Warming_upZat24glow

Wil je goed leren hardlopen? De volgende beginnerscursus start woensdag 13 en zaterdag 16 september. Meld je nu alvast aan!

Dé hardloopcursus voor beginners


Wil je goed leren hardlopen? Bouw het langzaam op en leer de juiste looptechniek. Na 10 weken is je conditie met sprongen vooruit gegaan en loop jij in je eigen tempo 20 minuten hard. Schrijf je nu in.

Of je nu begint met hardlopen voor je gezondheid, omdat je wil afvallen of voor de ontspanning, bij Loopgroep Warnsborn leer je de juiste looptechniek en lekker ontspannen lopen. Je loopt licht en efficiënt en hebt zo minder last van blessures. Bij de beginnerscursus is techniek belangrijker dan afstand en tijd. Als je eenmaal de goede techniek te pakken hebt, komt dat vanzelf!

Aan het begin van de cursus krijg je een schema met 3 trainingen per week: de les van de beginnerscursus en twee huiswerktrainingen. Je kiest voor woensdag of zaterdag maar mag ook met de andere dag meelopen. Hoef je nog maar 1 huiswerktraining zelf te lopen! De cursus duurt 10 weken.

Van gediplomeerd hardlooptrainer Albert Stoter krijg je persoonlijke aandacht en advies over je loopstijl. Met vragen kun je bij hem terecht; van tips voor de beste schoenen tot lopen voor optimale vetverbranding.


Beginnerscursussen starten in september.
Kies je voor de woensdagavond of zaterdagochtend?

  • Beginnerscursus op woensdagavond:

    Start: woensdag 13 sept. om 19.30. Startlocatie: Elektriciteitshuisje Bakenbergseweg. Op woensdag trainen we in de parken Zypendaal en Guldenbodem en in de Burgemeesterswijk en Hoogkamp.
  • Beginnerscursus op zaterdagochtend:

    Start: zaterdag 16 sept. om 8.30. Startlocatie: Parkeerplaats Oranjerie bij Hotel Warnsborn. Op zaterdag trainen we op de mooiste locatie van Nederland: de hei en bossen van Landgoed Warnsborn.

(Je kiest altijd voor één van de cursusdagen maar je kunt dus ook op de andere dag meetrainen.)

De lessen duren 90 minuten en de kosten voor de cursus van 10 lessen zijn slechts €48,50. Dus wat let je! Het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je nu in.
In januari '24 starten de volgende beginnerscursussen. 

Voor meer informatie neem contact op met trainer Albert Stoter.

Alvast zelf beginnen met hardlopen?

Wil jij niet wachten tot de beginnerscursus en alvast beginnen met lopen? Gebruik dan het hardloopschema voor de “pre" loper.

Ideaal als je al een tijd weinig aan sport hebt gedaan. Laat in 16 weken je lichaam langzaam aan extra inspanning wennen. Gaat het goed? Dan sla je weken over en ga je op eigen inzicht door het schema.

In het filmpje hieronder krijg je een indruk van de inhoud van een training. Elma Sandee van Reactive geeft de workshop.

Wat zeggen lopers van Loopgroep Warnsborn zelf?

Joyce (39)

Het fijne van hardlopen vind ik dat je het op elk moment van de dag kunt doen en er niemand voor nodig hebt. Daarom voelde het altijd tegenstrijdig om me vast te leggen bij een groep. Toch ben blij dat ik dit heb gedaan omdat het mij erg motiveert, ik mijn loopstijl heb kunnen verbeteren en veel leuke routes heb gelopen.

anoniem (35)

De beginnerscursus hardlopen kan ik iedereen aanraden. Lopen in een super mooie omgeving onder de deskundige en enthousiaste leiding van Albert.

Menno (45)

Albert loopt langs de mooiste plekjes van Arnhem! En geen rondje is gelijk, dus je blijft je verbazen.