helachtercampBij Loopgroep Warnsborn kun je op verschillende wijze meelopen. Hieronder vind je een overzicht met de daarbij behorende prijzen.


 • Instuiven op de zaterdag 10:00 uur groep
  Per training: € 4, Strippenkaart voor 5 trainingen: € 16,00. Je kunt zonder aan te melden zaterdag om 10 uur komen en meelopen. Je betaalt voor of achteraf contant, het liefst gepast - er is nl. geen wisselgeld -, het bedrag. Je kunt ook een strippenkaart nemen voor 5 keer wat goedkoper is. Je kunt met een strippenkaart ook meedoen met de baantraining op Papendal die doorgaans plaatsvindt op de eerste donderdag van de maand voor 2 strippen.

 • Vastlid
  Voor minimaal 1 jaar, daarna wordt zonder schriftelijke opzegging het lidmaatschap automatisch met steeds één kwartaal verlengd: € 35,50. Als vastlid kies je voor één van de groepen, je kunt kiezen tussen de dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond en de zaterdagochtendgroep van 8:30 uur. Naast je vaste trainingen op de door jou gekozen dag mag je ook per kwartaal 5 keer gratis meetrainen met de zaterdaggroep van 10:00 uur. Ook ben je welkom op de donderdag als de donderdaggroep op de baan van Papendal traint. Als vastlid krijg je korting op de deelname aan de core-trainingen.

 • Superlid
  Trainen zo vaak je wilt bij een groep waar jou loopniveau bij aansluit: € 41,50 Voor als je vaker wilt trainen dan 1 keer per week. Bijvoorbeeld met de groepen van dinsdag, donderdag en zaterdag.

 • Kwartaallidmaatschap
  Voor de Di/Wo/Do of Za(8:30 groep). Per kwartaal: € 45,50 Je loopt 3 maanden mee en na afloop beslis of je wilt doorgaan of wilt stoppen. Als je doorgaat kun je weer kiezen tussen kwartaallid, vastlid of als superlid. Als kwartaallid kies je voor één van de groepen, je kunt kiezen tussen de dinsdagavond, woensdagochtend, donderdagavond en de zaterdagochtendgroep van 8:30 uur. Naast je vaste trainingen op de door jou gekozen dag mag je ook per kwartaal 5 keer gratis meetrainen met de zaterdaggroep van 10:00 uur. Ook ben je welkom op de donderdag als de donderdaggroep op de baan van Papendal traint. Als kwartaallid krijg je korting op de deelname aan de core-trainingen als die in het zelfde kwartaal valt.

 • Beginnerscursus
  10 weken: € 47,50,

 • Core-training zaal
  10 trainingen zaal: € 65,00, vast of kwartaallid, 55,00, superlid: € 52,00

 • Core-training op Warnsborn
  In de zomer, 2 uur. 10 trainingen. € 67,00 vast of kwartaallid, 57,00, superlid: € 52,00 Dit is een training waar je eerst een uur core-training krijgt gevolgd door een uur Verheultraining op het rondje van Warnsborn.