Posbank 2016

Onder een stralende hemel ging zondag 25 september de Posbankloop twee keer van start, nou drie keer als we ook de kinderloop meerekenen. Maar voor Loopgroep Warnsborners was het vooral de start om 13.00 uur van de 4 EM en om 14.00 uur de start van de 10 EM. Pak hem beet 4 en 10 EM, want de afstanden waren toch aanmerkelijk korter. De lopers hadden wel veel last van de hoge temperatuur. Voor de 10 was dat met name het begin, richting Posbank en het stuk erna tot we aan de afdaling begonnen richting de Emma Piramide.
Hier vier deelnemers voor de 10 EM, Erik, Albert, Herbert, Jeffrey. En foto gemaakt door Nicolien.

Posb10EM2

Het hardloopmagazine en videokanaal "Losse Veter" heeft een mooi videoverslag van gemaakt. Herbert is daar even op te zien en ook nog een oud loper van Loopgroep Warnsborn. Kijk maar eens goed!


Sfeerverslag Posbankloop from Losse Veter on Vimeo.Bij meer lezen vind je de uitslagen, met hoera voor Rob. Rob was dit jaar zeker, van alle LGWB-lopers, de snelste op de muur! Rob van harte gefeliciteerd. Jammer natuurlijk dat wij daar geen horloge voor geven Sad Hier kun je Rob in actie zien, bijzonder hoe Rob het voor elkaar kreeg, want op het eerste deel wandelt Rob nog, maar bijde tweede opname zie je Rob voorbijkomen als een speer! Net als bij de finish trouwens en kort na Rob komt ook Marcel binnen gesneld! En je kunt ook de tijd vinden van Bernadette, gelopen op de 4,2 km op de Zorgmarathon op Papendal.

We beginnen met de uitslag van hierboven. Bernadette op de 4,2 km. op de Zorgmarathon van 23 sept. Bernadette deed dat mooi in 25.13!
En dan nu de Posbank uitslagen:

UitslPosbank2016
Freek was er ook, niet als loper maar als toeschouwer, in de laatste bocht zag Freek een bekende lopen en legde hem snel vast op de foto. Als ik de foto zo zie denk ik dat iemand tegen hem zou moeten zeggen dat ie beter wat meer rechtop kan lopen. Veel efficiƫnter. Gasp Mijzelf
blog comments powered by Disqus