Posbankloop 2015

De laatste wedstrijd in september is al sinds jaren de Posbankloop. En het lijkt wel op of ze daar, toen ze daar mee begonnen met deze loop, meteen een abonnement hebben afgesloten op mooi weer. Dit jaar was het niet anders. Dus starten een groot aantal lopers van Loopgroep Warnsborn ook dit jaar weer met erg mooi weer. (Meer zon was af en toe zou als toeschouwer en als fotograaf best fijn zijn geweest Sad ). Over foto gesproken, geprobeerd van iedere loper van Loopgroep Warnsborn een leuke foto te maken maar helaas. Gebruik mijn camera vooral om te filmen en haast nooit om te fotograferen. En dat merkte ik tijdens de wedstrijd erg goed waardoor vele van jullie mij voorbij liepen voorbij zonder dat ik jullie kon vastleggen. Desalniettemin hier de resultaten en later de foto's die wel gelukt zijn.

Uitslag-Posbankl-LGWB15


Posbank15-Marjolijne Posbank15-Karin2
Posbamk15_011 Posbank15_012 Posbamk15_Stoer

Helaas niet zoveel foto's. Volgende keer beter hoop ik maar beloof niks! Rest me nog een te zeggen dat ik nog niet de wedstrijd vermeld heb die Jos (K.) vorige week gelopen heeft in A'dam.De dam tot dam. Na de 10 EM met een een week later nog eens 10 EM. (Fijn voor Jos dat de Posbankloop maar 15 km is Happy ). Jos z'n tijd op de Dam tot dam was: 1:34:04. Ik zag ook nog een oud loper van Warnsborn meedoen: Menno. Fijn om te zien dat Menno weer helemaal herstelt is van rare breuken, ziektes en ander ongemak! Menno liep de 10 EM in: 01:23:37. En voor dat ik in Velp was kwam ik Jurgen tegen, net klaar met zijn superlange duurloop als voorbereiding voor de marathon. De 35,5 km. in een tempo van rond de 11,5 km. per uur. Moe na afloop maar wel voldaan! Hoop dat ik alle uitslagen er op heb gezet. Heb ik je over het hoofd gezien? Laat het vooral weten! Zet ik je er als nog op!

Als allerlaatst, we misten dit jaar natuurlijk de Muurbestormer Rob. Dit jaar had Rob een andere bezigheid, de weg onveilig maken in België met z'n motorfiets? Denk niet, was waarschijnlijk op een racecircuit . Rob werd daarmee mooi wel 1e in zijn leeftijds categorie. Rob gefeliciteerd! En Rob had beloofd volgend jaar weer voor het horloge te gaan op de muur!
blog comments powered by Disqus