel erg mee. Het was zelfs eerder te mooi, lees te warm, met name voor de lopers op de 6 mijl, dan slecht. De opkomst van leden van Loopgroep Warnsborn was lekker groot. Als ik niemand over het hoofd heb gezien hebben er maar liefst 22 lopers van onze loopgroep meegedaan. Met vaak grote tevredenheid!

En een dag ervoor hadden Liesbeth, Jacob en Jan Pieter zich uitgeleefd of de Veluwe Loop. De hardloop estafette over natuurlijk hoe kan het anders, de Veluwe.

Kijk verder voor de uitslag van de Bridge 2 Bridge van 2015. Met enkele foto's! (Later meer) en reacties van lopers!.
Lees meer ...
Comments

10 in Tilburg-Bruggenloop-

startberttimmer
Voor de vele uitslagen die straks binnenkomen van de Bridge2Bridge nog even snel de uitslagen van afgelopen week. Herbert liep in Tilburg de 10 E. Mijl in de mooie tijd van 1:17:38. In Nijmegen liep Gea de Bruggenloop, in 40.48 overbrugde Gea de 7 km! Claudette ging met haar familie (ook pa en broer liepen daar!) naar Duiven voor de Bert Timmer Memorial Loop. Claudette deed daar maar 27.02 over de 5 km. Met tegenwind! Volgens mij met zelfs een nieuw pr. voor haar op deze afstand. En een hele leuke loop volgens Claudette dus ook iets voor jullie voor volgend jaar! Lees meer ...
Comments

Rozendaalse Veldloop '15

StartRozend
De eerste helling van de Rozendaalse Veldloop, met als 5de, in fel groen shirt, Herbert!

De eerste woensdag in september en voor vele de eerste wedstrijd voor na de vakantie, één van de leukste lopen in de omgeving, de Rozendaalse Veldloop. Natuurlijk deden ook lopers van Loopgroep Warnsborn mee. Met name hardlopers die in april begonnen zijn met de beginnerscursus. Voor vele van hun de eerste hardloopwedstrijd in hun leven en dus een mijlpaal in hun leven! Overigens was dit ook jaren geleden mijn allereerst hardloopwedstrijd, gelopen in het eerste jaar, 1988, dat ik in Arnhem woonde. Happy

Theenadewedstrijd
En na de pittige inspanning was er voor iedereen thee!

Voor de prachtige uitslagen van alle lopers, kijk snel verder! Lees meer ...
Comments

Wedstrijden en testloop beginners in de vakantie tijd.

wedvak
In de vakantie zijn er een stuk minder wedstrijden. Maar in ieder geval 2 waaraan Warnsborners hebben meegedaan. De eerste op Vlieland, daar heeft Ronald de 10 km gelopen en oudlid Goos de 5 km. Judith en Ed vonden een wedstrijd een stukje verder weg. De Matterhorn Ultraks Trail "16K". Samen hebben ze meegedaan aan een zeer zware trail door de bergen. Uiteindelijk 17,1 km. met 1000 m. hoogtemeters.
Als bijna laatste hebben we met de beginners onze eigen niet echt wedstrijd 5 km testloop gedaan met de ex-beginners van april. Zo te zien zijn ze allemaal klaar voor de Rozendaalse Veldloop 5,5 km.
Als laatste, natuurlijk niet helemaal Loopgroep Warnsborn, maar omdat we vaak wel met Sifan Hassan het zelfde trainingsrondje gebruiken, ook de bijzondere prestatie van Sifan op de 1500 meter tijdens het WK Atletiek in Beijing. Ze veroverde daar brons maar Sifan, zelf zwaar ontevreden over haar prestatie vond dat ze daar op z'n minst zilver had verloren.

En nog 2 wedstrijden die nog net of net niet in de vakantie vallen. De eerste is Dodewaard, zaterdag 29 sept. heeft Claudette haar pr verbeterd op de 5 km. naar 26.53. Een dag later liep Jeffrey, als voorbereiding voor de marathon, de 28 km. van de N70 trailrun. Jeffrey deed er 3:20 uur over het hele zware parcours. En dat op een zeer warme dag. Goed bezig en goed onderweg voor de hele marathon Jeffrey!

Voor de uitslagen en een improvisatie filmpje van Sifan's wedstrijd, kijk verderrrrr ....r. Lees meer ...
Comments

Safariloop als testloop

pijl
Afgelopen donderdag hebben we, vooral voor de toekomstige deelnemers op de marathon, de Safariloop als testloop gedaan. Dus een 5 km. testloop op een pittig parkoers. Dit zijn de uitslagen:

Bjorn: 23.08, niv. B1
Jan Pieter: 23.21, niv. B1/A4
Susan: 24.02, niv. B1/A4
Jurgen: 23.33, niv. B1/A4
Susan: 24.02, niv. B1/A4
Nicolien: 24.49, Niv. A4

Er achter heb ik het niveau gezet zoals dat te vinden is in het tempotabel. Ben daarbij uitgegaan dat de Safariloop dermate zwaar is dat als je dit vergelijkt met een wegwedstrijd dat je die ongeveer een minuut sneller zou kunnen lopen. Dus een correctie toegepast van een minuut. Lees meer ...
Comments

2 x een halve marathon.

Zwolle
Het parkoers in Zwolle (gedeeltelijk).
Al een dikke week geleden twee uitslagen van een halve marathon. Je zou verwachten met de tijden die ze hebben gelopen dat ze samen hebben gelopen, maar nee hoor, Willem liep zaterdag 13 in Zwolle en Herbert liep de zelfde afstand op een parkoers in Maasdijk. Op zondag. Met maar 6 seconden verschil in tijd!
Willem Duthler Arnhem1:57:43
Herbert van Kraaij Arnhem 01:57:49
Maasdijk
De weg die Herbert tijdens de halve marathon heeft afgelegd in Maasdijk
En een paar dagen daarvoor was Susan al heel goed bezig geweest in een wedstrijd alleen voor Boslui Happy, daar werd ze op de crossloop de eerste dame. Van harte gefeliciteerd Susan. Prachtig gedaan.
Boslui
De uitslag van o.a. de cross met als eerste dame Susan! Lees meer ...
Comments

Bedriegertjesloop 2015

Bedriegertjesloop

Mijn favoriete loop in de buurt van Arnhem, hij was er weer. Zelf verhinderd ivm de training aan de beginners maar had wel gehoopt op een groot aantal deelnemers van Loopgroep Warnsborn. De deelname was deze keer blijkbaar niet zo groot. Tot nu toe heb ik van twee lopers gehoord dat ze daar zijn geweest. Freek, net nieuw na de beginnerscursus op de dinsdag en zaterdag. Freek liep een mooie 34.34 (Noem dat maar eens geen mooie tijd! Happy ) de 5 km. Zelf had Freek graag sneller gewild. Lekker blijven lopen en dan volgend jaar gebeurt dat vanzelf.
Frank (zaterdag en laatste tijd af en toe donderdag) liep de 11 km. in precies 1uur en 4 min. En echt geen seconde langer! Happy Mooi gedaan Freek & Frank!
En nu bijna een week later nog een uitslag, die van Giel. Giel had ook de 11 km gedaan en liep daar de prachtige tijd van 56.min. 50. Nog later een uitslag binnen gekregen, die van Dinant (maandaggroep), Dinant deed over de 11 km. 53 min.
Lees meer ...
Comments

Stuwwalloop en de 20 van Brussel

flybysstravaStuwwal
Wat een uitdaging was die Stuwwal toch in Oosterbeek afgelopen zaterdag (30 mei). En een aantal mensen van Loopgroep Warnsborn namen die uitdaging ook aan. Wat hier en daar flink afzien was. Heb zelf ook meegedaan en kan het nu 3 dagen later nog steeds voelen in mijn spieren. Mijn arme quadriceps, snik, dat ze zo gevoelig kunnen worden. Maar mooi was het met prima loopcondities. Niet te warm, zonnig, verfrissend windje.

Met z'n vieren: Aartje, Nicolien, Herbert en ik deden de 10 km. trail. Joukje en Goos liepen de 5, Jos en Ronald kozen voor de 15 km. Ook Ellen heeft gelopen alleen niet in Oosterbeek maar in Brussel!
Stuwwal Trailers
De deelnemers aan de Stuwwaltrail 10 km. Nicolien, Albert, Aartje en Herbert.

Meer hierover als je verder leest en dan kom je vanzelf de uitslagen te weten!

Lees meer ...
Comments

Carlijn en de Ooyse Landloop

Ooysestart
Bijna gemist een hele mooie uitslag. Carlijn (dinsdaggroep) heeft flink haar best gedaan op de tweede pinksterdag tijdens De Ooyse Landloop. Gefeliciteerd Carlijn met deze mooie tijd!

11. Carlijn: netto 22:49
Carlijn1Carlijn2
Carlijn bij de start en onderweg op de 5 km! Foto's gemaakt door Irene Kohlen en Sjoerd DammersLees meer ...
Comments

Jeffrey en de hardloop4daagse in Apeldoorn

JefboswegGekopieerd van m'n Facebook, in dit geval net zo makkelijk als opnieuw schrijven:

Weten jullie al dat Jeffrey (donderdaggroep en maandag Verheul/Pilatesgroep) vandaag de eerste etappe heeft afgelegd van de hardloop4daagse in Apeldoorn? Het eerste deel is volbracht, 17,1 km in 1:22:07. Positie 35 en Msen 4. Voor morgen Jeffrey alvast veel succes! http://www.hardloop4daagse.nl/ Nu nog maar 44,7 km te gaan.
Happy Voor de afloop, lees snel door na 'klik' op onderstaande link!Lees meer ...
Comments

Mariekes aan het dauwptrappen met een testloop?

Duno2015a
Een verzamelblog deze keer van alle belangrijke zaken die van 12 tot 17 mei hebben plaats gevonden. Te weten de testloop op het Safariloop parcours met de dinsdaggroep. Natuurlijk het dauwtrappen van enkele helden op de Hemelvaartdonderdag en tot slot op zondag 17 mei, de Marikenloop!

 • Testloop - Safariloop
 • Op dinsdag 12 mei hebben we als dinsdaggroep als testloop de Safarirun gedaan. Aan de overkant van de Kemperbergerweg hebben we de 5 km afgelegd op het altijd pittige parcours. Met voor sommige een nieuw pr op dit rondje met zijn groots verleden. Voor de uitslagen kijk snel verder. Heb daar ook meteen de indeling er achter gezet zoals je die in het schema voor de tempo's kunt terug vinden. En die we gaan gebruiken voor de oefentempoloop een week later.


 • Dauwtrappen
 • Met 7 dauwtrappers hebben we om 6 uur, of net iets later, verzameld op onze vaste dauwtrap-locatie , de parkeerplaats van de Westerbouwing in Oosterbeek. Op onze loop zijn we eerst richting Oosterbeek zelf gelopen, daar een lus gemaakt en toen richting Niveadorp en de Duno gegaan. En nog nooit bloeide ze zo mooi de Rododendron op de laan van Duno als dit jaar! ...... Hoe dit afliep? Lekker! Hoe lekker? Moet je even doorklikken! Met meer foto's van de dauw en zo ....!

 • Marikenloop
 • En toen was het zondag (17 mei, was er toen ook nog niet iemand jarig?) tijd voor de grootste Marikenloop van Nederland. En ook een leuk aantal dames van Loopgroep Warnsborn deden mee. Met soms zeer goede resultaten! Ga dat snel zien!
Lees meer ...
Comments

Bergrace By Night 2015

bergracebynight
Afgelopen vrijdag, 24 april, deden twee dames van onze loopgroep mee aan de Bergrace By Night . Volgens mij liep voor het eerst Marijke een wedstrijd over meer dan 5 km? Namelijk de 7,6 km. En Ernie ging voor de 5,6 km. En dat allemaal in het donker en aan het eind wacht dan de lange donkere helling van de Grebbeberg. gelukkig, zij het wel schaars, verlicht met de vele kaarsjes die de weg naar de top en naar de dierentuin wijzen. Ernie en Marijke, goed gedaan!

194 Ernie Vermolen Arnhem 7 00:37:39

201 Marijke de Boer Arnhem 37 00:46:40Lees meer ...
Comments

Uitslagen van zondag 19-4-2015

Drie uitslagen van afgelopen weekend:

Hanneke heeft de halve marathon gelopen in Bonn, en van twee kanten kunnen genieten van de Rijn.
967 (123) 10187 Van Breen, Hanneke (NEL)(10 km.) 00:59:09 Br: 02:09:47 Net: 02:06:11

Jeffrey en Jacob hebben meegedaan aan de IJsselloop in Deventer. Ook langs een rivier, nu langs een zijtak van de Rijn, hoe kan het anders met de IJsselloop de IJssel!

10289 Jeffrey Schoemaker Arnhem 10 km Dijkenloop 45:09
11031 Jacob Palijama Arnhem 10 km Dijkenloop 56:54

Driemaal een mooie prestatie en die 10 km. in 44 minuten laat vast niet lang op zich wachten Jeffrey! Hou vol!

De twee rivierenlopen: die van Bonn en die van Deventer:
halfmarathon IJsselloopLees meer ...
Comments

Testlopen op het Safariloop rondje

En de tijden van dezaterdag zijn ook bekend. Over ± 4 weken volgen nog de resultaten van de dinsdaggroep, die mogen dan het rondje lopen!
zat18-4-15bbewerkt

Deze week doen we veel testlopen op het Safarilooprondje. Woensdag 15 april beten de supergevorderde beginners de spits af. En ze zijn nu echt helemaal beginners af. Klaar voor wie het wil om naar de dinsdag/woensdagochtend of zaterdaggroepen te gaan. Hier zijn de mooie tijden:

Testloopapril15woensd

En een dag later was de donderdaggroep aan de buurt. Omdat je van de donderdaglopers normaal langer en verder lopen wat betreft training mochten zij kiezen tussen 1 of 2 rondjes.

Testloopapril16donderd

En dan nu ook van zaterdag! Freek vroeg er al om. Nou Freek hier zijn ze dan!

Testloopapril18zat8.30uur

En dan de 2e training op zaterdag ochtend:

Testloopapril18zat10uurLees meer ...
Comments

Duivelse wedstrijden in aantocht! (Duurt gelukkig nog wel een poos!)

Header4

Kreeg een email binnen over de Devil's Trail. Ton en ik hebben daar vorig jaar aan meegedaan. En beide waren we na afloop laaiend enthousiast. Zo enthousiast was ik zelfs dat ik daar een speciale cursus voor wou gaan organiseren dit jaar. Maar eerst natuurlijk belangrijk om te zorgen dat je zo wie zo mee kunt doen. Dat betekent dat je snel moet inschrijven. Die is namelijk sinds 1 april (geen duivels grapje Sad ) open. Tenslotte kunnen er per onderdeel maar 650 lopers starten. Ik heb me alvast meteen ingeschreven. En dat is gelukt. Benieuwd wie volgt!!!

Rijk van Nijmegen, 25-10-2015: 11, 22 & 42 km

Sint-jansberg_700
De Sint Jansberg, 1 van de beklimmingen en afdalingen op de Devilsloop in Nijmegen.

