Morgen Colorrun Schaarsbergen ivm 20 jaar Oranjevereniging

Colorrunplaatje

Oranjevereniging Schaarsbergen bestaat 20 jaar,

daarom is er morgenmiddag (zondag 26 juni) een Colorrun! Wil je meedoen? Meer informatie hieronder!

Color-Run


In de Color Run, wij noemen het D’run, beleef jij je kleurrijkste hardloop experience ooit! Wedstrijdspanning is niet nodig, want onze run kent geen tijdklok en concurrentie. Er wervelt alleen maar kleur en energie! D’run brengt kleur in je leven en is er voor iedereen. Dus neem al je vrienden en familie mee want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Deelname aan D’run geeft je een geweldige color-boost. D’run kent maar één must: op de startlijn is de dresscode wit. Dus leef je uit en verschijn in je meest originele en vooral WITTE sportoutfit aan de start. Wij beloven je er alles aan te zullen doen om je kleurrijk te laten finishen.

We hebben een kort (1 km) en een iets minder kort (3 km) parcours. En beiden komen 2x langs de kleurstraat. Hier gaan we los! Ren, race of jog door de verschillende kleurstations. Onze Color Throwers nemen je daar professioneel onder handen met een dosis kleurpoeder. Het poeder bestaat uit ingrediënten die zijn goedgekeurd voor het gebruik in levensmiddelen en zijn absoluut ongevaarlijk. Dus leef je uit en geniet van jouw Color Run!

Deelname kost € 5,- en daarvoor krijg je van ons een zakje kleurpoeder en een kleurenbad. Zelf zorg je voor witte (boven) kleding en een zonnebril tegen de felle kleuren!

Waar? Start en Finish op het feesterrein, Kemperbergerweg 800.
We verzamelen vanaf ca 13.45 uur bij de start. Rond 14.00 uur zal de 1e groep starten. Rond 15.00 uur sluit de finish, maar begint het CHILLEN!!
Moet ik reserveren? Ja, reserveren is verplicht evenals betaling vooraf.
Aanmelden kan per email; CRSchaarsbergen@gmail.com.
Betaling en afhalen van deelnemerskaarten: zaterdag 18 juni, Menthenbergseweg 35, tussen 11.00-17.00 uur.
blog comments powered by Disqus