Zaterdaggroepsfoto 10.00 uur groep

De groep was niet echt groot maar vond de "belastingfoto" van de groep deze keer wel erg leuk. Het trappetje in het beekdal dicht bij de Amsterdamseweg.

Zat-18-1a

Lees meer ...
Comments

Kerstmannen (vrouwen) (bijna) in Warnsborn

Kreeg van Paul (dinsdaggroep en beginners oktober) een mailtje met groot nieuws. Aanstaande zaterdag organiseert de Rotaryclub een speciale loop in de buurt van Warnsborn nl. bij de kerk van Schaarsbergen. Hieronder kun je alle bijzonderheden lezen, het schijnt te maken hebben met de Kerstman, kijk zelf maar.

Posterkersmannen

Hier nog even de tekst op de poster:

14 December: Kemperbergerweg 800, 6816 RS Arnhem
voorafgaand aan de Kerstmarkt.
Warming up: 15:30, startschot om 16:00!

Loop mee voor het Jeugdsportfonds. Een ca. 3km fun-kerstloop door de fraaie Noord Arnhemse bossen en landerijen. Deelname voor Jong & Oud. Alle deelnemers lopen verkleed als kerstman het eenvoudige parcours en steunen hiermee het Jeugdsportfonds Arnhem. Schrijf je snel in en ren mee! Vol=Vol.


Zo doe je mee:
Inschrijven € 10.- p.p.
incl. Kerstmanpakken!
Keuze uit twee maten.
via de website:
www.arnhem.rotarysantarun.nl


Je kunt ook sponsor worden, lees daarvoor verder:

Lees meer ...
Comments

Lopers gezocht!

Wijwillenjouw]
Deze leuke dames zijn opzoek naar mede-leuke hardlopers, die je met hen mee? Meer ...
TotVrijdag
Wel vaker last van, kan af en toe niet kiezen (dus Lara, je bent niet de enige!) , welke vind jij het leukst?
Comments

Testloop beginners, groepenloop/spakenloop & Kerstster, Gluhwijn & Kerstbrood en in Pannerden de dijk op.

Deze week de Kersttrainingen, wat betekent na afloop niet alleen thee maar voor de liefhebbers ook Glühwijn na de training.
Twee foto-impressies van de Glühwijn/Kerstbrood na afloop van de training. Donderdag met een kleine groep, maar met zoveel regen zijn de aanwezigen toch echt regenhelden. Op zaterdag trakteerde Frank ook nog op een hele lekkere Kerstbrood/taart, speciaal gebakken voor een goed doel. De enige echte "Serious Request" taart!
RegenheldenGluhwijnparty
De 10 uur training was niet speciaal voor Kerst, maar wel mooi meegenomen, in de vorm van een Ster. Met name de kern. Zie het kaartje, met dank aan Ronald voor z'n garmin trainingsroute. De kern was een groepenloop/spakenloop. En als je dat goed uitvoert dan krijg je in december een Kerstster! Voor het eerst dat ik deze vorm van een spakenloop uitvoerde en was dus wel benieuwd naar de reacties van de deelnemers. Wat ik hoorde klonk best goed. Gelukkig maar! Happy
Sterloop22 dec12
En dit weekend waren er ook nog een paar belangrijke "nijlpaarden" voorbij gelopen. Zo hebben de beginners /gevorderden van zat. 8.30 uur een 5 km testloop gedaan en was het zondag tijd voor de eerste Dijkencross in Pannerden, (4 zondagen - 2 in het oude en twee in het nieuwe jaar- achter elkaar de mogelijkheid om een 5 km (9.30 uur) of een 10 km. (10.30) te lopen. Zondag was de 1e van de 4.) Voor de tijden op deze lopen lees snel verder....
Lees meer ...
Comments

De andere foto's van Warnsborn in de sneeuw!

En nog vijf foto's!
PadHeiBevrorenvijver
Lees meer ...
Comments

Training morgen in de sneeuw!

Ik heb vandaag aan het eind van de dag even gekeken hoe het er uitziet in Warnsborn. En, kan ik zeker zeggen, sprookjesachtig! Hoe mooi alvast de eerst foto's, probeer later nog wat extra foto's te laten zien. Maar ik kan me voorstellen dat je als beginner en iets minder ervaren, vraagtekens hebt bij dit weer of je dan wel moet lopen. Kan ik me goed voorstellen, twijfel je, of vind je het niet veilig, sla deze keer gewoon over. Volgend keer beter. Voor de mensen die het juist wel zien zitten wel even een paar tips.

SneeuwWarnsHogeErfSneeuwWarnsbOranjerie

Voor de tips ...Lees meer ...
Comments

Een testje van nieuwe mogelijkheden van Twitter!

Nog een actiefoto van de #hardlooptraining van Loopgroep Warn... on Twitpic

En dit boven is eerst even het bericht en dan de foto via één van de hulpjes van Twitter, Twitpic. Voor de "echte" Tweet die je nu dus "inkuntbedden" moet je even verder kijken. Voor mij ook en testje hoe het er uitziet en wat voor extra deze mogelijkheid nu precies biedt! Lees meer ...
Comments

Overzicht vier trainingen in week 2,5 van september.

