Safariloop en trail.

Safaritrailbanner
Een geweldige opkomst van Loopgroep Warnsborners was er afgelopen zaterdag op de Trail van de Safarirun. Als ik het goed heb gezocht op de uitslagen waren er geen deelnemers op de Safarirun zelf maar dat maakte dus de Trail meer dan goed met maar liefst 6 lopers! En dat op een zeer slechte ondergrond. De zelfde dag hebben we de trainingen, bijna op de zelfde plaats als waar de Trail over ging, niet in het bos gedaan zoals gewoonlijk, maar hebben we de sneeuwvrije wegen en fietspaden opgezocht. Wel zo veilig. Als je de foto's bekijkt zie je dat het voor die stoere 6 deelnemers absoluut niet zo was. Sneeuw en ijs op de hellingen! En dan liep Alex ook een zware wedstrijd. Maar dan ergens anders.

De mooiste foto vind ik deze van Annette en Jan Pieter na de finish. Als je zo finisht dan heb je het goed gedaan! En van Wouter kreeg ik nog een route kaartje. Krijg je een goede indruk wat voor een zwaar parcours ze hebben getrotseerd. Maar natuurlijk zie je niet de winterse condities die daar heersten.

JPenAnnNaAflSafTr parcours

Safaritrail-11km.

Jan Pieter 1:05:08
Wouter Degen 1:05:15
Annette Allaart 1:08:22
Bart Lichtenberg 1:14:20
Jiska Brouwer 1:14:20
Dirkje van Dijk 1:17:22

Zelfde weekend liepen twee andere lopers twee andere "rondjes". Yvon liep het "Rondje Bussloo", 15 km. Mooi tempovast gelopen, elke 5 km iets meer dan 27 min. zodat Yvon uitkwam op 1.21 uur. Mooi gedaan Yvon! Alex zijn rondje was "Rondje Oeken": 10 km en deed daar niet lang over, 42.48 min, en als je de hoogte meters bekijkt begrijp je dat een hele mooie tijd is.

WouterSaftrDirkjeSaf
JiskaBartSa

Rondje Oeken 10 km.

rondjeOeken rondjeBussloo
blog comments powered by Disqus