Nu zijn er voor die wedstrijd nog 2 andere ook "Devilslopen". Lijkt me wel wat omdaar met een groepje de hele suclus te gaan doen. Wie heeft er zin om ze alle drie te gaan doen? Dit zijn de andere 2!

Utrechtse Heuvelrug, 4-10-2015: 8, 16, 26 & 36 km
Utrechtse_heuvelrug_700

DAK Drunense Duinen, 18-10-2015: 11, 22 & 33 km
loonse_drunense_duinen_700
Lees meer ...
Comments

Herman, Rotterdam en 42 km!

Marathon-Rotterdamstreep

Zondag was het zover voor Herman, de dag voor zijn eerste marathon en dat tijdens de speciale jubileum editie van de Rotterdam Marathon namelijk de 35'ste. Zelf was ik ook in marathon stemming, las namelijk het, vooral voor lopers die ooit al eens de marathon hebben gelopen een leuke tip, het boek " Marathonloper" van Adelkader Benali. Een boek met 42 hoofdstukken. En bijna op elke hoofdstukken, dus elke kilometer beschrijft Abdel de pijntjes en probleempjes die je op de marathon tegen kunt komen. Met een heel spannend eind!

Gelukkig was bij Herman niet vanaf het begin, want dat ging uitstekend en in een mooi constant tempo, maar zo, in de woorden van Herman zelf: " tot 35 km ging het goed daarna heel veel kramp gehad". Maar toch, ondanks al die kramp, wel mooi uit gelopen dus Herman, gefeliciteerd met je eerste marathon. Knap gedaan. En het belangrijkste, zoals Herman zelf zei :"Voelde me verder prima en ..Was een geweldige belevenis". De tijd van Herman was 4:52:41. Zag toevallig al dat de volgende geweldige belevenis in Rotterdam gepland is op 10 april Happy en Herman, als je nog een spannend boek over de marathon wilt lenen .... dat kan, ik heb hem uit Happy.

Hermantrots
Deze medaille krijg je niet zomaar. Gefeliciteerd Herman!


Lees meer ...
Comments

Uitslagen Rondje Nederland 2015

Het was nat, erg nat, in Nederland toen we daar een rondje door gingen lopen. Zonde van zo'n hardloopfeestje. Of zoals "De Gelderlander" het schreef: "Regen tergt hardlopers bij Rondje Nederland". Vandaar ook dat sommige gezichten toch net anders keken dan gewoon, zoals op onderstaande foto. Wat mij dan weer de inspiratie gaf tot dit: de invulling van de prachtige gedachten van deze 4 deelnemers.

MirDorStepNatstripGlowaf

Het leverde in ieder geval leuke sfeerplaatsjes op met mooie diepe kleuren, zoals deze twee eendjes die het parcours overstaken en Natasja, Mirjam en ik, ergens rennend tussen Joppe en Bathmen.

Eendjes

AlbNatMir

Voor een link naar nog meer leuke foto's en voor de uitslagen, kijk snel verder!

Lees meer ...
Comments

Stevensloop 2015

Sfeerverslag Stevensloop 2015 from Losse Veter on Vimeo.


Zondag 15 maart was het bruggenlopen in Nijmegen. De Nijmeegse tegenhanger voor de Bridge to bridge? Zou zo maar kunnen Happy
Maar in ieder geval deden er tenminste 5 lopers van Loopgroep Warnsborn mee. Zoals Herman die het gebruikte als voorbereidingswedstrijd voor zijn marathon in Rotterdam over een paar weken. Jeffrey deed ook de halve en Aartje, Gea en Inge deden de 10 km. Inge en Gea werden, terecht als winnaar, op het station van Nijmegen, gefotografeerd.
IMG_2847

Als je verder kijkt, de uitslag.
Lees meer ...
Comments

Warnsborncross 2015

Hier dan eindelijk de uitslagen van de Warnsborncross, die op zondag 8 maart met prachtig weer plaats vond. We hebben twee groepsfoto's gemaakt, konden na afloop niet iedereen bij elkaar krijgen.
GrepmetMarjEnDinantWim AJASJJ
En zelfs bij deze twee missen we nog op de foto Judith, Giel, en Herbert. Gelukkig hebben we wel de uitslagen van hun Happy En als je binnenkort "verder kijkt-meer leest" zie je nog meer foto's. Bij de uitslag, goed om rekening mee te houden dat ze deze keer het parcours iets verlegd hebben, daardoor was het parcours 150 meter meer, en dus de 11 km. 300 meter meer.

En dan nu de uitslagen:
11 km. (de tweede tijd is de doorkomst na ronde 1)
101 Jeffrey 55:58 27:36
1001 Dinant 57:04 26:50
1106 Albert 57:56 27:36
1065 Susan 59:31 29:46
1079 Willem 1:04:02 30:19
1091 Aartje 1:04:38 ?
1070 Jos 1:15:03 36:30
5,5 km
79 Herbert 27:04
116 Giel 27:25
23 Jos 29:40
107 Wim 34:03
28 Judith 34:14
87 Marjolijne 35:51

Als je verder kijkt meer foto's, zoals twee die gemaakt zijn door Marjolijne.
Lees meer ...
Comments

Uitslagen Februariloop en de Jutbergloop

Jacob
Op de Februariloop in Bennekom, liepen niet alleen 1.5 lopers mee van Warnsborn (Jeffrey en als 'half', Ineke die drie maanden met de donderdaggroep in de herfst heeft meegelopen) maar ook twee fietsers, Liesbeth en Jacob. Zoals je hierboven ziet op de foto, bewaakt Jacob, op de fiets, prima de achterhoede van de loop. Leuke foto Jacob!

Jeffrey 1:42:18 (21,1km)
Ineke 57:38 (10 km.)
Jeffrey's eerste halve marathon. Goed gedaan Jeffrey, en volgens Jeffrey: "Ging goed maar erg glad". En dan toch maar even 1.42 lopen op je eerste halve. Knap werk!

Aan de andere kant van Arnhem was ook een wedstrijd, in Dieren, daar is met het populairder worden van de trails, de vroegere Jutbergloop omgedoopt tot Jutbergtrail. Niet zo heel raar want het was zo wie zo één van de zwaarste crosslopen met zware, steile hellingen en afdalingen. Dat het zwaar was en gevaarlijk vond volgens Maria de organisatie ook:"..is dit normaal bij een trail? Zoveel waarschuwingsborden dat het gevaarlijk is?" En: "Laatste 10 heuvels bijna recht op en neer. Stukken keien, vroeg me af waar de hunebedden waren. Linke soep, maar 1 x gevallen". En Aartje: " Geen 15, maar 16,1 km! Was wel te doen, alleen rond de 10 of 11 km. echt absurde en te gek voor woorden heuveltjes. Enorm steil! Ging zo'n 1,5 km. door. Maar zeer leuke en mooie trail!" De tijden:

Nicolien 1.36.01
Aartje 1:40:47
Maria 1:46:02

Er werden ook foto's gemaakt bij beide lopen. Helaas kon ik geen foto vinden van Jeffrey, Nicolien (en van Liesbeth) wel van Maria en Aartje op de Jutberg. Als je verder kijkt...Lees meer ...
Comments

Trail Stuwwalloop bijna vol!

Zaterdag 30 mei 2015, 8e Stuwwalloop Met onder ander een 10 en 20 km trail. Hoorde dat de trail al bijna vol zou zijn en alleen met voorinschrijving kun je meedoen. Voor de 10 is het maximum aantal deelnemers 250, dus die zal wel bijna vol zijn. Wil je nog meedoen, geef je dan snel op!

Inmidddels hebben Aartje en ik ons ongeschreven voor de 10 kilometer, wie doet er nog meer mee? Als er nog plaats is:

Foot in Mouth Embarrassed Laugh

Voor route en hoogteverschillen kijk verder!

Lees meer ...
Comments

Maria en de buffelloop

SafariMaria
(Detail foto van Eric Baetse/Kiekjesdief meer foto's van Erik en de Safarirun)

Maria heeft afgelopen zondag (25 jan.) flink "gebuffeld" tijdens de 10 km. loop van de Safarirun. Maria vond de tijd zelf geloof ik tegenvallen want ze was in Pannerden sneller geweest. Waarop ik natuurlijk aanvoerde dat je dat niet zomaar kunt vergelijken. Want de Buffelloop, zo heet namelijk de 10 km van de Safarirun, is onverhard, veel heuvels waarvan één zwaar en zoals je boven ziet, een parcours met "natte" sneeuw. Dus Maria, goed gedaan hoor! En je mag zeker tevreden zijn.

10 Maria Davids 1960 Arnhem 52:32 52:20Lees meer ...
Comments

Kaartje voor 10 EM Midwintermarathon

route

Wie zou er graag de 10 Engelse Mijl (±16 km.) van de Midwintermarathon willen lopen volgende week in Apeldoorn? Door privéomstandigheden heb ik van iemand een kaartje in de aanbieding voor de 10 EM. Interesse? Stuur dan een mail me naar mij en ik stuur je gegevens door aan de bezitter van het kaartje.

kaartjemidwintermLees meer ...
Comments

Herman en de 1/2 marathon van Egmond

Egmondstrand
Met een hele zware storm, meer dan een half uur vertraging wegens het hoge water en daardoor eerder een te smalle strand om alle lopers goed te kunnen laten lopen ging de halve marathon van Egmond toch van start. Van Loopgroep Warnsborn deed Herman mee.

Voor Hermans tijd en ervaring, kijk snel verder!
Lees meer ...
Comments

Pannerden Dijkencross: 1 & 2 & 3 & 4

De uitslagen van de eerste 2 Pannerden Dijkencrossen en 3 & 4:

Zondag 20 dec.
Ronald en ik deden mee met de 10 km.
Ronald werd 92’ste met 52,09 en ik werd 41’ste, op 44,54.

Een week later, Ronald nog wat hinder van de kuit van een week daarvoor opgelopen en ik werd door een licht griepje tegengehouden, werden we door 2 dames afgelost, Maria en Aartje.
90 Aartje 51,47
96 Maria 53,24
Goed gedaan dames, op naar de volgende zondag? Happy

Week 3, 4 januari.
Was er maar één deelnemer van Loopgroep Warnsborn: Bjorn, en Bjorn deed ook de 10 km.
44 Bjorn 45,01
Na een poosje minder fanatiek lopen een mooie comeback Bjorn! En nu op naar...? Vast een volgende snelle tijd...

Week was wat betreft Loopgroep Warnsborn een rustige week. Pannerden moesten het zonder ons doen de laatste keer. Tot in december dan maar weer ...
Lees meer ...
Comments

21 voor Ronald!

Volgens mij was Ronald dit jaar de enige die dit jaar, als Loopgroep Warnsborn lid, afgereisd is naar Emmerich voor de Adventslauf. Was ook bijna gegaan maar had, ook leuk en belangrijk, een afspraak met mijn familie dit weekend. Tenzij ik dus iemand vergeet, was Ronald de enige loper van onze loopgroep die aan de start stond en dan ook maar meteen, voor de langste afstand, de halve marathon ging.
We mogen trots op Ronald zijn want hij liep de halve in 1.58.24. Een mooie tijd! Ronald, goed gedaan en gefeliciteerd! En ‚lustig dat je je naam, Herr Rademacher, even voor Duitsland hebt aangepast. Happy
OorkRonaldLees meer ...
Comments

Montferlandrun 2014

Afgelopen zondag, 7 december, was het tijd voor de Montferlandrun. het kleinere en leukere zusje van de Zevenheudelvenloop. Hieronder de uitslagen van Loopgroep Warnsborners: maar eerst 2 tweets over deze loop:

Herman Arnhem 15 km Montferland Run 1:17:23
Nicolien Arnhem 15 km Montferland Run 1:18:03
Willem Arnhem 15 km Montferland Run 1:18:08
Ronald Wolfheze 15 km Montferland Run 1:21:02

Ook gelopen? Staat je tijd er nog niet bij? Geef dan snel door Happy

En de uitzending van Studio Sport gemist? Hier het verslag van Studio Sport. En nog een extra item over Paula Radcliff die ook meeliep. Wereldrecordhoudster op de marathon bij de dames.
Lees meer ...
Comments

Uitslag Zwarte Pieten Loop Bemmel

Herman heeft, tot zo ver ik het weet, als enige meegedaan aan de Zwarte Pieten Loop in Bemmel. Zoals Herman zelf schreef:” 10 km. in 50:52. na een weer te snelle start toch goed hersteld voor een goede gezellige eindsprint! Was gezellig!!! Geen andere lopers van LGWB gezien”. Nou andere lopers van LGWB, hebben jullie toch een gezellige loop gemist. En Herman goed gedaan! Op naar Egmond! Lees meer ...
Comments

Zevenheuvelenloop 2014

bovenkantzevenheuvelen
Afgelopen weekend was weer de grootste wedstrijd in de omgeving, deze keer werd het een zeer natte Zevenheuvelenloop in Nijmegen en Groesbeek. Ondanks de regen hebben er van Loopgroep Warnsborn veel lopers meegedaan. Met goede prestaties. Waar ik als trainer trots op ben is dat door de meeste lopers erg constant gelopen is. En mocht de volgende 5 km. in tijd anders zijn dan de voorgaande dan was dat vaak sneller. Zo bouw je een wedstrijd goed op! Mijn complimenten. En in iedergeval voor Maria, maar mogelijk voor meerdere lopers, bijvoorbeeld Erik? Nicolien? Jeffrey?, een nieuw pr op de Zevenheuvelen. In dat geval dubbel gefeliciteerd!

Alvast een mooi lang sfeerverslag van Omroep Gelderland:


En een korter sfeerverslag van Losse Veter:


En hier kun je de Studio Sport Uitzending terug vinden: http://nos.nl/artikel/722097-kuma-winnaar-zevenheuvelenloop.html

Kijk verder voor de uitslagen.....Lees meer ...
Comments

Bergrace bij Night en de bananenhandel.

bergrace14
Afgelopen vrijdag, 7 november was er de Bergrace by Night. Herman deed mee! En ondertussen zet Marieke, voor haar werk naar Benin, twee dames aan het werk!
MariekeAfrikaMeisjes
Meer weten? Lees snel verder ...........Lees meer ...
Comments

Berenloop Terschelling

Drie lopers van Loopgroep Warnsborn gaan het eerste weekend van nov’ 14 op Berenjacht op Terschelling. Zou ook kunnen dat ze er Berengoed willen lopen. In vullen wat volgens jouw van toepassing is Happy
Berenloop
Sfeerimpressie vanuit Terschelling van Goos en Ronald.
Vandaag is er dus, of Berengoed gelopen door twee, of twee Beren neergelegd. Eén keer op de 5 door Goos en de ander op de 10 door Carola. Beide deelnemers van de maandagavond gym. Mooie tijden Carola en Goos! Gefeliciteerd! Zei het al, mooie tijden, Goos werd in zijn categorie 9de, en Carola werd zelfs 4de, net niet op het podium. De vriendin van Carola, Lisette deed dat wel (nu niet maar in het voorjaar van 2014 wel deelneemster op maandagavond) met 26.12 derde. Lisette ook gefeliciteerd!
En morgen gaat Ronald vast een Berengoede uitslag op de 21 km lopen. Ronald alvast veel succes!

