Uitslagen 21 & 22 september

De uitslagen van dit weekend:

Onder andere Wendy, deed voor het eerst mee met de Dam tot dam 4 EM. Ging haar niet in de koude kleren zitten want na afloop had Wendy (ook Susan) zo'n honger dat .......

wendy_honger
Nou goed dat ze er bij lachten, zal vast goed afgelopen zijn! Als je verder leest ook prestaties van Eveline (3e!), Cindy (!e!) en Gea, eerste Bruggenloop. Dus snel verder kijken!
Zaterdag:
Trailrunning Event Lunteren
Trailrun:

Een zeer knappe prestatie van Eveline op de 15 km. trailrun. Eveline werd heel knap derde op een loodzwaar parcours zaterdag, en dan ook nog rond het "middelpunt van Nederland", dat laatste ligt blijkbaar in de buurt van Lunteren. Happy. Met slechts 1 min. achterstand op nummer 1. Een heel knappe prestatie Eveline!

Later op de dag deed ook nog een vroegere loopster op de zaterdagsochtend 10.00 uur mee met de Obstakel loop, en werd daar eerste dame! Een heel knapper prestatie van Cindy Ancelin.

En vandaag, zondag, was het tijd voor de Dam tot Damloop en Wendy, hardlopen in Zaandam en Oud-Zuid. Daar liep Wendy voor het goede doel. Samen met haar vriendin Susan
51812 Wendy Quere NSGK 4 Engelse Mijl goede doelen individueel 41:34
De race van Wendy, en ook leuk, het parcours van de wedstrijd door Zaanstad en Amsterdam, kun je hier zien.

Al eerder, 2 weken geleden liep Gea (dinsdaggroep) de Nijmeegse bruggenloop. Over de 2 bruggen bij Nijmegen over de Waal, 7,15 km.
474 Gea Bregt 1964 Arnhem 47:07 42:56

Nou dames, het zijn toevallig allemaal dames deze keer, mannen doe er wat aan! Happy, van harte gefeliciteerd met jullie prachtige prestaties, ga vooral zo door!!!!!
blog comments powered by Disqus