Uitslagen van de Safarirun 2014 Loopgroep Warnsborn

8e-safariloopfotoiso
De start van de 8'ste Safariloop, de voorloper van de Safarirun.
De Start was toen nog bij Casa Nova
.

Afgelopen weekend werd onder zware omstandigheden, het weer was aardig, maar na de regen van afgelopen week het parcours vreselijk modderig. Daar trokken de stoere Warnsborners natuurlijk niets van aan en deden goed hun best op de 5 of 10 km! Hier de uitslagen:

UitslagenSafariloop2014

Lees meer ...
Comments

Testloop Safarailoop 11-1-2014

Deze week op zaterdag met maar liefst alle 2 groepen de testloop gedaan op het parcours van de Safariloop/Safarirun. Een mooi moment, want afsluiting van het vervolg van de beginners op zaterdag en een mooie test voor hen die mee willen doen met de Safarirun die over weken plaats vindt.

Safarirondje0038
Op het parcours van de Safariloop.

Voor de uitslagen, kijk verder!

Lees meer ...
Comments

Uitslag van de Testloop van de Dinsdaggroep (En nu ook v.d. donderdaggroep!) van Loopgroep Warnsborn

Ook de donderdaggroep heeft een testloop gedaan, donderdag 29 aug., de Safariloop. De uitslag kun je vinden als je verder leest.

Vorige week heeft de dinsdaggroep een testloopje gedaan van 5 km. Kijken hoe het er mee is na de vakantie. Vanavond gebruiken we de resultaten voor een oefentempoloop. Een training om te leren lopen dat je in de juiste tempo's traint. Maar nu eerst de uitslag met daarbij ook inschaling van het niveau.

Kijk verder voor de resultaten:
Lees meer ...
Comments

Testrondje 5km, Warnsborn

Helaas niet zoveel lopers vandaag terwijl er zo’n belangrijke training is. De testloop van de 5 km, en deze keer het speciale rondje in Warnsborn wat ik in december voor het eerst heb laten lopen. Minder zwaar dan het rondje van de Safaricross. Hier alvast de tijden van de aanwezigen, wel voorlopig want was vergeten de tijden na afloop te laten opschrijven. Dus op herinnering en hoop dat ik later de verbeteringen voor krijg.

7 mei, rondje Warnsborn.
Arnout: 24.00
Bas: 27.00
Stef: 27.30
Marilene: 27.45
Marcel: 34.00
Mirjam: 34.10
Natasja: 34.40

8 mei 2013, rondje Warnsborn.
Woensdagbeginners
Wendy: 28.11
Willem: 30.00
Eddy: 34:00?
Agnes? 35.00?

Testrondje Donderdaggroep op 16 mei 2013. (Safariloop)
Mark (10 km) 46.45 (5 km. door op 23.00)
Ron 24.59
Suzanne 29.14
Marjolijne 32.31

En als laatste (heeft alleen betrekking op de chronologische volgorde!) de zaterdag. 18 mei 2013, Safarirondje.
Nanke 33.41
Bernadette 32.36
Hermien 32.23
Birgit 30.19
Kelly 28.02
Frank 27.57
Ton 25.47
Bas 25.19
Comments

Marcel, Bas en Karin en de SafariRun.

Zondag 27 januari was al de zesde uitvoering van de nieuwe versie van de vroegere Safariloop. Het rondje wat wij ook vaak lopen als testrondje 5 km. De deelname van lopers van Loopgroep Warnsborn was niet zo groot. Of dat aan het weer gelegen heeft vermoed ik niet want meedoen kon alleen met voorinschrijving dus de meesten wisten niet dat het hondenweer zou worden. Regen, sneeuw en blubber. Mooi balen als je dan toch hebt opgegeven. Sad Tenzij je er van houdt! Happy Maar desalnietemin wist Loopgroep Warnsborn trots, Marcel daar toch een knappe 34,57 neer te zetten. Marcel gefeliciteerd met deze prestatie, een echte leeuwentijd op dit leeuwen(hindernis?)parcours!
Een beetje ook Loopgroep Warnsborn is de snelste Leeuwin op de Leeuwinnenloop, want de vader, Rudie, van de winnares Karin Gorter, loopt ook bij Loopgroep Warnsborn. Karin is zelf één van de toploopsters van Phoenix uit Utrecht. Bijzonder met Karin is dat je waarschijnlijk in het volgend blog Karin ook sportief in actie kunt zien. En dat is in het filmpje wat ik als intro alvast gemaakt heb voor de dvd met allemaal Verheul oefeningen. Deze dvd maak ik samen met één van de trainers van Phoemix, Herman Lenferink. Voor deze film komt binnenkort Herman een zaterdag workshops/trainingen geven bij Loopgroep Warnsborn dus goed om hiervoor alvast reclame voor te maken! Meer dus in het volgend blog.
En dankzij alertheid van Ronald, want ik heb helemaal Bas over het hoofd gezien. Foei, samen met Ronald op dit moment de lopers van onze loopgroep die het meest aan wedstridjen meedoen. Bas heel knap gedaan, onder deze omstandigheden een prima uitslag!

Uitslag Marcel op de Leeuwenloop:
21
Marcel Petterson
62
Arnhem
35:07
34:57

Uitslag Karin op de Leeuwinnenloop:
1
Karin Gorter
83
Phoenix
19:30
19:3

Uitslagen Buffelloop
17
Bas Harmsen
75
Arnhem
53:20
52:47

Mocht ik jouw alsnog gemist hebben in de uitslagen, geef dan aub even een berichtje en zoals altijd zet ik je er dan alsnog bij!

Embarrassed Sad Foot in Mouth

Comments

Nog meer actueel: De tijden van de laatste Safari Run. De Safariloop omdat het weer tijd is voor de safarirun!

Aanstaande zondag de Safarirun. een leuke loop ooit bedacht door een goede vriendin van mij, Gerrie Pasman. En dit is dus vooral bedoelt als verwijzing naar mijn blog op Arnhem Direcht als 1 van de bijzondere looproutes. Tenslotte als je in één van de groepen loopt van Loopgroep Warnsborn kom je dit rondje zeker af en toe tegen! Waarom? Dat kun je lezen in het blog!

Safarirondje0028

Lees meer ...
Comments

Testloop/Parcoursverkenning Safarirun

Testloop en tevens verkenning parcours voor de Safarirun die volgende week zondag weer gehouden wordt. En de opkomst was geweldig!

Twitzat141

Een mooie gelegenheid om alvast het parcours te verkennen en een tijd neer te zetten. En wie weet, de kans is in een echte wedstrijd natuurlijk heel groot, dat je dan een snellere tijd neer gaat zetten!
Voor de tijden van het testrondje en wat dus volgende week verbeterd wordt, kijk verder. Maar misschien ben je ook benieuwd naar de geschiedenis van de loop? Op Arnhem Dichtbij kun je daar alles overlezen, en ook nog eens de route nog eens bekijken!

Lees meer ...
Comments