3 Lisette 1975 Arnhem 46:12
4 Carola 1971 Arnhem 47:18
9 Goos 1945 Oosterbeek 29:45

En de laatste beer is binnengehaald:
119 Ronald 1949 Wolfheze 2:01:53
Comments

Devil's Trail Nijmegen

bannerDevel2

Mijn zwaarste loop ooit, nou loop, mijn eerste trail. En wat voor één, op een echte duivels parcours. En wat een uitdaging en prachtige omgeving, een echte aanrader voor volgend jaar. Marjolijne, ik zou maar snel inschrijven als ik je was Happy Ton en ik hebben beide met deze loop meegedaan en, ik in ieder geval, denk Ton vast ook, heel blij dat we niet de 22 of 36 km hoefden te doen. Wij liepen de 11,11 km, de Lucifer trail. Met als hoogste punt de Duivelsberg. Hier alvast een paar foto’s. Meer en uitslagen en een alternatief voor Lucifer van Marjolijne. Maar nu, auw mijn bovenbenen, wat een spierpijn en dat al na 1 dag, meestal na 3 dagen is het op zijn ergst dus dat kan nog wat worden.

WeilandTonbijnafinish

Lees meer ...
Comments

20 km. van Parijs - 10 km Loenermarkt

Afgelopen zondag 12 oktober was de dag voor Nicolien. De 20 km, van Parijs. Via Whattsapp vernam ik van Nicolien dat ze de 20 km in 1.59 uur had gelopen.
waar is Nico
Dus mooi boven de 10 per uur gebleven. Volgens Nicolien zelf: "was wel lastig lopen ivm de drukte, had best sneller gewild en gekund! En erg genoten, en vooral dat laatste is natuurlijk in Parijs het meeste belangrijke. Goed gedaan Nicolien!!!

Een dag eerder had Ton al gelopen, de 10 nog wat km. op de Loenermarktloop. Zoals Ton zelf schrijft:" nergens echt vlak, af en toe zanderig, heel mooi en maar 150 deelnemers". Tijd 59.36. En hier Ton in actie op de hei van Loenen:
TonLoenen
Nou Ton, een goede voorbereiding voor de Devilsloop in Nijmegen, ik lig nu al in of op een verslagen positie,snik.
Comments

De uitslagen van de Posbankloop

Erg laat, maar toch nog de uitslagen van de Posbankloop, maar eerst, voordat dat ook zo, te laat gaat worden, de uitslag van Herman op de Hoge Veluwe Loop. Als ik het goed heb is Herman de enige loper geweest van Loopgroep Warnsborn die heeft meegedaan aan deze mooie loop.
Gezenderd_hert
Met wat geluk had je deze snelle ook kunnen zien .... Happy

197 Herman Arnhem Netherlands 00:51:07

En kijk verder voor de uitslagen op de Posbankloop.....
Lees meer ...
Comments

Uitslagen Dam tot Dam 2014

Een week na de 10 Engelse mijlen n Arnhem had ook Amsterdam zijn 10 mijl. En tussen de 45.000 deelnemers waren er ook 2 van Loopgroep Warnsborn. Ineke en Jos (K.) Beiden gaan ook lopen bij de Zevenheuvelenloop en ben nu al benieuwd wat voor een prachtige tijden zij daar gaan lopen. Want alle 2 hebben in Amsterdam een bijzondere prestatie neergezet. Jos zelfs nadat hij dus eerst vorige week al voor het eerst een 10 EM had gelopen. Een week later verbeterde Jos zijn tijd alweer. In Arnhem liep Jos nog net onder de 1.28. nl 1.27.58 in Amsterdam kon het nog zelfs nog 90 seconden sneller. Hieronder vind je de prachtige resultaten. Ineke en Jos, gefeliciteerd, met complimenten. En speciaal voor Jos, nu echt rustig aandoen. Rust is nl de meest belangrijke onderdeel van je training. Happy

Jos K. 10 Engelse Mijl 1:26:23
Ineke de R. 10 Engelse Mijl 1:29:48
Comments

BridgeToBridge 2014

Vandaag met perfect weer de BridgetoBridge. Waar natuurlijk een groot aantal lopers van Loopgroep Warnsborn aan meededen. Onderstaand de uitslag voor zover ik van iedereen weet dat zij/hij meededen en heb ik je toch gemist. Laat het vooral weten! Even enkele bijzondere klasseringen:

3 mijl.

Petra, ex-beginner en nu voor het eerst de 5 km. achter elkaar doorgelopen. Klasse! Waar het lijden in de heuvels van Rozendaal wel niet goed voor is geweest! Happy Goos en Marjolein onder de 30! Marjolien zelfs dik! Bijna onder de 28! En echtgenoot Marco zelfs onder de 25. Sneller dan 12 km per uur.

6 mijl.

Gea voor het eerst de 6 Mijl? Dacht het wel, en meteen een gave 1.03. Marjolijne, sneller dan vorig jaar, toen ze net verdorie boven het uur uit kwam. Nu dus eronder! Ernie, helemaal blij met de mooie tijd van 59.30. Jeffrey was de snelste van zijn bedrijf dat meedeed aan de bedrijvenloop, met natuurlijk een mooie tijd. Dik onder de 50!

10 mijl.

En op de langste afstand, Herman, de eerste stap gezet na de marathon? Met alvast een mooie start op de 16 km en nog wat meters. Als laatste, een zeer bijzondere prestatie, ik bedoel maar, in mei beginnen met de beginnerscursus en dan nu meedoen met de 10 Engelse Mijl? En dan zomaar 1.27.58 lopen? Word ik zelfs stil van! Jos een heel bijzondere prestatie. En voor het eerst zo'n lange afstand, Jozien. Ook in een geweldige tijd.

Iedereen van harte gefeliciteerd met de prachtige tijden!
UitslagenB2B14
Comments

Uitslagen Rozendaalse Veldloop

Vandaag (3 sept. '14) is het een bijzondere dag voor een aantal beginners, want voor het eerst gaan ze een wedstrijd lopen. En niet zomaar een wedstrijd, de altijd zware 5 en een halve kilometer van de Rozendaalse veldloop. Gelukkig hadden we er goed weer bij, zelfs een beetje, volgens Petra, een beetje te warm. En daar was ik het best mee eens. Ben natuurlijk erg trots op deze nieuwe loophelden. Een groep die zich onderscheidt in doorzettingsvermogen en goede resultaten. De nieuwe helden op een rijtje:

Rozend3
Marco, Marjolein, Petra, Marijke, Femke, Kelly en Jos.
Klaar de 5 en een 1/2 van Rozendaal.

De nieuwe helden op een rijtje, nu met trainer:
Rozend1
Marco, Marjolein, Petra, Albert, Marijke, Femke, Kelly en Jos.
Klaar de 5 en een 1/2 van Rozendaal.

Er hadden trouwens veel meer lopers van Warnsborn meegedaan. ik was dan ook heel tevreden over de opkomst. En dan nu de uitslagen!
uitslagRozendaal14
Lees meer ...
Comments

Triatlon Maria en Ton

Maria en Ton hebben afgelopen zaterdag voor het eerst een triatlon gedaan. Maria een achtste en Ton een kwart. Maria deed er 1 uur 50 en 12 seconden over. Ton deed over er 2 uur 54 min. en 23 seconden over. Marjolijne was de suppoost en helper van Maria. Vond dat Maria het super had gedaan. En Marjolijne vond de organisatie erg ontspannen. Had ook genoten van de sfeer. Kan ook lastig zijn die ontspannen sfeer en organisatie want zo moest met het fietsen zelf de weg gevonden worden. Was dus niet gepijld waardoor de zoon van Ton, die ook deelnam, de weg kwijtraakte! Eventjes. Maria vond het ook superleuk om te doen. Benieuwd Maria en Ton of er nog leuke foto’s van gemaakt zijn!
Comments

3e uitslagen rond de langste dag van het jaar.

Zaterdag liep eerst Ernie de 10,5 km tijdens de Groot Ginkelse Loop, Ernie: "1.07.13 Het ging goed en het was echt een super mooie loop!"
Fantastisch gedaan Ernie!
Een dag later was het tijd voor Rob, Rob liep de 7,5 km in Westervoort, Rob:"Mooi weer, eerst op de dijk wind in de rug, (niet eens gemerkt dacht dat ik zo makkelijk liep Winking ) heb 35,14 gelopen. Niet super maar snel genoeg om 1e te worden bij de 60+. Heb me niet opgefokt en aan de loopstijl blijven werken." Prachtig Rob, heel goed gedaan!
Hanneke liep zondag de Stoomtramloop, prachtige naam voor een wedstrijd, en helemaal als die loopt van Medemblik naar Hoorn. Daar is Hanneke is ondermeer dit tegen gekomen:
Twisk-2013
Twisk? Ik had er nog nooit van gehoord of gelezen. Zou zo een plaatje kunnen zijn uit een film.
Maar of ze dit mooie stationnetje ook gezien heeft? Zou zo maar kunnen van niet want Hanneke liep maar liefst 6 minuten sneller dan tijdens de Leiden Marathon en liep nu 2:06:25. En Hanneke, mocht je nou terug naar Hoorn met de stoomtram? Of was het juist andersom?
En zijn nog andere lopers actief geweest?Lees meer ...
Comments

Halve marathon Zwolle

plattegrond2014Zw
Bjorn heeft de halve marathon gelopen in Zwolle! Mooi onder de 1 uur 40, om precies te zijn:
7237 Bjorn Halve Marathon 1:39:37. Bjorn mooi gedaan en van harte gefeliciteerd!

Onder de tussentijden van Bjorn! Mooi regelmatig, 3 rondjes met maar en verschil van maxim. 29 sec.
2,5 km 11:47 (11:47)
8,7 km 40:46 (28:59)
14,9 km 1:10:14 (29:28)
Netto tijd 1:39:37 (29:23)
Bruto tijd 1:41:35
Snelheid 12,708 km/uur
Comments

5 Van Wijchen

5vwweblogo2014
Ik kreeg een uitnodiging voor alle lopers voor een 5 km loop in Wijchen. Breng jullie daarvan graag op de hoogte, dus:

Op zaterdag 30 augustus organiseert Atletiek Vereniging Wijchen in samenwerking met topatleet Jesper van der Wielen voor de derde maal de 5 van Wijchen. Dit is een gecertificeerde 5 km wegwedstrijd voor zowel recreant als wedstrijd loper. Uniek aan de wedstrijd zijn de spectaculaire Gala Run, het buffet en het feest ter afsluiting van de dag. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een persoonlijk record en gezelligheid voor uw gehele hardloopgroep!

Comments

Stuwwalloop en Loopgroep Warnsborn

Volgens mij had de organisatie van de Stuwwalloop niet op de ideale omstandigheden gerekend om te gaan hardlopen op de laatste zaterdag van mei. Hadden te weinig startnummers of te weinig tijd om iedereen goed in te schrijven. Vandaar dat op de 5 km veel lopers zonder startnummer mochten deelnemen. Aardig maar ook lastig, in het geval van Jos, (niet met een W. maar met een K.) want als cursist van de beginnersgroep deed Jos al na 6 weken mee met de allereerste wedstrijd. En finishte in een zelfgeklokte tijd van 27.04. En daar moest Jos het meedoen want zonder startnummer kom je helaas niet in het officiële klassement voor. Maar een zeer knappe prestatie, voor een beginner, hoewel ik dat natuurlijk als trainer het ook wel erg snel vind om na 6 weken al aan een wedstrijd mee te doen. Maar zo te zien en naar eigen zeggen van Jos ging het allemaal erg goed. En was Jos helemaal enthousiast geworden na zijn eerste wedstrijd en ondertussen ook al weer ingeschreven voor de B2B in september. Dat wordt dus wel met een startnummer!
Jos was natuurlijk niet de enige die meedeed van Loopgroep Warnsborn en een goede tijd liep.
RudieStuwwal
Over startnummers gesproken, Rudie heeft hier wel een heel mooi nummer, of dat door het nummer komt of door Rudie's conditie, Rudie ziet er uit of ie het nog een keer gaat lopen en dat na een goed gelopen tijd. Knap Rudie!
Dat geldt nl. ook voor Goos, Erik, Ronald, Rudie en Eveline. Voor de uitslagen, kijk snel verder.....Lees meer ...
Comments

Uitslagen Marikenloop en Leiden Marathon '14

Deze week 4 uitslagen over 2 wedstrijden, en 3 afstanden waarbij 3 dichtbij, Nijmegen en 1 een stuk verder gelopen zijn, in Leiden. En dat allemaal door dames. Voor Nijmegen ook logisch want dat was de Marikenloop en dus alleen voor Lady's! De gentlemen mochten al aan het bier op het terras. Of aan de koffie en thee. Over terras gesproken, voor het terras uitstekend weer en dan kan hardlopend vaak te warm zijn. Daarom Marjolijne, Gea, Ernie en Hanneke goed bezig geweest! Complimenten. (En wie nog meer.....?)

Marikenloop, 5 km.


Marjolijne Lutke Schiphol 00:29:34
Gea Bregt 00:29:12

Marikenloop, 10 km.
Ernie Vermolen 1.04.26

Leiden Marathon
Hanneke van Breen, Arnhem, 21km, 2:11:52


Comments

Uitslagen Bergrace By Night

Van Loopgroep Warnsborn ben ik tot nu toe 2 deelnemers tegengekomen met deze uitslag:

1. Maria Davids, Arnhem, V50, 21 : 00:29:24
57.Herman Winnemuller, Arnhem, M40, 289: 01:05:12


Maria deed " de lange" 5 km. en werd 1e in haar categorie, gefeliciteerd Maria, heb je nog een prijs gekregen?
En Herman kwam uit in op de 12 km. Mooie tijden voor beiden in het donker! Goed gedaan!
Comments

IJsselloop Deventer

deventer

Afgelopen zondag hebben Liesbeth, Rudie en Jacob goed hun best gedaan in Deventer! Met deze mooie resultaten:
4658 Rudie Gorter RISO 3 10 km Dijkenloop 53:19

4759 Liesbeth Maasland Arnhem 10 km Dijkenloop 59:20

4783 Jacob Palijama Arnhem 10 km Dijkenloop 54:28

Comments

Uitslagen Rondje Nederland

Ik zag sneeuw! En dat kwam niet doordat ik zo diep ging maar door de zware buien die tijdens de 10 km. over "Het Openlucht Museum" trok en ons geselde met regen, sneeuw en zelfs hagel. Met z'n allen trotseerden we de zware omstandigheden en, best een wonder, de meeste die ik sprak waren erg tevreden over hun tijd! Daarvoor werd ook goed gelopen, op de 5 km. Voor deze lopers gelukkig onder veel betere omstandigheden, zonnige tot bewolkt en vooral droog. Als je verder kijkt zie je de uitslagen, niet alleen van Rondje Nederland maar ook van een leuke wedstrijd in Hoorn. Een Dijkenloop. Hanneke deed daar mee aan ook een 10 km. En liep daar in twee opzichten een prachtige tijd. Omdat het een goede tijd is natuurlijk maar ook omdat het een prachtig mooi rond getal is. Kijk snel verder voor de uitslagen!

