Berenloop Terschelling

Drie lopers van Loopgroep Warnsborn gaan het eerste weekend van nov’ 14 op Berenjacht op Terschelling. Zou ook kunnen dat ze er Berengoed willen lopen. In vullen wat volgens jouw van toepassing is Happy
Berenloop
Sfeerimpressie vanuit Terschelling van Goos en Ronald.
Vandaag is er dus, of Berengoed gelopen door twee, of twee Beren neergelegd. Eén keer op de 5 door Goos en de ander op de 10 door Carola. Beide deelnemers van de maandagavond gym. Mooie tijden Carola en Goos! Gefeliciteerd! Zei het al, mooie tijden, Goos werd in zijn categorie 9de, en Carola werd zelfs 4de, net niet op het podium. De vriendin van Carola, Lisette deed dat wel (nu niet maar in het voorjaar van 2014 wel deelneemster op maandagavond) met 26.12 derde. Lisette ook gefeliciteerd!
En morgen gaat Ronald vast een Berengoede uitslag op de 21 km lopen. Ronald alvast veel succes!

3 Lisette 1975 Arnhem 46:12
4 Carola 1971 Arnhem 47:18
9 Goos 1945 Oosterbeek 29:45

En de laatste beer is binnengehaald:
119 Ronald 1949 Wolfheze 2:01:53
Comments

Bergrace By Night - Berenloop

Een nog snellere prestatie van Eveline met de zelfde plaats in de uitslag op de Bergrace By Night, namelijk 9'de. Ook Herman is daar heel snel de Grebbeberg berg opgerend! Over de berg via het pad met de 1000 kaarsjes naar de finish bij de dierentuin.

Nu uitgebreid met ook een bijzondere prestatie van Nicolien!

logo od
Maar helaas, de ijsbeer hieronder kon lekker blijven liggen want de wind ...... werd een storm!
Beer(enloop)afgelast
Gelukkig ging een dag eerder voor Goos, de Kleine Berenloop, wel door. Dus waren Ronald en Goos toch niet voor niks helemaal naar Terschelling gezeild.
GoosBeer
Goos na afloop van de Kleine Berenloop. Zo fris als een hoentje!
Kijk verder voor de uitslagen. Lees meer ...
Comments