Woensdaggroep eten cake in de achtertuin van de trainer!

Als je als trainer jarig bent is het natuurlijk leuk om te trakteren. En aangezien ik sinds kort weet hoe je een appel- en/of perencake bakt probeer ik voor elke groep een cake te bakken. Nu nog twee te gaan. En de woensdagochtendgroep mocht zelfs de taart bij mij in de achtertuin eten. Omdat de groep 's morgens niet zo groot was ik van plan om het stukje wat bewust hiervoor op de dinsdagavond was overgebleven, tot spijt van enkele van de dinsdag, mee te nemen. Alleen laat ik dat nou net thuis liggen. Omdat Joyce en Jozien mooi in de buurt wonen was dat een leuk alternatief voor de parkeerplaat van Warnsborn. Zo kwam dus alles weer goed en ga ik nu de volgende taart bakken voor de beginners van de woensdagavond. Cakethee-en-cake-in-achtertuin2
blog comments powered by Disqus