Marc

Lees meer ...
Comments

Warnsborncross 2014

Het was perfect weer om lekker over de hei van Warnsborn te wandelen op 9 maart. Maar het was juist die zondag de tijd voor de jaarlijkse Warnsborncross, en dat was, met de eerste dag in '14 die boven de 20 º C zou uitkomen, best warm. Dus slim om dan, zeker als je meer dan 1 rondje loopt om niet te snel weg te gaan. Hoe moeilijk dat is, niet te snel starten, merkte zelfs die dag jullie trainer want ik zag na de eerste doorkomst het tweede rondje eigelijk niet meer zo zitten. Want wat had ik het warm op de klim naar de doorkomst/finish op de hei bij het monument voor Clemens. Was vast niet de enige. Maar er waren ook Loopgroep Warnsborners die goed de krachten hadden verdeeld. Zoals Susan, die kwam elke ronde, en de enige van #LGWB die de 16,5 km. liep, vrolijk lachen door. Kanjer!
Hier alvast een paar foto's, gemaakt door Rudi's echtgenoot. Voor de uitslagen, en het resultaat van jullie trainer op Strava en Run.GPS, kijk gauw verder!
TonHermanBjornBasLees meer ...
Comments

Testrondjes voor Warnsborncross 2014

Volgende week zondag, 9 maart is er de Warnsborncross 2014, start 11.00 uur. En natuurlijk harstikke leuk als er zoveel mogelijk Loopgroep Warnsborners die zondag meedoen. Het liefst in Warnsborn groen. En om goed voorbereid te zijn heb ik twee mogelijkheden om het rondje deze week, zaterdag met de 10.00 uur groep en aankomende woensdagochtend 9.00 uur, te verkennen. Vandaag al met Yvonne gelopen. Het parcours ligt er aardig bij. Kan slechter na al die regen die we de afgelopen tijd hebben gehad. Hier de "Stravaroute" die Yvonne en ik hebben gelopen:
Bij 1 van die 2 keren wil ik toch wel mijn 2e achievement verbeteren op de 400 meter onverharde klim Happy leuke uitdaging! Wie doet mee? Lees meer ...
Comments

Februariloop-Bennekom, Midwintermarathon-Apeldoorn, Winterboslooop-Beek

Het was een zeer modderige Februariloop dit jaar in Bennekom. De overvloedige regenval liet een parcours achter met veel plassen. Dus weer een lekker zwaar parcours waar verschillende lopers, ook van Loopgroep Warnsborn, zich lekker op konden uitleven. Met deze resultaten. En de pa en ma van Liesbeth hadden er weer een mooi evenement van gemaakt!
De schoenen van Ton na de 10 km. van de Februariloop in Bennekom.
Een ander resultaat na afloop van de Februariloop. Hier de schoenen van Ton na afloop van zijn 10 km.

Voor de resultaten van de februariloop in Bennekom, de Minimarathon in Apeldoorn, en de Winterbosloop in Beek. Kijk snel verder! Lees meer ...
Comments

Uitslagen van de Safarirun 2014 Loopgroep Warnsborn

8e-safariloopfotoiso
De start van de 8'ste Safariloop, de voorloper van de Safarirun.
De Start was toen nog bij Casa Nova
.

Afgelopen weekend werd onder zware omstandigheden, het weer was aardig, maar na de regen van afgelopen week het parcours vreselijk modderig. Daar trokken de stoere Warnsborners natuurlijk niets van aan en deden goed hun best op de 5 of 10 km! Hier de uitslagen:

UitslagenSafariloop2014

Lees meer ...
Comments

Film Montferland Kids Run op 21-12-2013

Vijf lopers van Loopgroep Warnsborn deden mee aan de Montferland Kids Run op 21 december in Stokkum, Montferland. Namelijk Lieke, (met camera) Laura, Atty en Emma, en Monte. Meer dan 3 km hardlopen in het donker. Monica de organisator van dit leuke evenement vroeg of ik dit wou filmen. Hier het resultaat voor de Kids Run! Later de 17 km.
Lees meer ...
Comments

Dijkencross-Pannerden-2013-14-22 dec.

Het was gezellig in "Cafe De Dijk" in Pannerden na afloop van de wedstrijd.

Zoals de snelste tijden na 3 keer lopen door Eveline en Bjorn. En Eveline mocht deze keer zelfs 2 prijzen halen, de tweede prijs voor de dames op de 10 voor de vierde loop, en Proficiat!, de eerste prijs in het algemeen klassement voor de dames. Deze overwinning kreeg Eveline niet cadeau, vorige week troefde Eveline nog mooi nummer 2 (eindklassement en bij de derde loop) Renee, af, dit maal waren de rollen omgekeerd. Eveline moest bij de laatste 2 km. Renee laten gaan maar kon het verschil beperken tot 16 seconden en hield daarmee nog genoeg voorsprong over om eerste te worden in het eind klassement.


Eveline krijgt de bloemen voor de eerste plaats in het eindklassement. Op de achtergrond de andere lopers van Loopgroep Warnsborn.

Hieronder kun je de uitslagen vinden van zowel de laatste keer en meteen van het eindklassement. Erik en Ronald staan niet in het eindklassement, hun resultaat staat daarom er apart onder. En nog een vermelding voor Maria.

Eindpos.,108 Goos Baaren, Oosterbeek: 31,46, 32,06, 31,10, 32,48 eindscore: 95,02

Eindpos., 41 Eveline van Buel, Arnhem: 42,14/0,00/42,02/41,27 eindscore: 125,43
Eindpos., 57 Bjorn Kloosterman, Arnhem: 44,57/0,00/44,42/44,16 eindscore: 133,55
Eindpos., 62 Albert Stoter, Arnhem: 46,10/0,00/44,50/45,15 eindscore: 136,15
Eindpos., 62 Rob Huiberts, Arnhem: 47,36/47,17/41,41/47,31 eindscore: 136,29

51 Erik Huiskamp, Arnhem, 42,35
98, Ronald Rademaker, Wolfhese, 49,10

En Maria was ook het nieuwe jaar goed begonnen, had het eerste weekend meegedaan aan een bosloop in/rond? Nijmegen, met de tijd die vergelijkbaar was met de tijd op het testloopje Safariloop, en dat was: 27.30

De resultaten van de vorige weken zie je als je verder kijkt en leest! Lees meer ...
Comments

Uitslagen #LGWB op De Derdekerstdagloop

Wat een fantastische Derde kerstdagloop was het. Helemaal trots op mijn lopers die in zo groet getale meededen met deze loop. Met bijzondere prestaties van alle en enkele in het bijzonder. Zoals de geweldige prestaties van bijvoorbeeld Eveline en Susan op hun eerste halve marathon en van Wendy, Mirjam, Natasja ha, Ernie en Constant (na afronden van de beginnerscursus, een extra duim voor Constant !!). (Mocht ik je vergeten hebben en het ook voor de eerste keer gelopen hebben, geef het dan maar gauw door. Zet ik je er ook bij! )
5-7AfterThe Rain
Een leuk groepje lopers van Warnsborn na de enerverende 7 km'ters van de derde Kerstdagloop.

En dan hier de uitslagen: (moeten nog vele doorkrijgen, als je ze doorgeeft zet ik je tijd er snel bij! Zit je naam er ook niet bij dan helemaal doorgeven natuurlik want dan heb ik je gemist!)

1/2 Marathon:
Eveline: 1.34.45 (4e dame)
Susan: 1.49.45

14 Km:
Hanne: 1.16.15 (volgens Strava)

7 Km:
Rob 35.40
Jacob 40.22
Ton 41.24
Wendy 41:32
Maria 42.00
Rudie 42.17
Jos 44.14 ±
Constant 48.03
Liesbeth 48.48
Ernie 49.32
Hermine 51:15
Natasja 55.00
Ronald 53.12 (gelopen als Superbegeleider/haas van dacht ik ene Jan die 70 werd)
Mirjam 58.07
Albert 58.07

Nog een "schokkende" opname van de start van de 7 km:
Comments

Uitslag Emmerich Adventslauf 2013

Er waren niet veel Warnsborners die helemaal naar Duitsland wilden om in Emmerich te gaan lopen. Jammer want nu heeft Ronald (die eigenlijk helemaal niet wilde lopen maar wel wilde rijden en kijken) dan toch maar met Jos als supercoach de 10 km. gelopen. Heel goed Ronald en Jos natuurlijk ook! Want staat ook weer eens eindelijk de naam Loopgroep Warnsborn in de uitslagen. Hier de tijden:
11. 368 Wolters, Jos 1957 Loopgroep Warnsborn 1:02:20
14. 367 Rademacher, Ronald 1949 Loopgroep Warnsborn 1:02:20
Comments

Van beginner tot 15 km loopster in 10 weken

Deze week maar één uitslag, maar wat voor één. Een erg talentvolle beginner, want in oktober is Tess begonnen met de beginnerscursus. En de cursus is nog niet afgelopen en Tess loopt maar liefst de 15 km. en dat in een tijd van 1 uur 31 minuten. Wel goed om te vermelden, want voordat andere cursisten ook denken dat te kunnen of moeten doen. Tess is niet helemaal een beginner, is na een blessure begonnen bij de beginners om meer aandacht aan looptechniek te kunnen besteden en rustig op te kunnen bouwen. Vooral dat laatste vond Tess best moeilijk. Vandaar dat ze nu ook op de dinsdag loopt. En voor echte beginners, nog niet aan beginnen 15 km. Eerst de 5 km! Eerst ook een hele mooie afstand. En kun je, eigen ervaring, helemaal op stuk gaan!

Happy

Hieronder het parcours wat Tess gelopen heeft, wel leuk om te zien als afwisseling van de B2B, een andere bruggenloop dan die in Arnhem. En daarna de tijden van Tess met tussentijden.

BruggeloopR'dam_698x567

Naam: Tess van Breugel, Snelheid 9,886 km/uur, 5 km.: 29:57 (29:57), 10 km.: 1:01:24 (31:27), Netto tijd 1:31:02

Lees meer ...
Comments

Kerstmannen (vrouwen) (bijna) in Warnsborn

Kreeg van Paul (dinsdaggroep en beginners oktober) een mailtje met groot nieuws. Aanstaande zaterdag organiseert de Rotaryclub een speciale loop in de buurt van Warnsborn nl. bij de kerk van Schaarsbergen. Hieronder kun je alle bijzonderheden lezen, het schijnt te maken hebben met de Kerstman, kijk zelf maar.

Posterkersmannen

Hier nog even de tekst op de poster:

14 December: Kemperbergerweg 800, 6816 RS Arnhem
voorafgaand aan de Kerstmarkt.
Warming up: 15:30, startschot om 16:00!

Loop mee voor het Jeugdsportfonds. Een ca. 3km fun-kerstloop door de fraaie Noord Arnhemse bossen en landerijen. Deelname voor Jong & Oud. Alle deelnemers lopen verkleed als kerstman het eenvoudige parcours en steunen hiermee het Jeugdsportfonds Arnhem. Schrijf je snel in en ren mee! Vol=Vol.


Zo doe je mee:
Inschrijven € 10.- p.p.
incl. Kerstmanpakken!
Keuze uit twee maten.
via de website:
www.arnhem.rotarysantarun.nl


Je kunt ook sponsor worden, lees daarvoor verder:

Lees meer ...
Comments

Horaloop - Montferlandrun 2013

Tot nu toe heb ik de uitslagen gevonden van Bjorn (Ede-Horaloop) en van Jantien en Koen van de Montferland. Mochten er nog meer zijn dan hoop ik ze spoedig aan het lijstje toe te voegen.
Lees meer ...
Comments

Zeven!

Diba
De uitslagen van het Zevenheuvelen weekend, in een totaal willekeurige volgorde. Als je verder leest!
Lees meer ...
Comments

Bergrace By Night - Berenloop

Een nog snellere prestatie van Eveline met de zelfde plaats in de uitslag op de Bergrace By Night, namelijk 9'de. Ook Herman is daar heel snel de Grebbeberg berg opgerend! Over de berg via het pad met de 1000 kaarsjes naar de finish bij de dierentuin.

Nu uitgebreid met ook een bijzondere prestatie van Nicolien!

logo od
Maar helaas, de ijsbeer hieronder kon lekker blijven liggen want de wind ...... werd een storm!
Beer(enloop)afgelast
Gelukkig ging een dag eerder voor Goos, de Kleine Berenloop, wel door. Dus waren Ronald en Goos toch niet voor niks helemaal naar Terschelling gezeild.
GoosBeer
Goos na afloop van de Kleine Berenloop. Zo fris als een hoentje!
Kijk verder voor de uitslagen. Lees meer ...
Comments

Hanne op de Monnikenloop

Een uitslag uit Schiermonnikoog. Alle uitslagen zijn natuurlijk bijzondere prestaties maar deze van Hanne is wel extra bijzonder. Want:" Snipverkouden en een gebroken elleboog, maar verdomd mooi. 16km in 1:24:07, Monnikenloop Schiermonnikoog".

HanneVlieland
Hanne onderweg op de Moniikenloop, foto gemaakt door Floor?

Volgende week vast weer uitslagen vanaf een Waddeneiland, Ronald op de Berenloop en Goos de ochtendloop een dag eerder. Tenminste, als het weer goed genoeg is om per zeilboot Albino, de oversteek te maken naar Terschelling. Anders alleen de uitslagen, niet met duinen op het parcours maar wel de Rhedense Berg , van de Bergrace By Night op 1 november!

Comments

Habitat for Humanity & Zevenheuvelenloop

Ik kreeg een mail binnen van Habitat for Humanity of ik aandacht wou schenken aan hun actie door bijvoorbeeld op de website te zetten voor hun "teamlopers" die meedoen aan de Zevenheuvelenloop. Zij zoeken daarvoor nog lopers, dus heb je nog niet ingeschreven (dacht dat in donderdag hoorde dat de inschrijving vol wasHappy )is dit je kans om nog aan een inschrijving te komen! En dat gecombineerd met een goed doel. Hier alvast het verzoek aan mij en als je verder leest de rest!


BouwMeeLogo

Wij zijn Habitat for Humanity, een non-profit organisatie die bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater – dat is de basis. Daarom bouwt Habitat huizen, samen met de nieuwe huiseigenaren. Habitat is actief in meer dan 70 landen. Wereldwijd leven dankzij Habitat al meer dan 600.000 gezinnen (3 miljoen mensen) in een veilig huis. Zij hebben nu uitzicht op een hoopvolle toekomst. Dit jaar doen we voor het eerst met een team lopers mee aan de Zevenheuvelenloop. Omdat wij nog startbewijzen beschikbaar hebben en op zoek zijn naar lopers die zich bij ons team willen aansluiten, wij vragen u om onderstaand bericht onder uw leden te verspreiden en/of op uw website te plaatsen. Wij hopen van harte dat u ons wilt helpen deelnemers te werven! Bij voorbaat heel hartelijk dank!

