Vakantietrainingen

Mijn vakantie is nu al een week onderweg en ben helemaal trots op de zelf redzaamheid van mijn geachte lopers. Want van twee groepen weet ik dat ze vorige week lekker getraind hebben. En dat geldt voor de dinsdaggroep waar ze zelfs na afloop thee hebben gedronken. Verzorgd door ons, net teruggekeerd van de huwelijksreis, pas getrouwde lopers, Liesbeth en Jacob. En ook de gewezen beginners waren een dag later weer fanatiek aan het lopen. Zochten zelf een ander parcours uit omdat ze dat fijner vinden lopen! Dus kreeg Klaas Gubbels weer bijna bezoek! Van de andere groepen heb ik niets gehoord. Voor de eerste 2 groepen heb ik een groeps „WhatsApp” aangemaakt zodat ze elkaar nog beter op de hoogte kunnen houden en elkaar kunnen motiveren. Daarom denk ik dat er morgen zelfs 12 lopers komen, Mirjam is nog optimistischer, zij gaat voor 13! Benieuwd wie van ons het goed heeft of er het dichts bij is! Als de andere groepen ook een groeps „WhatsApp” willen, laat maar even weten, dan kan ik dat voor de groep aanmaken. Alvast veel loopplezier. Zet hem op!
blog comments powered by Disqus