Maria en steptember

Stappers001
Maria heeft er al met een aantal lopers gesproken, hoorde ik tijdens de training, over wat zij deed voor het goede doel waarvoor Steptember geld wil gaan ophalen. En waarvoor ze sponsors zocht. Maria had aan mij al gevraagd of ze wat materiaal voor een blog kon opsturen zodat ik meer aandacht voor haar actie kan genereren. Helaas door computer problemen bleef dat hangen. En eindelijk op de valreep van september heb ik het ontvangen! Nog net niet te laat, dus Maria ga je gang...

Voor meer informatie van Steptember, kijk verder .....
Stappers001
Maria heeft er al met een aantal lopers gesproken, hoorde ik tijdens de training, over wat zij deed voor het goede doel waarvoor Steptember geld wil gaan ophalen. En waarvoor ze sponsors zocht. Maria had al gevraagd of ze wat materiaal voor een blog kon opsturen zodat ik meer aandacht voor haar actie kan genereren. Helaas door computer problemen bleef dat hangen. En eindelijk op de valreep van september heb ik het ontvangen! Nog net niet te laat, dus Maria ga je gang...

Hey sportieve lopers uit de loopgroep, Ik doe mee met Steptember en ik kan jouw ondersteuning goed gebruiken. Steptember is een actie op touw gezet voor het onderzoek naar Cerebral Palsy, ofwel spasticiteit door een vroege hersenbeschadiging. Onze jongste dochter heeft CP vandaar dat we meedoen. In de maand september doen we minstens 10.000 stappen per dag. Je kunt een donatie  doen voor mijn fondsenwerfdoel door te klikken op (http://bit.ly/1dbbtF3) of je kunt deze link in je browser kopiëren en plakken (http://bit.ly/1dbbtF3) . Dank voor je steun,Maria


De samenvatting wat Steptember inhoudt vindt je hier.
blog comments powered by Disqus