Lees meer ...
Comments

Parkoersverkenning Night Trail Montferland

Maandagochtend heb ik met Monica Regtien van de Loopgroep Westduif, en haar 3 medeorganisatoren van de Night Trail Montferland, het parcours verkend van deze trail die voor het eerst gehouden wordt in december. Dat was, zelfs bij licht, behoorlijk afzien. En zoals verwacht wordt het 21 december een prachtige uitdagende loop! Maar dan wel in het donker!
UitzichtBeek
Monica en haar collega organisatoren voor het landschap van de Night Trail, zal er over een paar maanden anders en vooral donker uitzien!

Heb je nog niet opgegeven en je wilt meedoen moet je nu echt opschieten, want de loop is al voor 2/3 vol! Dus wacht vooral niet te lang. En dat geldt ook voor de Kids Run, na de herfstvakantie wordt de scholen uit de buurt benadert en zal ook die snel vol lopen!
Lees meer ...
Comments

20km. Parijs en de halve marathon in Eindhoven

De uitslagen van de dames en heer in Parijs, (zoals ik dat heb doorgekregen), met zoals te zien op de foto, als resultaat hele tevreden gezichten. 5 x m'n complimenten. Maar ook natuurlijk van Herman in Eindhoven.
De5van20Parijs
Kijk gauw verder voor de mooie tijden.... Lees meer ...
Comments

Gea en Bas op de Hoge Veluwe Loop 2013

Bijna gemist maar toch nog op het laatst doorgekregen: De uitslag van Gea en Bas op de 5 en de 10 km. van de Hoge Veluwe Loop.
GeaBasLees meer ...
Comments

Uitslagen Loopgroep Warnsborn Posbank 2013

Prachtig weer en een pracht parcours. Veel publiek, uitstekende sfeer. Prima condities voor goede resultaten op de Posbankloop in 2013. En die werden dan ook gehaald. Daar konden klachten als steken in de zij, misselijkheid, moeilijk ademhalen, pijnlijke knie en een protesterende voet niets tegendoen.

Alvast de bijzondere prestaties van Loopgroep Warnsborners:

De eerste is wel het meest in het oogspringend, de klassering van Rob, Rob liep de snelste tijd, 2min. 48 sec, op "De Muur" in de leeftijdscategorie M55.
Er staat een leuk verslag geschreven van de wedstrijd in Nieuws.nl en waar je onderaan de site deze foto tegenkomt:
Robkl
Rob, bijna over de finish.

En 2 persoonlijke records:
Susan liep een nieuw pr op de 15 km. En dat na jaren: is nu 1:23:47. Daarbij goed geholpen door superhaas Jaap.

Marjolijne liep een nieuw pr. op de 6 km. 37.44. Parijs kan de loper voor je alvast klaar leggen. Goed bezig!

15kmloopgroepwarnsborn
Van links naar rechts, Joukje, Susan. Jaap, Rudi, Albert, Bas en Marilene. Alleen Hanne en Hans ontbreken op de foto.

Voor alle uitslagen van #LGWB kijk verder >>>

Lees meer ...
Comments

Verzamelen Posbankloop en Volgende Week de Hoge Veluwe Loop.

Voor hen die het nog tegen komen, zeker voor de 6 km verzamelen we voor de Chinees, (De blue Lotus) ligt aan de "bovenkant" van het startplein. Ik wil daar een halfuur voor tijd daar zijn. 12.30 uur. Misschien leuk voor de lopers van de 15 km, dat ze het zelfde afspreken? Dus om 13.30.

Grotere kaart weergeven
Voor aankomende zondag, zou het heel leuk zijn dat zo ongeveer iedereen, nou ja zoveel mogelijke Loopgroep Warnborners, meedoen aan de 5 (of 10 of 21 km) van de Hoge Veluwe Loop. (Help er loopt een Lieveheersbeestje over m'n scherm! Happy - als je op hun website kijkt-) En na afloop na het Kröller-Müller Museum. Alleen al mooi voor 1 van mijn favoriete beeldhouwwerken van de vorige eeuw. Helemaal weg van, hier mijn eigen "artist impression" als je klikt krijg je het origineel, alleen al voor dit prachtige beeld is het de moeite van gaan al meer dan waard. En dan heb ik het nog niet eens over een beeld van m'n naamgenoot Alberto Giacometti. Prachtig! En nog veel meer moois!

paardenruitertek

Voor niet lopers die met hardlopers meegaan kunnen voor half geld het park in. Voor het museum moet wel de normale toegangsprijs betaalt worden. Dat is € 8,20.

Comments

Uitslagen 21 & 22 september

De uitslagen van dit weekend:

Onder andere Wendy, deed voor het eerst mee met de Dam tot dam 4 EM. Ging haar niet in de koude kleren zitten want na afloop had Wendy (ook Susan) zo'n honger dat .......

wendy_honger
Nou goed dat ze er bij lachten, zal vast goed afgelopen zijn! Als je verder leest ook prestaties van Eveline (3e!), Cindy (!e!) en Gea, eerste Bruggenloop. Dus snel verder kijken! Lees meer ...
Comments

Lopers gezocht!

Wijwillenjouw]
Deze leuke dames zijn opzoek naar mede-leuke hardlopers, die je met hen mee? Meer ...
TotVrijdag
Wel vaker last van, kan af en toe niet kiezen (dus Lara, je bent niet de enige!) , welke vind jij het leukst?
Comments

En we hebben de foto's! ..... En de uitslagen van de B2B!

Een hele korte samenvatting! Het was een hele leuke dag! Te zien op al die lachende gezichten op de foto's dus hier de eerste foto: de 10 EM groep.
10EMgroep
Uitslagen en andere foto's als je verder kijkt.
Lees meer ...
Comments

De uitslagen van de Rozendaalse Veldloop zijn bijna allemaal binnen!

Met mooi weer was er een al net zo'n mooie (als het weer) opkomst van Warnsborners (LGWB'ers) die meegingen doen aan de Rozendaalse Veldloop. Een mooie loop en dan na afloop ook gratis een jubileumshirt, dat wil toch iedereen?!

Hier alvast de foto van de meeste Warnsborners, alleen Sylvia, Jos, Rudi, Marco, Hans, Herman en Rob (met z'n 2 zonen) stonden er niet op. En de foto is gemaakt door Marjolein, momenteel beginner, die de 5,5 nog net niet aandurfde. Maar dus mooi de foto kon maken. Dank en goed gedaan Marjolein! En Bas en John, volgende keer niet zo bescheiden achteraan gaan staan hoor!
StartLoopgr-Warnsb

Voor de uitslagen, even verder kijken Happy

Lees meer ...
Comments

Uitslag Ronald op de 14e Dijkenloop, Beneden-Leeuwen

Onze toploper uit Wolfheze, Ronald, is zondag weer goed bezig geweest: meegedaan met de 14e Dijkenloop in Beneden-Leeuwen. Ronald had zelfs sneller kunnen lopen maar is, aardig als Ronald is, als haas gaan fungeren voor iemand die een beetje moeite had om haar gewenste eind te halen. Met de hulp van Ronald had ze haar doel bijna gered.

44 Ronald Rademaker 1949 Wolfheze nettotijd: 58:47

Ook morgen komt Ronald in actie, ondere andere voor de, vast vele lopers van Loopgroep Warnsborn, die dan meedoen aan de Rozendaalse Veldloop. Daar is Ronald nl suppoost/parkoerswachter en uitzetter van de route van de 12 km. En voor allen die gaan, als tip, ga niet te laat want ze hebben, omdat dit een jubileum editie is, voor ieder een leuk t'shirt, vast functioneel, klaar liggen. En als het druk wordt, wat zomaar kan met dit mooie weer, is het de vraag of ze voor iedereen er wel één hebben. En voor het inlopen, 18.30 bij het hek van het kasteel!
Comments

Dianne en de Arnhemse Meisjesloop

Ik weet zeker dat 1 loopster van Loopgroep Warnsborn als Arnhems Meisje heeft meegedaan aan de Arnhemse Meisjesloop 2013 afgelopen vrijdag 23 september. En dat was Dianne van de zaterdaggroep. Dianne liep daar in een mooie 31 min. 45 sec. de 5 km. Zelf was Dianne niet helemaal tevreden. Maar wel genoten:

"Het was heel leuk om mee te doen. Er stonden kinderen met waterpistolen langs de weg en veel mensen zaten te eten. En de route was grappig zo door de binnenstad. Ik liep echter niet zo lekker. Het tweede rondje voelde beter dan het eerste rondje."


Dianne, ik vind dat je het prima gedaan hebt en ben nu al benieuwd wat je gaat lopen op de B2B na wat extra trainingen op zaterdag!
Maar dus voor de andere dames van Loopgroep Warnsborn een aanrader. Heb je ook gelopen, geef dan aub de tijd door en eventueel je bevindingen dan zet ik dat er bij in dit blog HappyLees meer ...
Comments

Goos en Ronald alweer gestart!

Vuurtoren
Zeer waarschijnlijk komt deze vuurtoren Ronald en Goos bekend voor. Hij staat namelijk in Vlieland en weet niet of de start daar in de buurt was maar wel dat Goos en Ronald op zondag 11 augustus daar gelopen hebben. Deden mee met de 5,5 km. Kwamen binnen in een tijd voor Goos van 33, 59 en Ronald (tot 5 km de haas van Goos, daarna nog even voor een klein testje, nog even flink aangezet) in 33.22.(Netto tijden) En zag op internet dat ze ook nog een „echte vuurtoren” loop hebben, maar die is pas weer op 11 mei. Dus nog even wachten voor je na Vlieland gaat! Nu ik zo naar die vuurtoren kijk komt die mij ook erg bekend voor, in 1999 ben ik er zelfs binnen geweest en van boven staan filmen. En dat alles voor een groot bedrijfsfeest.
Lees meer ...
Comments

Overbetuweloop, Elst

Ondertussen is de loop geweest en heb ik twee uitslagen gevonden (of gekregen) van lopers van onze loopgroep. Natuurlijk van Marcel. Marcel vond het wel zwaar, veel wind en best wel hoge temperaturen. Marcel gaat zich nu vooral richten op de 3 EM van de B2B in september. Een andere uitslag de ik vond was van Maria, en Maria zelfs derde geworden bij de dames. Maria, van harte gefeliciteerd!

3 Maria Davids 60 Arnhem 27:22 27:03
31 Marcel Petterson 62 Arnhem 34:24 33:51

Niet op het trainingsschema gezet, de OverBetuweloop, gehouden in Elst, dus bijna Arnhem. Vooral als je in Zuid woont. Je kunt kiezen tussen 5 en 10 km. Marcel attendeerde me er er op dat ik deze wedstrijd vergeten was op het wedstrijdoverzicht er bij te zetten. Marcel gaat zelfs meedoen dus daarom alleen al de moeite waard om zo deze wedstrijd nog even te promoten! Wie gaat er met Marcel mee? Je kunt kiezen voor een 5 of 10 km. Informatie op natuurlijk de Website!
Lees meer ...
Comments

Uitslag 1/2 marathon Zwolle

De uitslagen die Bjorn en Willem gelopen hebben in een warm Zwolle. 2 knappere prestaties speciaal met deze temperatuur. Hier de uitslagen:

7057 Willem Duthler Arnhem Halve Marathon 2:03:12

9195 Bjorn Kloosterman Arnhem Halve Marathon 1:37:25

Voor de tussentijden, die kun je zien als je verder kijkt.Lees meer ...
Comments

Bedriegertjesloop 2013, en op 17 mei de 10 van Raalte

Zelf kon ik er niet bijzijn, had zelf andere leuke dingen te doen. De vijfde les van de beginners. Maar de eerste uitslagen had ik al binnen gekregen. O.a. van Marilene.
Marilene liep de 11 km in 1.06.33 Was ze niet tevreden over, maar hoeft helemaal niet want het was warm en het is de Bedriegertjes, een zwaar parcours, dus volgens mij een mooie tijd.

Volgens Marilene hadden ook nog Jos, en Frank de 11 gedaan. En waarschijnlijk Rob (met kinderen) en „Facebook” Menno (sorry Menno, maar wel grappig dat Marilene je zo noemt Winking ) de 6 km. En Menno liep, terug van weggeweest (ziek) een mooie 31.47. Hier kun je nog zien hoe Menno het slim heeft opgebouwd.

Hoop de tijden van de anderen nog binnen te krijgen!

Maar heb ook nog een andere mooie tijd in de aanbieding, alweer van iets langer terug. Op de verjaardag van zijn trainer liep Bjorn, 17 mei dus, in Raalte een nieuw persoonlijk record op de 10 kilometer.
13 Bjorn Kloosterman    Arnhem 1976 43:21
Dank je we voor dit mooie onverwacht kado Bjorn, verrassend! Happy En dus ook nog van harte gefeliciteerd!
Comments

Stuwwalloop

Gisteren alweer de Stuwwalloop en zag ik tot mijn verrassing, ook Eveline lopen. Maar ook Hanne en Goos, voor meer over de Stuwwalloop, wat heeft bijvoorbeeld Eveline in handen en wat doet Ronald (R), met lange jas, voor de start tussen de lopers van de 5 km?
EvelineRonaldRonaldInstrGoosLees meer ...
Comments

Tijden van de dames van Loopgroep Warnsborn bij de MarikenLoop

Hier alvast even de mooie tijden gelopen op de Marikenlooop:

Hier dus de officiele uitslagen. Als trainer ben ik erg trots op jullie dat begrijp je natuurlijk!
Marilene de Zeeuw Arnhem V35 266 00:56:22 00:28:20
Barbara Sol Arnhem V40 316 00:56:22 00:28:19
Laurie Peters Arnhem VSR 392 00:52:37 00:25:51
Marjolijne Lutke Schipholt Loopgroep Warnsborn V45 189 00:29:44

En vandaag ontdek ik nog een bijzondere prestatie van Gea, net afgeronde beginnerscursist en net bij de dinsdaggroep. Haar allereerste wedstrijd, dit is de uitslag van Gea:

Gea Bregt Arnhem V45 165 00:44:58 00:29:23
Fantastisch, Gea, volgend jaar rond de 25 minuten?

Comments

Marcel en de Ooyse Landloop en de VPRO gids doet ook aan Pilatus?

slide1
Op de tweede Pinksterdag werd de Ooyse Landloop gehouden. Een wedstrijd door Ooy en Oud-Zevenaar. En ik weet zeker dat daar 1 Warnsborn loper heeft meegedaan. Namelijk Marcel, Marcel liep daar de tijd 33.06. Marcel was daar helemaal niet tevreden over maar met het testrondje van een paar weken terug was dit toch al veel beter. Denk wel Marcel dat binnenkort een tijd van rond de 30 vast mogelijk gaat worden. Heb je er ook gelopen? Stuur even een mailtje of zet je tijd onder neer als reactie!
pilatus
En hierover later meer, want moet het eerst nog lezen, maar op de cover van de nieuwe VPRO gids staat een tekening over Pilatus. Je weet wel, oefeningen voor o.a. Core-Stability. Dat dus al veel eerder toegepast werd, op zijn eigen manier, door Verheul in zjin methode. Dat de VPRO zo sportmindend is, grappig. Ik ga het snel lezen en je hoort (of leest) er vast nog wel meer over! Ondertussen gedaan, dus lees verder om te weten wat er zo bijzonder aan is. Lees meer ...
Comments

Hanne, Marjolijne en Enschede 21 km.

