Ze zijn er! De reflexiehesjes!

En meteen de eerste avond was ik er 5 kwijt. Hier showen Janine, Saskia B.S., Catharien en een klein beetje Saskia S. (sorry daarvoor Saskia) waar ze voor bedoelt zijn: zichtbaar zijn in het donker. Ik heb er 25 bestelt en er zijn dus nog 20 over in de formaten M, L, en enkele XL. Vooral de M's gingen snel gisteravond, wil je een M, wacht dan niet te lang.

Hesjes Loopgroep by night. Logo Franzen Consult

Dankzij de sponsoring, jawel de eerste sponsor van Loopgroep Warnsborn! Franzen Consult, kan ik de hesjes aanbieden voor € 5,00. Zonder sponsoring zouden ze namelijk € 9, zijn. Dus Rex, harstikke bedankt dat je als sponsor wilt optreden. Nu wil je als loper natuurlijk wel graag weten waarmee je op je rug loopt. Loopgroep Warnsborn is natuurlijk bekend, Franzen minder, maar niet voor mij want ik ken Rex Franzen al jaren. Rex loopt al vele jaren mee met de zaterdaggroep en en soms ook met de woensdaggroep van CIKO '66. Rex nam zelfs wel eens de training over als ik een keer geen training kon geven op zaterdag. En, je had de foto al kunnen zien in mijn artikel over de bloeiende hei. Daar zie je Rex stoer de zaterdaggroep aanvoeren over een mooi smal paadje langs die prachtige bloeiende hei. Rex is dus nu ook één van de lopers van Loopgroep Warnsborn op zaterdag!

OpdeBlhei1kl

Rex kan natuurlijk het beste zelf vertellen wat Franzen Consult inhoudt:

Mag ik mij even voorstellen?

FranzenConsult (Arnhem) is als zelfstandig bedrijf actief sinds 2006. Na meer dan 25 jaar bij grote en middelgrote (psychologische) adviesbureaus te hebben gewerkt, had ik de behoefte mijn eigen wedstrijd te gaan lopen. Ik ben actief op het brede Human Resources gebied, met als specialisatie assessment centers. Zakelijk en betrokken is een motto waar ik goed mee val te typeren. Voor HRM vragen ben ik actief als interim manager en los advies (bijv. over arbeidsvoorwaarden, competenties of een sociaal plan bij reorganisatie).

RexFranzen.foto

Bij assessment centers werkt FranzenConsult met bouwstenen. Beproefde methoden, zoals allerlei (betrouwbare en valide) psychologische tests vormen de basis; aangevuld met simulaties, gesprekken en opdrachten. Een praktische en op de vraag toegesneden aanpak is het allerbelangrijkste. Kijk onder “assessment centers” op de website om meer te lezen over de verschillende vormen van assessment .
Meer informatie?
www.franzenconsult.nl


Rex, bedankt voor je toelichting!
En volgens mij wordt binnenkort de website vernieuwd van Rex zijn bedrijf, ik hou u op de hoogte!
Nog even een plaatjes van de hesjes zelf. Want, vond het wel een heel gedoe om het voor elkaar te krijgen, maar nu het eenmaal gelukt is vind ik het een kick om zoveel leuke mensen met Loopgroep Warnsborn te zien lopen! Dat voelt erg goed!

Winking
Hesjes Loopgroep Warnsborn XL, L & M
Hesjes XL, L & M
En als laatst, ook een compliment voor de drukker van van de teksten en logo op de hesjes. Vakwerk van mijn naamgenoot Albert Roos van Kleurendruk.nl

blog comments powered by Disqus