De tiende training van de nu niet meer beginners.

Deze week is de eerste beginnerscursus van het jaar voltooid. Betekent dat we dus nu de 20 min. aan 1 stuk hebben gelopen. En zo goed als iedereen heeft dat met goed gevolg uitgevoerd! Mijn felicitaties, heel goed gedaan! Jullie trainer ben ik erg trots op jullie en allemaal gefeliciteerd! Voor wie de training en de route nog eens terug wil zien dan kan dat bij : lees meer.....
Woensdag hebben we een grote ronde gelopen Schelmseweg/Kluizeweg/Parkweg tot aan de Zypendaalseweg. Het ging zo goed zelfs dat we na afloop van de 20 min. nog wat extra gelopen hebben.


Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software

Zaterdag hebben we gelopen in het gebied van waar ook de Safarirun gelopen wordt. Hebben niet de 5 km gelopen maar wel 20 min. aan 1 stuk! En dus ook in totaal zo ongeveer 3 km aan één stuk gelopen. Omdat dit de weergave van 2 trainingen is kun je niet meteen zien de afstand die we gelopen hebben. Die kwam ongeveer uit op 7,7 km. Wil je meer weten over dit gebied en de Safarirun? Ik heb daar een blog overgeschreven voor Arnhem Direct.

Run.GPS Community Run.GPS Mobile Sports GPS Software
Het kan dat voor het vervolg van de beginnerscursus - wordt altijd afgesloten met een 5 km testloop - dat we de Safarirun als parcours voor die 5 km nemen. Dus dan is de route al een klein beetje bekend.
blog comments powered by Disqus