Zondag was het zover. Lang voor getraind en nu de grote dag voor Marjolijne en Hanne. De halve marathon van Enschede. Van de oorspronkelijke groep van 5 (bijna 6) die overwogen om daar te gaan lopen het ook echt waar konden maken. En met goed gevolg want alle twee volbrachten ze de 21 kilometer. Goed gedaan Marjolijne en Hanne. En van harte gefeliciteerd!
MarjolijnEnschede
Marjolijne nog zo fris als een hoentje op de finish van de halve marathon van Enschede!
Foto: Hanne (ja toch Hanne? Happy )


De tijden van Marjolijne en Hanne:

Marjolijne Lutke Schiphol Nettotijd 2:37:12
Hanne van Dam Nettotijd 1:50:55

Twee dagen daarvoor deed Bjorn al mee aan de 7,6 km van de Bergrace bij Nacht in Wageningen/Rhenen.
In een leuke tijd en dat in het donker met de Grebbeberg, lopen naar een tijd van 00:34:20. Goed gedaan Bjorn!

Bjorn Kloosterman Nettotijd 00:34:20
Comments

Succes voor de deelnemers aan de IJsselloop en de Marathon van R'dam.

Alvast heel veel succes gewenst voor de deelnemers morgen aan de IJsselloop en de Marathon van R'dam. De temperatur is erg lekker alleen voor lopen de eerste dag zal het te warm zijn, dus zorg wel dat je voortijd en ondertijd genoeg drinkt. En draag luchtige en liefst witte kleding. (Of natuurlijk het Loopgroep Warnsborn shirtje Winking )
Na afloop kun je hier de uitslagen vinden. Dus je kunt maar beter goed je best doen!

Bij verder lezen kom je de uitslagen tegen! Maar hier alvast een voorproefje met een uitslag ver weg. Wenen. Daar had Hanneke haar 7’de 1/2 marathon gelopen. In de mooie tijd van 2.19.42, ofwel in een tempo van 9.06 kilometer per uur of 6 min. 37 per kilometer. En dat had Hanneke ook nog sneller kunnen doen, want als je oude bekenden tegen komt en daar even mee gaat praten ...... gaat de tijd snel. Maar Hanneke van harte gefeliciteerd met je tijd in die mooie stad!
Hanneke_medaillekl
Hanneke met de medaille van de 30-ste editie van de half-marathon in Wenen met bijbehorend t-shirt!
Lees meer ...
Comments

Kids Loopschool Loopgroep Warnsborn

4kidsprofiel
Trek je hardloopschoenen aan want in april start de eerste loopschool
in Arnhem voor kinderen van 10 - 14 jaar!


Loopgroep Warnsborn begint naar een idee van Sietske met een nieuwe onderdeel, de allereerste:


Kids Loopschool Warnsborn

Voor kinderen van 10 tot 14 is het nu tijd om hun hardloopschoenen aan te trekken want in april start de eerste loopschool voor Kids in Arnhem.
De trainingen vinden natuurlijk plaats in de mooie omgeving van Landgoed Warnsborn en zijn leuk, leerzaam en gevarieerd, met veel individuele aandacht.

Tijd en data: vrijdagmiddag van 4 tot 5. De eerste loopschool begint op 19 april. Meer informatie en opgeven kun je vinden of doen op de voor de Kids Loopschool Loopgroep Warnsborn.

Comments

De belangrijkste uitslagen van Rondje Nederland

Meteen na de Warnsborncross een week later tijd voor een rondje (of 2) door „Nederland”. Lopen door het Openluchtmuseum. Het zou eigenlijk nog steeds koud zijn maar gelukkig de sneeuw lag er niet meer en toen Mirjam en Natasja over de finish kwamen vonden ze het in de zon zelfs warm! Zou het dan toch nog voorjaar worden? Dus perfect loopweer voor dit tijdstip van het jaar. En zoals Mirjam zei, ze had lekker gelopen, het ging als vanzelf! En zo ziet het er ook uit! Met een lach over de finish. Net als Natasja, alleen vond zij het iets zwaarder. Logisch want Natasja had het lopen weer sinds kort opgepakt en dan na een paar weken, weer een 5 lopen is zo wie zo dan erg knap!
MirjamenNatasha
Mirjam (L) en Natasja (R) bezig met hun laatste meters van hun 5 km.
De uitslagen van Loopgroep Warnsborn vindt je vanzelf als je verder kijkt!
Lees meer ...
Comments

En de uitslagen van de Warnsborncross. Eindelijk!

Door drukke werkzaamheden werd het wat later dat ik de uitslagen van deelnemers van onze loopgroep kan vermelden op het blog. Moest namelijk voor de CITO eerst een film afmaken. En mocht je geïnteresseerd zijn in wat voor een film ik voor hun moest maken, hier kun je mijn vorige film zien die ze op de website van hun bedrijf hebben staan. Wel helemaal verknipt zodat per onderdeel uitleg gegeven wordt waarop de docent de leerlingen moet beoordelen. Doel is om landelijk een uniforme beoordeling van de leerlingen te komen. Prestatieankers voor leraren. Dus eigenlijk een cursus voor docenten om te leren beoordelen. Was zelf verrast dat CITO een zo uitgebreide studie op internet heeft gezet dat ik dat even moest melden.

Maar terug naar de wedstrijd. Die was koud zwaar en nat! Maar wel weer heel leuk. Jammer was wel dat er wat minder deelnemers van Loopgroep Warnsborn meededen dan een jaar geleden. De kou is een goed excuus! Maar van de deelnemers van Loopgroep Warnsborn heeft Bernadette de leukste Tweet verzonden. En natuurlijk het tonen meer dan waard :


En via twitter kun je via dit zien dat Warnsborn er weer beeldschoon bij ligt.

En goed gelopen Bernadette, maar voor dat je de uitslagen krijgt, nog even de vermelding dat Rudie (zijn dochter, zie uitslagen, werd de tweede dame op de 5,5 km!) heeft voor Rondje Nederland nog een start bewijs over. Dus laat even weten of je interesse hebt!
Nu eindelijk de uitslagen van de cross, maar ook van Ronald, helemaal alleen in Den Haag! Lees meer ...
Comments

Ronald en de 30 van Vorden.

Ronald heeft zondag 3 maart de achtkastelenloop van Vorden gelopen. En helemaal naar zijn wens, nou eigenlijk zelfs beter dan Ronald gepland had. Uiteindelijk kwam Ronald, zonder forceren in een een prachtige 2.43.55 binnen. Weer prima gedaan Ronald. Lees meer ...
Comments

Februariloop in Bennekom

De Koeien
Wat heeft deze foto nu met de Februariloop te doen? Nou, dit is een foto van de geschiedenis van de boerderij (tevens camping) waar de start plaats vindt van de Februariloop. De Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum. De loop in organisatorische handen van de vader van Liesbeth en waar Liesbeth zelf met Jacob ook meewerken als vrijwilliger aan de wedstrijd. Voor Loopgroep Warnsborn deed Ronald mee. Ronald zelf liep deze wedstrijd als voorbereiding voor de R’dam Marathon over ong. 2 maanden. Was dan vooral in het begin aan het hazen voor z’n vrienden van de Posbank, alleen konden die Posbankers Ronald niet bijhouden en dus ging Ronald zijn eigen gang. Met een tijd van 1.58.13 was Ronald weer terug op de kaasboerderij. Ronald zal zelf ook nog zijn ervaringen met jullie delen, ben ook benieuwd naar het verslag van Liesbeth en Jacob. Kom dus later nog even terug!!!
DSC0Ronald
Zoals je ziet een prachtige omgeving met vooraan natuurlijk Ronald!
Ondertussen heeft Ronald al gereageerd dmv de reactie die je, als je kiest voor „lees meer ...” kunt lezen. Lees meer ...
Comments

Marcel, Bas en Karin en de SafariRun.

Zondag 27 januari was al de zesde uitvoering van de nieuwe versie van de vroegere Safariloop. Het rondje wat wij ook vaak lopen als testrondje 5 km. De deelname van lopers van Loopgroep Warnsborn was niet zo groot. Of dat aan het weer gelegen heeft vermoed ik niet want meedoen kon alleen met voorinschrijving dus de meesten wisten niet dat het hondenweer zou worden. Regen, sneeuw en blubber. Mooi balen als je dan toch hebt opgegeven. Sad Tenzij je er van houdt! Happy Maar desalnietemin wist Loopgroep Warnsborn trots, Marcel daar toch een knappe 34,57 neer te zetten. Marcel gefeliciteerd met deze prestatie, een echte leeuwentijd op dit leeuwen(hindernis?)parcours!
Een beetje ook Loopgroep Warnsborn is de snelste Leeuwin op de Leeuwinnenloop, want de vader, Rudie, van de winnares Karin Gorter, loopt ook bij Loopgroep Warnsborn. Karin is zelf één van de toploopsters van Phoenix uit Utrecht. Bijzonder met Karin is dat je waarschijnlijk in het volgend blog Karin ook sportief in actie kunt zien. En dat is in het filmpje wat ik als intro alvast gemaakt heb voor de dvd met allemaal Verheul oefeningen. Deze dvd maak ik samen met één van de trainers van Phoemix, Herman Lenferink. Voor deze film komt binnenkort Herman een zaterdag workshops/trainingen geven bij Loopgroep Warnsborn dus goed om hiervoor alvast reclame voor te maken! Meer dus in het volgend blog.
En dankzij alertheid van Ronald, want ik heb helemaal Bas over het hoofd gezien. Foei, samen met Ronald op dit moment de lopers van onze loopgroep die het meest aan wedstridjen meedoen. Bas heel knap gedaan, onder deze omstandigheden een prima uitslag!

Uitslag Marcel op de Leeuwenloop:
21
Marcel Petterson
62
Arnhem
35:07
34:57

Uitslag Karin op de Leeuwinnenloop:
1
Karin Gorter
83
Phoenix
19:30
19:3

Uitslagen Buffelloop
17
Bas Harmsen
75
Arnhem
53:20
52:47

Mocht ik jouw alsnog gemist hebben in de uitslagen, geef dan aub even een berichtje en zoals altijd zet ik je er dan alsnog bij!

Embarrassed Sad Foot in Mouth

Comments

Bas en Ronald en de Diepenveense Midwinterloop

Kou, mooi parkoer, erwtensoep en bier

Ronald en Bas hebben afgelopen zondag meegedaan aan de Diepenveense Midwinterloop. De loop vlakbij Deventer werd voor de 36e keer georganiseerd en deed dit jaar zijn naam weer eer aan. Met een temperatuur van -5 en een stevige oostenwind voelde het aan als -10 of zelfs lager.
MidwinterloopDiepenveenstart
Voor de start van de Midwinterloop.
Om 13:00 uur startte de midwinterloop voor de ouderen, van Loopgroep Warnsborn liep Ronald liep de 15 kilometer en Bas de 10 kilometer. Het was een zeer mooi parcour maar door de winterse omstandigheden redelijke zwaar, maar de beloning aan het eind was een geweldige stimulans.

Ronald wist een tijd neer te zetten van één uur en achttien minuten. Waarbij moet worden opgemerkt dat Ronald nog een extra rondje heeft gelopen om de voetbalvelden om op de geijkte vijftien kilometers te komen. Bas heeft een tijd kunnen neerzetten van 52 minuten en 13 seconden.

Voor het verslag van Ronald en de foto’s van Bas en Ronald, lees gauw verder!
Lees meer ...
Comments

Uitslagen Pannerden Dijkencross van de Warnsborn renners

Uitslagen Pannerden:

Voor het eerst deze cyclus van de Pannerdense Dijkencros was het echt wintersweer. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Dat bijna alle zondagen door de sneeuw gelopen moest worden. Dat hoefden we vandaag niet, we hadden schone wegen, zon en lichte vorst. Prima loopweer. Ronald kon het dan ook niet laten om een nieuwe pr te lopen voor deze wedstrijd. En dat niet alleen, Ronald liet me na afloop nog sterker verbazen, want Ronald zei:”Ik heb deze keer bijna niet op mijn klokje gekeken, ging lekker en... „. Nou Ronald toch Happy
Ronald gefeliciteerd! Hier Ronald in aktie!
RonaldnetopwegRonaldEnKerkPannerdRonaldinTrance

Uitslagen Pannerden:
Iets minder dan 10 km:
Week 4, 13 januari.
Ronald Rademaker 46,59

Iets meer dan 5 km:
Albert Stoter 23,38

30_23decPannerden

Voor de uitslagen van de voorgaande weken en het eind klassement, kijk verder... ...Lees meer ...
Comments

5km Testloop Dinsdaggroep

Afgelopen dinsdag met de dinsdag groep een testrondje gelopen op de grote 2 km ronde van Papendal. Voor de meeste werden dat 2,5 ronden. Voor hen die meer Kerstvakantie hadden genomen en weer terug moeten komen in vorm werd dat 1,5 ronde, dus 3 km. In rood staat die tijd omgezet en om gerekend naar een 5 km. tijd. Voor Barbara en Ruth ook gedaan maar daar kon ik de tijden niet netjes geplaatst krijgen in het overzicht. (Hadden een twijfel om door te gaan na 3 km, en dat uiteindelijk - met een korte pauze - toch door te gaan voor 5. Zonder die pauze en uitgaand van de 3 km tijd. had een tijd van 27.38 mogelijk kunnen zijn. De laatste kolom, niveau, geeft aan op het schema voor „snelheid duurloop en interval” (wat je altijd ontvangt bij je trainingsschema) in welk tempo je de RDL, VDL’s enz. moet lopen. Uiteindelijk doel is natuurlijk om steeds hoger te komen naar B4 of zelfs C3. Maar dan stuur ik je wel door naar de Atletiek Unie want dan wordt het tijd om met de Nederlandse top mee te gaan trainen. Foot in Mouth Embarrassed

Tijden testrondje 3/5 km. Papendal 8 jan ’13
Naam
3 km
5 km
niveau
Arnout

24.29
A3
Menno

24.30
A3
Nicolien

24.35
A3
Ruth
16.05
28.30
A2
Barbara
16.05
28.30
A2
Henk-Jan

27.00
A2
Hanneke

28.30
A1
Marieke

29.12
A1
Martin

29.13
A1a
Liesbeth
19.00
32.39A1a
Marcel
19.20
33.14A1a
Janny
19.55
34.21A1a
Comments

Overzicht wedstrijden

Van Marjolijne kreeg ik een overzicht van alle bekende wedstrijden in de buurt van Arnhem. Nou bijna alle, want ik heb er zelf nog een aantal ingevoegd. Natuurlijk de Warnsborncross, onze thuis wedstrijd, die, erg aardig van hun, door Arnhemia wordt georganiseerd. Maar ook Bedriegertjes, RosendaalseVeldloop. Maar niet de Bennekomse Februariloop, want die stond er al op. Terecht want Jacob maakt er heel veel reclame voor. En niet zomaar, want Jacob is die dag daar als vrijwilliger. Niet alleen Jacob, vooral de vader van Liesbeth is daar aanwezig als organisator van deze wedstrijd. Een extra reden om die dag vrij te houden: zaterdag 9 februari. Dus alle redenen om deze wedstrijd nog extra onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld met dit prachtig filmpje van de loop, surrealistisch verstilde opname. Gelopen op de koudste dag van 2012!
Hier eerst het filmpje:

En hier het schema:
Overzichtwedstrijden2013
Mocht je het willen uitprinten dan heb ik nog het excel bestand, vanuit de computer kun je dan meestal rechtstreeks naar de website van de wedstrijd. Ondertussen is het schema in Excelvorm, op aanraden van Bas, uitgebreid met de Midwinterloop in Diepenveen, 20 januari. Dus niet op het plaatje wel in het document. Bas, dankjewel, ga je er zelf heen? En zo ja, wie heeft er zin om met Bas mee te gaan?