Sinds kort heb ik een nieuwe app voor het hardlopen op m'n Iphone. De net op Iphone uitgekomen app GPD-sport trainer. Volgens mij de beste die ik tot nu toe heb en bovendien gebruikte ik het al voor het uitzetten van routes. Het goede is onder andere dat de route opgedeeld wordt in "actie" stukken, de stukken waar gelopen wordt, en de "oefen" stukken, de delen waar we stil staan en oefeningen en loopscholing doen.

Hieronder alvast foto's van de routes die we gelopen hebben. Maar eerst, als vervolg op de nieuwe helden van vorige week, tijd om een nieuwe held in het zonnetje te zetten. Afgelopen weekend heeft Liesbeth de 10 EM van de Dam tot Dam loop gedaan in Amsterdam. Hieronder de tijd. En Liesbeth, goed gedaan en gefeliciteerd!

29820 Liesbeth Maasland Evean10 Engelse Mijl businessloop recreatie individueel 1:39:23
en kreeg toevallig nog net een mailtje van Hans, ook Hans is een nieuwe held ook deelgenomen aan de Dam tot Dam:
1965 Hans Veenkamp GGD Zaanstreek-Waterland10 Engelse Mijl businessloop wedstrijd mannen individueel 1:25:28

Benieuwd wie we aankomende zondag als nieuwe held kunnen bijschrijven na de posbankloop!

training dinsdag woensdag
Zaterdag donderdag

Lees meer ...
Comments

Een artikel over mij in het wijkblaadje van mijn wijk, Wijkcontact Burgemeesterswijk Arnhem.

In de uitgave nr. 3 van juni 2011 van Wijkcontact (jaargang 31) staat een goed uitgebreid artikel, leuk geschreven door Marijke Bruin. De intro:

"Hardlopen, klezmer en een film met een idool.


Vandaag ben ik in gesprek met een van de sportievelingen in de wijk: Albert Stoter. Zelfstandig ondernemer, hardloper en liefhebber van Klezmermuziek. We hebben bij hem thuis, aan het begin van de Bakenbergseweg, afgesproken voor het interview. Hij schenkt een kop thee in en we starten ons gesprek.  Albert praat snel en ik heb moeite hem bij te houden."

IkInWijkcontact
Het artikel in Wijkcontact.

Voor het hele artikel.......

Lees meer ...
Comments

Sinds vorige week kun je mijn blog vinden op Arnhem Direct over hardlooproutes!

Sinds vorige week kun je mijn blog vinden op Arnhem Direct over hardlooproutes!

Vorige week is mijn eerste blog met bijzondere looproutes in en rond Arnhem "on-line" gezet bij Arnhem Direct. Als je nog niet weet wat Arnhem Direct is, hier is een stukje uit hun Redactie statuut, maakt alles meteen duidelijk:

Arnhem Direct is een internetplatform voor alle Arnhemmers. Een community, waarvan de actieve leden de mogelijkheid hebben om elkaar maandelijks te ontmoeten. Naast de samenbindende factor is het nieuws uit de stad ook een belangrijke pijler. Arnhem Direct heeft de ambitie om de functie te hebben van een publieke omroep, en schuwt daarom in principe geen enkel onderwerp. Diversiteit en het bereiken van zoveel mogelijk Arnhemmers staan daarom voorop.

Mijn eerst bijdrage ging over het eerste vaste rondje wat ik jarenlang gelopen heb toen ik kwam wonen in Arnhem. Het rondje heeft alles wat hardlopen in en rond Arnhem bijzonder maakt, de prachtigste omgeving - Warnsborn - hoe kan het ook anders, heuvels, bos, hei, statige bomen-lanen, weelderige weilanden en een prachtig landhuis.

IMG_0526

Ga gauw verder voor de routebeschrijving, de route en voor een goed overzicht van de route aan de hand van de foto's.

Lees meer ...
Comments

Zaterdag 9 april, met prachtig weer de eerste training van de zaterdaggroep in Warnsborn!

Deze week was voor mij een spannende week! De eerste trainingen als Loopgroep Warnsborn op donderdag en zaterdag. Donderdag cursus en loopgroep om je optimaal voor te bereiden voor wedstrijden en op zaterdag trainen in een gezellige groep waar je steeds een andere training doet met net dat iets extra's wat je niet zo snel alleen zou doen.

Donderdag had je al hier kunnen lezen de ervaringen van zaterdag. Nu over een leuke training op zaterdag met prachtig weer, in 1 v.d.mooiste omgevingen van NL!

Warming-up met een oefening nog geleerd tijdens een workshop van Marco Koers. Weet jij een mooier landschap om oefeningen te doen? LandkaartSatel En na de training verdiend aan een bakje thee bij Oranjerie Warnsborn.Lees meer ...
Comments

Zomertijd en verplaatsing beginnerscursus naar Warnsborn

Met de start van de zomertijd kunnen we de trainingslocatie van de beginnerscursus verplaatsen naar Warnborn. Het is tenslotte lang genoeg licht om zo ongeveer de hele training daar in het daglicht af te werken. Vandaar dat we aankomende maandag en woensdag starten bij de parkeerplaats van de Oranjerie van Warnsborn. Waar we precies verzamelen kun je vinden op deze pagina.
Parkeerplaats-OrangerieWarnLees meer ...
Comments