Uitslagen Coopertest beginners jan'14

Woensdag 5 en zaterdag 8 maart deden de beginners van januari een 'verborgen' coopertest. Verborgen omdat ik natuurlijk nog niet wil dat ze voor een goed resultaat te diep gaan. Als beginner is mijn motto altijd dat je het beste rustig kunt beginnen. Snel komt later wel. Maar als er dan toch een 12 minuten loopje in het schema staat is dat toch geinig om even vast te leggen. Hieronder de resultaten en als je klikt, kun je je eigen Cooperdiploma zien en downloaden!

De uitslag in willekeurige volgorde:
Bianca van K. 1840
Bianca Sch. 1550
Joyce 1900
Bram 1820
Albert 1940
Angélique 1800
Annegien 1870
Ellis 1200
Marianne 1820
Moniek 1720
Comments

Beginnerscursus met een 'verstopte' Coopertest

Vorige week hadden we bij de beginners een sterloop als kern. In de tijden van 8, 10 en 12 minuten moet je dan vanaf 1 punt, meestal een kruispunt, een weg inlopen en na de te lopen tijd weer terug zijn op het startpunt. Ofwel een heen en weer loop. Daarbij was de laatste 12 minuten en dus gelijk aan de tijd die je mag lopen bij een Coopertest. Leek me dan ook leuk om achteraf aan de lopers de afstand door te kunnen geven van wat ze in die tijd hebben afgelegd. Achteraf dus, want ik wou niet dat de lopers teveel hun best gaan doen en zich zouden forceren. Want dat is tenslotte nog niet nodig bij een beginnerscursus. Had daarom ook geen tabel van de beoordeling meegenomen. Alle gehaalde afstanden is een prestatie tenslotte!

Coopertestleeg

Ben natuurlijk wel erg trots op m'n beginners en heb dan ook voor elke deelnemer een oorkonde gemaakt. Als je verder leest kun je de digitale versie downloaden en op de training krijg je de uitgeprinte versie. En voor de liefhebbers die toch beslist hun "klassering" willen weten, heb ik ook nog een link naar de beoordelingstabel. En zie het als een tijdelijk meetpunt, over een paar weken ben je alweer veel verder en zul je veel verder kunnen lopen! Maar nu naar de oorkondes en de afstanden!

Lees meer ...
Comments