Lees meer ...
Comments

Uitslagen 3eKerstdagloop Loopgroep Warnsborn Arnhem

Dit is niet de parcourswachter van de derde Kerstdagloop en het zijn ook geen 5 meisjes die tijdens de route de hardlopers aan het aanmoedigen zijn.
IMG_16135-meisjes
Het zijn nog beelden van een dag ervoor, mijn bezoek op 2e Kerstdag in Assen aan de al eerder genoemde expositie van de Sovjet Mythe. Lenin die al voor het museum de bezoekers de "weg" wijst, en voor mij het mooiste schilderij op de expositie 5 meisjes op een plank boven een water. Beetje onscherp, geen idee hoe het heet en wie de maker is. (wel ongeveer 3 bij 2 meter) Maar mooi is het. Het zien zeker waard. Kon het niet laten om jullie even deelgenoot te maken.
Maar de uitslagen dus van 3e Kerstdagloop.....gelopen onder goede omstandigheden maar wel op een glad parcours. En voor alle afstanden gold: ZWAAR!!!!! Veel afzien. Vandaar dat tijden ten opzichte van andere wedstrijden misschien tegen vielen. Ga er gerust vanuit dat dit bij dit parcours hoort .
Ik heb van slechts enkele de tijden, en zoals je misschien weet, aan uitslagen doen ze niet bij de derde. Dus als ik je tijd niet weet, of je over het hoofd heb gezien, mag je hem altijd naar me mailen (kan ook via reacties onderin het blog), komt ie er bij!Lees meer ...
Comments

Testloop beginners, groepenloop/spakenloop & Kerstster, Gluhwijn & Kerstbrood en in Pannerden de dijk op.

Deze week de Kersttrainingen, wat betekent na afloop niet alleen thee maar voor de liefhebbers ook Glühwijn na de training.
Twee foto-impressies van de Glühwijn/Kerstbrood na afloop van de training. Donderdag met een kleine groep, maar met zoveel regen zijn de aanwezigen toch echt regenhelden. Op zaterdag trakteerde Frank ook nog op een hele lekkere Kerstbrood/taart, speciaal gebakken voor een goed doel. De enige echte "Serious Request" taart!
RegenheldenGluhwijnparty
De 10 uur training was niet speciaal voor Kerst, maar wel mooi meegenomen, in de vorm van een Ster. Met name de kern. Zie het kaartje, met dank aan Ronald voor z'n garmin trainingsroute. De kern was een groepenloop/spakenloop. En als je dat goed uitvoert dan krijg je in december een Kerstster! Voor het eerst dat ik deze vorm van een spakenloop uitvoerde en was dus wel benieuwd naar de reacties van de deelnemers. Wat ik hoorde klonk best goed. Gelukkig maar! Happy
Sterloop22 dec12
En dit weekend waren er ook nog een paar belangrijke "nijlpaarden" voorbij gelopen. Zo hebben de beginners /gevorderden van zat. 8.30 uur een 5 km testloop gedaan en was het zondag tijd voor de eerste Dijkencross in Pannerden, (4 zondagen - 2 in het oude en twee in het nieuwe jaar- achter elkaar de mogelijkheid om een 5 km (9.30 uur) of een 10 km. (10.30) te lopen. Zondag was de 1e van de 4.) Voor de tijden op deze lopen lees snel verder....
Lees meer ...
Comments

ZWEI-URKUNDE

Gisteren hebben 2 man van loopgroep Warnsborn de eer hoog gehouden en prachtige tijden gelopen en dat in (niet zo) verweg Duitsland. Zo te zien heeft Ronald nog niets van zijn superconditie verloren en heeft 1 van z'n snelste halve gelopen. De conditie van Jos is ook groeiende. Dat kan nog wat worden met deze heren op de 3e Kerstdagloop en/of Pannerden in het vooruitzicht !
Zie hier hun resultaten en prachtige oorkondes,eh,... URKUNDE:
UrkundeRonaldUrkundeJos
Jos en Ronald, goed gedaan, proficiat!!!
Comments

Adriënne_Herzog_derde_op_EK_Cross

Vandaag, zondag 9 december, heeft één van Nederlandse toplopers, Adriënne Herzog een heel knappe prestatie neergezet. 3e geworden op de Europese Kampioenschappen cross in Boedapest in Hongarije. Het toeval wil dat ik in de zomer de loopstijl van de beginners aan het filmen was op het rondje Bram Som en Arnout Okken. Tussen de beginnende atleten liep opeens Adriënne door mijn beeld. Als voorbeeld van een perfecte loopstijl heb ik in de filmpjes die ik gemaakt heb voor mijn groep de opnames van Adriënne er tussen gemonteerd. Als mogelijk voorbeeld, Adriënne heeft natuurlijk een perfecte loopstijl die voor vele een goed voorbeeld zou kunnen zijn. Hieronder het fragment van Adriënne op het mooiste plekje van Nederland, Warnsborn.

Wil je de laatste kilometer van de wedstrijd zien en het interview met Adriënne waarin ze vertelt waarom dit zoveel extra voor haar betekent en haar derde plek alleen maar grootser maakt, kijk dan verder .... Lees meer ...
Comments

Testloop Safarirondje en de mooie tijd van Marcel op de Zwarte Pietenloop, Bemmel!

Afgelopen zaterdag hebben we met de 10.00 uur groep het testrondje gedaan van de Safariloop, dus 5 km. Dit zijn de tijden die er gelopen zijn, met daarbij de opmerking dat er heel hard gewerkt wordt aan bosonderhoud, zoveel zelfs dat het meer lijkt op "bosvernieling". Wat betekende voor de lopers dat ze soms over moeilijk begaanbare wegen moesten lopen. Dus eigenlijk hebben ze nog beter gelopen dan dat hier vermeld staat!

TijdenTest5kmNov12

En afgelopen zondag heeft Marcel, op de 29e Zwarte Pietenloop in Bemmel, zijn record met bijna 3 min. verbeterd tot 33.47 Met daarbij de opmerking van Marcel:

"De harde wind op de Waaldijk was een verschrikking om tegenin te lopen. Dat heeft me zeker een minuut of 2 extra gekost, die nog wel van de tijd af kunnen een volgende keer met minder wind.Was wel een leuk evenement trouwens. Met een chocoladeletter toe!"

Marcel goed gedaan en benieuwd of de chocolade letter wel een M was? In ieder geval meer dan verdiend! En volgend jaar doen er vast meer mee om ook zo'n lekkere chocoladeletter te krijgen na afloop.
Comments

Uitslagen van "Warnsborners" op de 7 Heuvelenloop

Alvast de resultaten van lopers van Loopgroep Warnsborn op de ZevenHeuvelenloop. Allemaal alvast van harte gefeliciteerd. (En als altijd, heb ik je uitslag gemist, geef hem dan nog even door dat zet ik hem er natuurlijk bij!
Tijden7HeuvelenLFWB
Comments

Uitslagen Bergrace By Night

Als je verder kijkt zie je de uitslagen van hardlopen in het donker. Benieuwd of Rinske en Eveline nog op het podium zijn geweest want Rinske werd 2e in haar klasse en Eveline 3e. En ook voor Eveline extra applaus, negende worden bij het totale eindklassement van de 7,6 km. En dat terwijl ze de dag ervoor nog diep was gegaan op de 6 km . testloop. En als je terug kijkt had ze daar ook erg goed gelopen! En dat voor iemand die het liefst fietst! Hulde voor Eveline maar ook natuurlijk voor de anderen! Later komen er nog de uitslagen bij van hen die Beren gingen jagen op Terschelling!

Bloempjes voor de lopers van Loopgroep Warnsborn Lees meer ...
Comments

43e Bennekomse bosloop

Voor de liefhebber van boslopen! Kreeg ik als tip van Jacob:
43e Bennekomse bosloop op 10 november
afstanden 4,8,12 km start tijd 14:00  voor inschrijving 4,00 euro na inschrijving 5,00
www.cbfb.nl info@cbfb.nl
Om in de sfeer te komen hier een gefilmde sfeerimpressie van de organisatie zelf van de wedstrijd van het afgelopen jaar:Comments

Uitslagen Hoge Veluwe Loop

Afgelopen weekend was er alweer een loop, ook weer bijzonder, namelijk in Nederlands grootste natuurpark, De Hoge Veluwe. Zoals je had kunnen zien in een vorig blog, heb ik m'n best gedaan om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken. Denk niet dat het daardoor komt dat op alle afstanden een Warnsborner aanwezig was. Jessica kwam uit op de 5, Marjolijne liep de 10 en Jan Willem waagde zich aan de halve marathon. Hier zijn de tijden van de helden van deze week:

Jessica: 36:42 / 36:01 5 km.
Marjolijne: 1:05:31 / 1:04:37 10 km.
Jan-Willem: 1:36:11 / 1:36:02 21 km.
Comments

De foto's van de Posbankloop

IMG_1489
De stoet lopers op de rijksweg onderweg naar de Posbank tijdens de 15 km.
IMG_1477
Bas goed op weg naar de top van de Emma-piramide/De Muur, Bas is in 2.04 boven, in de zelfde tijd als Rob, 1 sec. langzamer dan Menno, 24 sneller dan Arnout, en van de 6 km mannen is Hanne met 2.57 het snelst.
Voor de andere foto's, klik op deze foto!
Comments

Belangrijkste uitslagen Posbankloop en Berlin Marathon

IMG_1489
De stoet lopers op de rijksweg onderweg naar de Posbank tijdens de 15 km.

Voor als je wilt weten hoe hard, in volslagen willekeurige volgorde, Herman, Ronald, Marjolijne, Hanne, Jan-Willem, Rob, Arnout, Bas en Menno hebben gelopen, moet je even verder kijken. Met foto's!

IMG_1466Lees meer ...
Comments

Nieuw spreekwoord:"Zo trots als Jacob"

Vorige week een mooi moment. Na afloop had Jacob, na voor de eerste keer de B2B had gelopen er een mooie collage, met medaille, van gemaakt. Als trainer wordt ik daar natuurlijk helemaal blij en vrolijk van. Speciaal voor Jacob want eerst al gestart als beginner maar helaas moeten afhaken door erg vervelende medische oorzaken, nu gelukkig naar een herstart in mei heel goed onderweg. En bovendien ook nog eens 1 van de meest fanatieke beginners.
JacobB2BDus Jacob, helemaal verdiend en heel erg goed gedaan! En alle reden om trots te zijn. En Loopgroep Warnsborn heeft een nieuw spreekwoord:"Zo trots als Jacob!"
Comments

Verzamellocatie Posbankloop zaterd. 22 sept.

Voor de training was er o.a. van de beginners belangstelling om de route van de Posbankloop te verkennen. Om zeker te zijn dat niemand voor niets naar de parkeerplaats van de Oranjerie in Warnsborn gaat om 10.00, vertrek ik daar vanaf die tijd richting Rozendaal/Velp. Kan zo wie zo 3 personen meenemen. Gemakshalve nemen we als verzamel en vertrekpunt de parkeerplaats rechts na de ingang (links) naar Kasteel Rozendaal. We beginnen met lopen rond 10.15. Dus je kunt daar ook meteen rechtstreeks heen gaan. Als je twijfels hebt over de exacte plaats, hieronder op Google Maps de parkeerplaats. Het is bijna de zelfde plaats waar we hebben afgesproken voor de Rozendaalseveldloop.Grotere kaart weergeven

Voor de route van de Posbankloop 6 km.moet je even verder kijken!
Lees meer ...
Comments

De Bridge2Bridge 2012, Loopgroep Warnsborn, Franzen Consult

Later meer, maar hier alvast een korte impressie van de deelnemers van de Bridge2Bridge in mooi groen! Met uitslagen!

JuichAstridMarilene
De meeste foto's zijn van voor de wedstrijd, maar deze is van na, Astrid en Marilene supertevreden en gelukkig na hun 6 mijl.
MamaDochtzo
En soms maak je een foto die, ja, eh, weet ik hoe ik het zo snel moet noemen, "het gewoon heeft?", ook als het niks met mooi groen te maken heeft. Ook deze foto - groot- met de eerste foto's van de #LGWB deelnemers in mooi groen en de uitslag kun je vinden als je verder kijkt.
Lees meer ...
Comments

De Rozendaalseveldloop 5 sept. '12

Vandaag was er een hele goede opkomst van Warnborners als deelnemer aan de Rozendaalseveldloop. Ook een aantal beginners van mei deden voor het eerst mee aan een wedstrijd. Zoals Nicolien, Saskia, Mirjam, en Marcel. En ook Agnes, samen met mij zouden Agnes en ik meer als toeschouwer en als training door de omgeving gaan hardlopen. Een 5,5 km, misschien iets teveel? Maar nee hoor, want uiteindelijk besloot ook Agnes een start nummer op te spelden en heeft ze nu haar eerste wedstrijd er opzitten. Agnes en alle anderen, en natuurlijk ook lopers van de dinsdag, donderdag en zaterdag, allemaal gefeliciteerd! Ben trots op jullie! Hier de foto van voor de start, met enkele van de helden van Loopgroep Warnsborn. Sfeervol op de mooie locatie in een lekker avondzonnetje.
LGWBheldenvoordestart

Voor de uitslagen en nog een foto, kijk snel verder!
Lees meer ...
Comments

Twee bijzondere prestaties, 1 al geleverd en de ander om dit weekend naar uit te kijken.

Allereerst wou ik Lianne van de dinsdaggroep feliciteren en extra in het zonnetje zetten. Deze heldin heeft als enige van de dinsdag groep, en dus helemaal alleen haar eerste wedstrijd gelopen de 6 km. van de Bedriegertjesloop! Lianne van harte gefeliciteerd met het uitlopen van je eerste wedstrijd! En nu op weg naar de Bridge to Bridge!

Nog veel andere van Loopgroep Warnsborn hadden meegedaan (Cindy, Frank, enz.)! Van al die prachtige prestaties wil ik nog één extra in het zonnetje zetten want ook Bas heeft, net als Lianne, voor het eerst daar een wedstrijd gelopen en dat is Bas! Dus ook voor Bas, Van Harte Gefelicteerd!

De tweede prestatie (nu dus derde, maar dit aanvullend klopt het volgende natuurlijk ook niet meer, het zij zo) moet op het moment van schrijven nog neergezet worden. De dochter van Rudi Gorter, Karin Gorter doet mee aan het NK atletiek. Karin loopt aanstaande zondag (17 juni) de 800 meter. Volgens trotse Pa Rudi is ze in bloedvorm. En dus kan het wel eens een hele mooie prestatie worden! Karin, namens Loopgroep Warnsborn, zet hem op! Het NK Atletiek is te zien op Nederland 1 op zondag vanaf 18.10!

Het is nu al zondag geweest natuurlijk en Karin heeft een mooie tijd neergezet en werd 4e in haar serie:
4 471 GORTER Karin PHNX 2:18.10
Karin gefeliciteerd een tijd waarvan de meeste van ons kunnen dromen.
Comments

10e Marikenloop Nijmegen 20-05-2012

De uitslag van de Marikenloop, alle tijden die ik van dames, lopend bij Loopgroep Warnsborn, kon vinden. En heb ik je gemist, dan geef even in de reactie’s door dat je ook gelopen hebt en natuurlijk ook je tijd! Zoals ik
van Leonie kreeg, een reactie (zie bij reacties) dat ze ook heeft gelopen. Heb natuurlijk haar tijd er bij gezet. Ondertussen ook vernomen dat Liesbeth weer aan het terug komen is. Ook gelopen bij de Mariken en vond het wel zwaar. Nou Liesbeth, hoop dat je weer snel terug bent op je oude niveau! Wat je ook kunt lezen in de uitslagen is dat bijvoorbeeld Berthina heel lang heeft moeten wachten voor ze echt kon gaan beginnen met de wedstrijd. Te zien in het verschil tussen de bruto en de netto tijd. Het grote nadeel van grote evenenten. Vandaar dat ik zelf kleinere evenementen veel leuker vind. En daarvan komen er dus nu een paar van, allereerst de Stuwwalloop in Oosterbeek en de leukste De Bedriegertjesloop in Rozendaal. Maar dat had ik vast al eens verteld. Later daar ook de uitslagen van! Nu eerst naar de uitslagen van de Marikenloop.

BertieMariekeloop
Trotste Mama Maria was het snelst. Dus nu staat Bertie met foto in het blog!Goed gedaan Maria maar ook goed gelopen natuurlijk Bertie!

Lees meer ...
Comments

Uitslagen Stuwwalloop, zaterdag 26 mei '12

Afgelopen zaterdag was de wedstrijd, één van de hoogte punten van dit seizoen, de Stuwwalloop. Met verschillende trainingen hebben we het parcours van deze wedstrijd al verkend. Voor de meeste lopers hoefde dus het parcours geen verrassing te zijn. En het weer was uitstekend, hoewel voor dit parcours, met de vele steile klimmetjes voor velen toch wel te heet. Vooral de lopers van de 10 en 15 km, hadden daar veel last van. Met name het deel dat door Heveadorp ging, waarvoor zelfs een parcours verlegging/aanpassing was gemaakt, was erg heet. Er is dus flink afgezien. Nog een verbeterpunt voor de organisatie,volgens Ronald kwam de eerste drinkpost ver over de helft inzicht. Maar toch werden vele goede resultaten gehaald. Hier een overzicht, ook nu weer getracht zo volledig mogelijk te zijn maar of dit gelukt is? Anders zend dvm een reactie onderaan even je tijd door dan kan ik die er nog bijzetten.

Kijk verder voor de tijden en de foto’s die ik gemaakt heb tijdens de loop!Lees meer ...
Comments

Lenteloop Kema en 2e plaats voor Maria!

Maria blijft goed bezig, of is gewoon goed bezig want is al iets langer terug, een week geleden. Volgens bericht van TenneTplein en Narrowcasting, geschreven door Martien Hofman:

....Bij de dames was Helga Kessels (TenneT) de snelste in een tijd van 22.50. Tweede werd Maria Davids (DNV/Kema) met 24.32 gevolgd door Jolanda Reurink (TenneT) met 24.35......

Ook is Maria erg trots op haar dochter (en terecht):

Bertie had een goede tijd: 26 min 34!Ze had een flinke eindsprint, waar ik haar niet bij kon houden, ik had 26 min 40.


Dat had je natuurlijk al kunnen terug vinden in het vorige blog. Maar zelf vind ik het goed gedaan, door beiden, dus Maria, ook jij proficiat!

Lees meer ...
Comments

De testloop van de 5 km op 24, 25 en 27 april. Safariloop/Safarirun

Deze week testweek. Bijna alle trainingen gaan deze week de 5 km lopen! Het bekende rondje van de Safariloop/Safarirun. Al een paar keer verwezen naar mijn blog op Arnhem Dichtbij waar je de geschiedenis en een beschrijving van dit rondje kunt vinden. Het rondje zelf:

Inmiddels hebben twee groepen het rondje gelopen! En tot onze grote verrassing zagen we op de woensdag, de tweede keer dat het rondje gelopen werd, na ongeveer een kilometer, opeens een das het pad oversteken, schrikken toen hij ons zag, omkeren en dezelfde weg weer terug lopen! Voor mij is het de eerste keer dat ik een das zag! Dus ook weer een nijlpaard in m’n leven! Voor wie niet weet hoe een das er uitziet. Een voorbeeldplaatje.

dasje

Maar dan nu het echt belangrijke, de 5 km. lopers en dan met name de groepen gevorderde beginners !!! Eerst de woensdag en daarna de zaterdaggroep. Op dit moment hebben, op de donderdaggroep na, alle groepen het testrondje voltooitd!

IMG_1242IMG_1247
Voor de tijden van de snelle hardlopers van Loopgroep Warnsborn kijk snel verder! En hieronder nog even het rondje op mijn favoriete hardloop App&website!

Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software


Lees meer ...
Comments

Uitslagen Bergrace by Night, Arnhem , 13 april

Een uitslag vers van de pers: Herman (donderdaggroep) na een korte rust periode „Back ik Running” de 10 km in Hilversum. Tijd: 54.13 Een mooie tijd na een rustpauze, wedden dat binnenkort op één van de vele wedstrijden die binnenkort gehouden wordt Herman nog een veel snellere tijd gaat lopen?! Blijf de uitslagen volgen en je weet het!

Nog een verlate uitslag van lopers van Loopgroep Warnsborn tijdens de Bergrace by Night: 13 april door mooi Sonsbeek in Arnhem.

9 1114 Rinske Wolters Arnhem V-25 4 00:37:52 00:37:50
10 855 Cindy Ancelin Arnhem V-25 5 00:38:05 00:37:57
176 22 Marjolijne LutkeSchipholt Arnhem V-45 21 00:50:55 00:50:45
177 1113 Jos Wolters Arnhem M-55 18 00:44:18 00:44:09
Comments

Goede tijden voor Rinske en Maria in Utrecht

Integenstelling tot de 10 km. hebben Maria en Rinske niet door een te korte afstand een snelle tijd gelopen in Utrecht. Zoals dat gebeurde voor de 10 km. die niet langer was dan 8800 meter. Tja dan kun je best goede tijden lopen op de 10. Nee, Rinske en Maria hebben in regen en kou echt 21 kilometer getrotseerd om op hun tijden uit te komen.
DSC01453

Kijk verder voor de tijden: Lees meer ...
Comments

Uitslagen Warnsborncross 11 maart 2012

Zometeen de uitslag van Rondje Nederland met de lopers van Loopgroep Warnsborn. Hier alvast de tweet die ik verstuurd heb over #RNl.Hanne-met-lach

En Hanne in actie tijdens Rondje Nederland, net voor weer naar binnengaan van het Open Luchtmuseum.

Een week eerder, op de eerste echte lentedag van het jaar was het goed lopen. Lekkere temperatuur, zonnetje en dat op ons 'homecircuit'.

Rinske was de eerste van onze groep die voorbij kwam op "Het Hoge Erf" tijdens rondje nr. 1. Onderweg naar rondje 2! En eindigend in een mooie tijd.
Welke tijd? Klik snel verder voor alle tijden van de deelnemers van Loopgroep Warnsborn aan de Warnsborncross ....

Rinske


Lees meer ...
Comments

Testloop/Parcoursverkenning Safarirun

Testloop en tevens verkenning parcours voor de Safarirun die volgende week zondag weer gehouden wordt. En de opkomst was geweldig!

Twitzat141

Een mooie gelegenheid om alvast het parcours te verkennen en een tijd neer te zetten. En wie weet, de kans is in een echte wedstrijd natuurlijk heel groot, dat je dan een snellere tijd neer gaat zetten!
Voor de tijden van het testrondje en wat dus volgende week verbeterd wordt, kijk verder. Maar misschien ben je ook benieuwd naar de geschiedenis van de loop? Op Arnhem Dichtbij kun je daar alles overlezen, en ook nog eens de route nog eens bekijken!

Lees meer ...
Comments

Nog meer actueel: De tijden van de laatste Safari Run. De Safariloop omdat het weer tijd is voor de safarirun!

Aanstaande zondag de Safarirun. een leuke loop ooit bedacht door een goede vriendin van mij, Gerrie Pasman. En dit is dus vooral bedoelt als verwijzing naar mijn blog op Arnhem Direcht als 1 van de bijzondere looproutes. Tenslotte als je in één van de groepen loopt van Loopgroep Warnsborn kom je dit rondje zeker af en toe tegen! Waarom? Dat kun je lezen in het blog!

Safarirondje0028

Lees meer ...
Comments

De laatste wedstrijden van het eerste jaar van Loopgroep Warnsborn! En de eerste grote wedstrijd in 2012!

Hier komen de uitslagen van de Dijkencross (Pannerden) en de Derde Kerstdagloop.
Maar ook van de eerste grote wedstrijd van het jaar, de 21 van Egmond, met daarin een hoofdrol voor Herman en Willem!

Laatste nieuws Egmond, vers van de sms van Willem:

"Hoi Albert, Herman heeft 2.04.45 en ik 2.06.45. Ik ben helemaal kapot, vooral het stuk na het strand was erg zwaar.
Groet
Willem"

Nog actueler, dus later, de sms van Herman:
"Hoi Albert. Ging best goed vandaag. Natuurlijk weer te snel bij de eerste 10, hierdoor aan het eind moeten bekopen met een lood zware laatste 5. Tijd 2.04.45. Gr. Herman"

Lees meer ...
Comments

MARIKENLOOP -15.000 gratis startnummers!

Voor de DAMES die mee willen doen aan de MARIKENLOOP!!!!
www.marikenloop.nl

Met dank aan Ronald voor de tip! I.v.m. met de 10e X 15.000 gratis startbewijzen bij de Marikenloop! En OP=OP! Lees meer ...
Comments

Impressie Dijkencross Pannerden 2010/2011

Om liefhebbers alvast warm of misschien beter koud te maken voor de Dijkencross in Pannerden die aanstaande zondag weer begint!
DijkencrossPannerden37DijkencrossPannerden35DijkencrossPannerden34
Zo erg als vorig jaar wordt het vast niet. Ook wel jammer want het was ook erg mooi en bijzonder om in zo'n wit landschap te lopen! Lees meer ...
Comments

Loopgroep Warnsborn goes international!

De eerste stappen van Loopgroep Warnsborn op internationaal vlak was meteen succes vol! Samen met Jos en Ronald heb ik deelgenomen aan de Adventslauf in Emmerich. En dat betekent dat we dus de grens overgingen! Zie hier al de uitslag en lees verder over wat zo bijzonder is aan deze loop en waarom ik zo trots op Ronald en Jos ben!

UitslagEmmerich

Lees meer ...
Comments

Uitslagen 7 heuvelenloop

De uitslagen van de 7 heuvelenloop:
uitsl7heuvelint
Voor de uitslagen.......

Lees meer ...
Comments

Herman in Eindhoven

Eén felicitatie voor Herman,
Na weken van blessureleed toch nog kunnen deelnemen aan de halve marathon dat overkwam Herman van de donderdaggroep. Herman goed gedaan! Hier het resultaat en de uitslag! En zoals je kunt zien, heel constant gelopen!

HermaneindhovenEn ik had nog gekeken op de uitslagen van de Hoge Veluwe Loop, kwam geen namen tegen van deze leuke loopgroep, tenminste als ik niets gemist heb. Heb ik je wel gemist, geef dan aub in de reacties je tijd nog even door? Wat we zijn natuurlijk wel heel nieuwsgierig! Alvast dank!

Comments

De wedstrijden van zondag 25 september.

Alweer een weekend met belangrijke wedstrijden. Met natuurlijk een aantal uitslagen! De meeste van de schitterende Posbankloop. Met prachtige weer. Dat had zeer waarschijnlijk Ronald ook die de marathon in Berlijn liep. Misschien voor een marathon wel te mooi? Daarom een extra prima prestatie van Ronald!

Hier alvast enkele foto's van de Posbankloop. Met dank aan Martine voor de mooie foto's!


DSCN0251DSCN0252

Voor de uitslagen .....
Lees meer ...
Comments

Nieuwe Helden

Hardlopen is weer 4, eh, sorry Astrid, 5 nieuwe helden rijker. Helden die voor het eerst een wedstrijd hebben gelopen. Zondag stonden Angelique, Lidy, Janine en Jessica aan de start van de Bridge to Bridge. En woensdag had Astrid al genoten van, naar mijn mening, één van de mooiste wedstrijd in de buurt van Arnhem, de Rozendaalseveldloop.

br2brVoorStartIMG_0895

Voor meer foto’s en uitslagen van de Bridge to Bridge kijk snel verder!

Lees meer ...
Comments

Testrondjes Rozendaalse veldloop en Bridge to Bridge.

Aankomende week gaan we veel testrondjes lopen van wedstrijden die er binnenkort aankomen. Als hulp om te kiezen welke je zou willen lopen en als voorbereiding voor de wedstrijd zelf, een overzicht van de wedstrijden en de afstanden.

De eerste wedstrijd is de Rozendaalse Veldloop. Een hele mooie loop. Als leuke bijkomstigheid, was mijn eerste hardloopwedstrijd ooit, nare bijkomstigheid dat ik aan het eind van de wedstrijd mijn enkel verzwikt had. Hoop dat jullie daar allemaal van gevrijwaard worden. Vooral ook omdat voor velen van de Warnsbornlopers ook hun eerste wedstrijd kan worden. Lees meer ...
Comments

Deelnemers van de beginners van maart doen mee aan 2 wedstrijden!

De deelnemers van de allereerste loopcursus van Loopgroep Warnsborn doen mee aan 2 wedstrijden!


Afgelopen week deden deelnemers die de loopcursus voor beginners hebben afgerond (en door zijn gegaan met de vervolgcursus) mee aan twee wedstrijden. Op zaterdag 28 mei de Stuwwalloop in Oosterbeek en op woensdag 1 juni De Bedriegertjesloop in Rozendaal.

Stuwwaltotaaloverz RunkeeperoverzichtBedr

Lees meer ...
Comments